reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
U mnie dzisiaj równo miesiąc. Pozostało mi jeszcze 6,5 kg i podejrzewam że jeszcze max 2 samo zejdzie a resztę to trzeba dietowac. Niby to niedużo patrząc na to że przytylam w ciąży 20, ale to jednak jeszcze 6 kg :/

U mnie dzis 10dp .. I pozostaje jeszcze jakies 3kg. Mysle ze spadna. Brzuch juz plaski, ale skora jeazcze nie ta

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

U mnie 13 dzień po porodzie, przed porodem waga 95, teraz waga 81. A waga na początku ciąży była 71, także pozostało 10 :) Może samo jeszcze coś zejdzie, ale ja bardzo pilnuję tego co jem, bo boję się kolek panicznie.

U mnie do wagi sprzed ciąży brakuje 2 kg,ale nie chciałabym już więcej zrzucić,przy 47kg czuję się dobrze:) a brzuszek mam taki miękki,ale na razie się nim nie przejmuję.

reklama
Do góry