reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

ja mam +17kg :-p dokłądnie tyle samo przybrałam z pierwszą córką i 2 tyg po porodzie zostały mi 5 kg które zrzucałam kolejne 4 meisiące także krewetka głowa do góry, czasem kilogramy potrzebują trochę czasu ;-)

reklama
Dolga ja poleciałam z wagi 12 kg, mam jeszcze 12 do zrzucenia, jestem po porodzie 10 dni,
ja przytyłam 24 tak, ze jak Cię to pocieszy to więcej niz Ty

krewetka 5,5 kg to nie jest dużo, samo powoli Ci zleci, zobaczysz

No no, mi został dokładnie miesiąc tik tak - 22 idę do szpitala na cesarkę - i mam 11 kg na plus zgodnie z moim porannym ważeniem, które miało miejsce jakieś 5 minut temu. Niby nie jest to jakoś dużo, ale czuję się jak słoń, no może jak taki mały słonik, bo nie jestem zbyt wysoka:). Ale powiem tak - jestem tak zmęczona innymi dolegliwościami, że czy 11, czy 12 to już nie robi na mnie wrażenie. Trochę liczę, że więcej niż 12 nie będzie, wcale nie jem dużo, ale przez to, że źle się czuję to nie ruszam dupy z kanapy (np wczoraj i to robi swoje).

chcialabym pocieszyc wszytskie kobietki, bylam na wizycie i mam +20 :O :O szok
No no Kochana, Ty sobie nie pozawalaj!!! Nie wyprzedzisz mnie, nie dam się. Idę po ciastko!!! Ja mam chyba nadal +21, nie wiem, bo się nie ważyłam aby... Was nie załamywać, że tak przegrywacie :-D Ale jutro się zważę, zobaczymy jak sytuacja na froncie :rofl2:

reklama
Do góry