reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
Ja swój zmierzyłam właśnie. 90 cm. Dziwne, od dawna nic mi w obwodzie nie przybywa. Na wasze 59, czyli +11. Ciężko mi z takim balastem.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 11... tydzień po rozwiązaniu byłam - 8, zostały 3 i właściwie nigdy nie wróciłam do tych 55 sprzed 1 ciąży ale też nie miałam takiej potrzeby... natomiast teraz chciałabym wrócić do wagi sprzed czyli 58...

Ja mam cały czas +10 kg i po ciąży chciałabym zejść do wagi sprzed, czyli 60, będzie ciężko coś mi się wydaje ;-)

A ja mam 16 +, ale mam nadzieje, ze uda mi sie zejsc do wagi sprezd ciazy. Z poprzedniej zostały mi 2 kg, ale wtedy przytylam 19 kg, no zobaczymy. Chybra ile masz wzrostu?

reklama
Do góry