reklama
kitek85
Fanka BB :)
Bić się nie będę, ale mam jeszcze 5tyg. i 19kg na plusie... nadal gonię Dream , ale widzę, że kolejne BB Mamy się nie poddają Też mam marzenie żeby ok. 30kg zrzucić, ale zobaczymy jak będzie
Kasik, ja przytyłam 10kg ale na patologii mnie odchudzili. Prawie cały czas miałam być na czczo a jak już mogłam jeść to dali takie jedzenie że szkoda gadać.
Mama mi zrobiła parę zdjęć i na twarzy to się nie poznaje. Nie wiem czy to zmęczenie czy jak ale mam taką jakby dłuższą i chudszą twarz. Może to też dlatego że w ciąży rysy twarzy mi złagodniały i byłam taka okrąglejsza a teraz to uciekło i nie mogę się przyzwyczaić.
Mama mi zrobiła parę zdjęć i na twarzy to się nie poznaje. Nie wiem czy to zmęczenie czy jak ale mam taką jakby dłuższą i chudszą twarz. Może to też dlatego że w ciąży rysy twarzy mi złagodniały i byłam taka okrąglejsza a teraz to uciekło i nie mogę się przyzwyczaić.
sysia87ami2011
Fanka BB :)
U mnie po wizycie w szpitalu - planowanie porodu okazalo sie ze waga spadla -1kg i mam na chwile obecna +4 kg ale w sumie ufam wadze gin bo na niej od poczatku sie waze . Ale ile by nie bylo to bez roznicy bo po porodzie z 25-30kg trzeba zrzucic
Ja dziewczynki mam +12kg ale startowalam z wagi 76kg, rok temu przytylam 8kg wyszly wieczorne obiadki po pracy :-/ teraz chcialabym wrocic do 68kg czyli na dzien dzisiejszy 20kg a tu jeszcze 5 tyg przede mna i dupsko jeszcze moze sie powiekszyc do XXXL
reklama
Podziel się: