reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
Geny genami a jednak dieta działa cuda... nie wiem ile bym ważyła gdybym nie musiała się pilnować. .. ale wiem też ze gdyby nie wyniki z gluko to nie miałabym wystarczająco silnej woli...

Ja tak właściwie przez całą ciąże odżywiam się zdrowo, tylko raz na jakiś czas trafi się jakiś fast food czy jedzenie po 19ej. A to pewnie przez to, że nabyłam zdrowe nawyki długo przed zajściem. Nie to żebym się jakoś katowała, ale najzwyczajniej wpoiłam sobie do głowy, że to jak się odżywiam i jak wygląda moja aktywność fizyczna odwdzięczy mi się, ot takie zdrowe podejście :happy:

Ja dobiłam do +10 kg czyli 70 kg ale w szpitalu jak się ważyłam to miałam 67. Nie wiem czy to kwestia wagi czy szpitalnego jedzenia ;) w każdym razie jak wstanie słonko to pójdę się zważyć i zobaczymy ile mi ubyło a ile zostało.

reklama
Do góry