reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

Dobra dziewczyny, kilogramy kilogramami, ale mamy fajne dzieci:)
Ja czasami nic nie mogę zrobić, bo patrzę na dziecko:)

reklama
Heh, ja to miałam w szpitalu... często się w Olka wpatrywałam, teraz mniej, bo obowiązki domowe i Róża. Ale rzeczywiście jest taki czas :)

Ja zawsze sobie mówię że podczas karmienia nadrobię zaległości na forum ale zamiast tego gapię się na Arielka :-)

Hehe :-)
A ja w ogóle się dzisiaj ważyłam i waga pokazała 79,7kg. Także jest ok, idzie w dół.

Ostatnia edycja:
U mnie po 3 tyg waga pokazuje 62 kg, czyli zostały tylko 2 kg, ale zobaczymy czy będę je jeszcze zrzucać, w sumie mi nie przeszkadzają, a od jakiegoś czasu codziennie pozwalam sobie na coś słodkiego i to raczej nie pomoże w zrzucaniu:-p Musze tylko pilnować żeby mi się efekt jojo nie zrobił. Czekam tylko jeszcze te 3 tyg aby móc zacząć ćwiczyć znowu, mam nadzieję, że doktorka mi pozwoli .

Pozostało mi 3kg do wagi sprzed ciąży a waga stoi w miejscu [emoji19] ale co sie dziwie jem strasznie dużo jak nigdy a i tak ciagle głodna chodze. Ćwiczyć na razie tez nie będę bo sama czuje ze nie dałabym rady

Umowilam sie do gina na kontrole dopiero na styczen ! No i nie wiem co z cwiczeniami. Myslalam, ze zaczne po wizycie, ale to jeszcze 2 m-ce :(

Julisia ja też cały czas głodna jestem. Nawet jak właśnie skończę jeść :-/ A rano to aż mnie żołądek boli. Waga stoi w miejscu ale to co przytyłam to już ze mnie zeszło więc jest ok.

reklama
A jednak waga moja nie stanęła i wróciłam do tej sprzed ciąży. Jest 60 kg i jestem mega szczęśliwa i jest to jedyna rzecz związana w macierzyństwem, która mnie cieszy. Może brzmi to strasznie, ale póki co tak jest. Myślę, że jeszcze waga mi może spaść, bo jestem w mega stresie przez młodego, a co za tym idzie mam ściśnięty żołądek i wstręt do jedzenia oraz ogólne bóle wnętrzności. Am lovin it po prostu ...

Do góry