reklama
No no, mi został dokładnie miesiąc tik tak - 22 idę do szpitala na cesarkę - i mam 11 kg na plus zgodnie z moim porannym ważeniem, które miało miejsce jakieś 5 minut temu. Niby nie jest to jakoś dużo, ale czuję się jak słoń, no może jak taki mały słonik, bo nie jestem zbyt wysoka. Ale powiem tak - jestem tak zmęczona innymi dolegliwościami, że czy 11, czy 12 to już nie robi na mnie wrażenie. Trochę liczę, że więcej niż 12 nie będzie, wcale nie jem dużo, ale przez to, że źle się czuję to nie ruszam dupy z kanapy (np wczoraj i to robi swoje).
No no Kochana, Ty sobie nie pozawalaj!!! Nie wyprzedzisz mnie, nie dam się. Idę po ciastko!!! Ja mam chyba nadal +21, nie wiem, bo się nie ważyłam aby... Was nie załamywać, że tak przegrywacie Ale jutro się zważę, zobaczymy jak sytuacja na fronciechcialabym pocieszyc wszytskie kobietki, bylam na wizycie i mam +20 :O :O szok
kitek85
Fanka BB :)
Dream, nie mów "hop" ja mam dopiero 35tc, a po dzisiejszym ważeniu 19kg na plusie
reklama
Weźcie no... pół drożdżówki córce zajumałam! Jupiii!!! A dzisiaj u mnie na obiad pomidorowa z makaronem, uwielbiam
Tak mnie wczoraj na nią naszło i dzisiaj już własnie kończę robić :-) Chyba zjem przed wszystkimi, nie opanuję głoduuuuuu!!!!
Tak mnie wczoraj na nią naszło i dzisiaj już własnie kończę robić :-) Chyba zjem przed wszystkimi, nie opanuję głoduuuuuu!!!!
Podziel się: