reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

Lekarz nie mowi zeby to bylo cos zle, dzidzius na ostatniej wizycie prawie 3,00kg (tydzien temu) wazyl wiec nie ma jakiejsc zanizonej wagi, wiec sie nie martwie. z Jula 21 kg do przodu a ona zaledwie 2.650 to dopiero porazka :p :D

reklama
Kasik, ja przytyłam 10kg ale na patologii mnie odchudzili. Prawie cały czas miałam być na czczo a jak już mogłam jeść to dali takie jedzenie że szkoda gadać.

Mama mi zrobiła parę zdjęć i na twarzy to się nie poznaje. Nie wiem czy to zmęczenie czy jak ale mam taką jakby dłuższą i chudszą twarz. Może to też dlatego że w ciąży rysy twarzy mi złagodniały i byłam taka okrąglejsza a teraz to uciekło i nie mogę się przyzwyczaić.

U mnie po wizycie w szpitalu - planowanie porodu okazalo sie ze waga spadla -1kg i mam na chwile obecna +4 kg ale w sumie ufam wadze gin bo na niej od poczatku sie waze . Ale ile by nie bylo to bez roznicy bo po porodzie z 25-30kg trzeba zrzucic

Ja dziewczynki mam +12kg ale startowalam z wagi 76kg, rok temu przytylam 8kg wyszly wieczorne obiadki po pracy :-/ teraz chcialabym wrocic do 68kg czyli na dzien dzisiejszy 20kg a tu jeszcze 5 tyg przede mna i dupsko jeszcze moze sie powiekszyc do XXXL :p

reklama
Do góry