reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
Lenati oby i teraz tak bylo

dream aa tutaj sie pochwaliłas, to bedzie co zrzucac, a moze samo zejdzie ;)

krewetka masz jeszcze czas, powoli waga zejdzie, mi poprdzenio to do pol roku po porodzie spadala powoli

Haha, na to liczę So_happy - że uda mi się szybko zrzucić połowę tego. Tak na start. A potem zobaczymy, jest czas na spokojne pozbywanie się kilogramów - ja idę na rok macierzyńskiego+rodzicielski. Co prawda mam nadzieję, że zrzucę to w pół roku, ale wszystko wyjdzie w praniu :-D

reklama
Ja od czasu ostatniej wizyty, gdy waga pokazała + 15 stwierdziłam, że przynajmniej psychicznie chce na tym skończyć i do rozwiązania nie wchodzę na wagę, nie ma szans :-p
Dream ja też idę na rok macierzyńskiego i chciałabym właśnie na rodzicielski, ale co do tego drugiego mam dwa pytania, czy to jest płatny urlop oraz ile on trwa? Bo różnie mówią/ piszą. dodam, że pracuję w firmie zatrudniającej ponad 200 osób.

Do góry