reklama
ania_kropla
Fanka BB :)
U mnie 36 tygodni na liczniku i 10 kg do przodu... czyli wg planu...
A!!! No miałam się pochwalić Wczoraj waga u gina 92kg
Jestem mega spuchnięta, więc podejrzewam, że około kilograma to sama woda, kilogram przytył Olek od ostatniej wizyty, a ja niby przytyłam 4kg, bo w sierpniu pokazywało 88kg. Ile z tego to wynik samej ciąży, wody, przyrostu wagi Olka - nie wiem...
Zaczynałam w styczniu z wagą 71, więc mam +21. Ktoś ma lepszy wynik niż ja? Czy wygrałam?
Jestem mega spuchnięta, więc podejrzewam, że około kilograma to sama woda, kilogram przytył Olek od ostatniej wizyty, a ja niby przytyłam 4kg, bo w sierpniu pokazywało 88kg. Ile z tego to wynik samej ciąży, wody, przyrostu wagi Olka - nie wiem...
Zaczynałam w styczniu z wagą 71, więc mam +21. Ktoś ma lepszy wynik niż ja? Czy wygrałam?
A!!! No miałam się pochwalić Wczoraj waga u gina 92kg
Ja jestem tuz tuz zaczynałam z waga 55 kg teraz jestem w 35t6d i waże 75kg. Moj synek w 34tc ważył 2000g. ☺
sysia87ami2011
Dream ja tez mam 92 na liczniku a przytylam od poczatku ciazy +5kg :/ tobie po porodzie sporo zejdzie mi zostaje walczyc z nadwaga
reklama
Chybra
Mi spadło 1 kg od ostatniej wizyty ( pewnie przez remont ), czyli na plusie mam 10 kg ( 36 t.c. ), a co za tym idzie 70 kg wagi. Nie jest źle, mam nadzieję, że już więcej nie przybędzie, bo mi ciężko, chociaż Pani dr mówi, że do porodu jeszcze młody może przybrać, hymmm ciekawe.
Podziel się: