reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

Nie ma co sie martwic dziewczyny miejmy nadzieje ze schudniemy po porodzie, ja dzis wchodze w 25tc i 6 kg na plusie ale w tamtym m-cu przypakowalam 3kg !!!! Pudzian by mnie nie pobil hehhhe. Moja gin powiedziala ze synus jest maly to jadlam jak dzika i przez ten m-c weszlo na niego 320 g a mi weszlo reszte w dupsko i jak tu zrobic zeby dzidzius byl wiekszy??? wazy tylko 635 g maluszek moj ale najwazniejsze ze miesci sie w normie.Jak narazie widze 79kg no zobaczymy ile na liczniku sie zatrzyma

reklama
Ja zaczynam 30 tc i mam 6kg na plusie. Chciałam nie przekroczyć 70kg ale niestety, te 4 kg to na pewno mi jeszcze przybędą bo ja jakoś zamiast najwięcej przybrać w drugim trymestrze to teraz zaczynam :/ coraz szybciej przybieram, jeszcze trochę i się z wagą pokłócę.

Colly nic się nie martw ja mam 10 na plusie- i oby teraz waga zwolniła.
Dbdg- to możliwe jeśli organizm zatrzymał wodę. Musisz więcej pić

Ja przybrałam od wyjściowej niecały kg no ale wiecie że pierwsze miechy były w dòł....zaraz plusik pòjdzie w gòrę ;)

Dziewczynki Wagą nie ma się co stresować bo to składoea wielu czynników np: postawicie obok siebie dwie kobitki podobnej budowie i wzroście i jedna od drugiej może mieć więcej kg choć nie wygląda kompletnie....

reklama
Do góry