reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
ja po 5 dniowym pobycie w szpitalu, a co za tym idzie słodkawym obżarstwie nadal +10kg, choc widzę ze obwód brzucha mi sie zmniejszył o 5cm, chyba jednak te upaly daly w kosc bo teraz ochłodzenie i opuchlizna zeszła

U mnie obwód wzrósł o 2 cm, bo mam już 82 :szok:, a kg też jeden na plusie, czyli już jest 55, czyli od początku +7 :szok:
Nie wiem czy nie za szybko tyję...

Ja przez ostatnie dwa tygodnie schudłam 1,5 kg ale mam ostatnio problemy z jedzeniem bo i nie chce mi się i mogę tylko mało i po wszystkim mam mega niestrawność. Na tą chwilę jestem +9 kg

U mnie dzisiaj 27t4d/28t i rano było 51,9kg. wczoraj na wizycie lekarz powiedział,że odpowiednio przybieram na wadze. Ja miałam słabą wyjściową 45 kg,więc w sumie cieszę się,że jest mnie trochę więcej:) może do 55 dobiję,zobaczymy.

Kasia jaka ty chudzinka!

Ja już ważę 69 kg :-( nie chciałam przekroczyć 70 no ale chyba muszę się oswoić że dobije do 75 kg... Później trzeba będzie znaleźć czas na fitnessy :p

Xmamuśka ja coś czułam że ta dieta cukrzycowa ma swoje zalety. ;) Też chciałam podobnie się żywić ale póki nie będę miała przymusu to chyba nie da rady.

Ps. Ja najpierw nie chciałam przytyć więcej jak 10 kg, później nie więcej jak 12-15. Ale jest szansa że nie uda mi się przekroczyć +10 kg :D u mnie bardzo słabo z dietami i ćwiczeniami. Raczej sukcesywnie sobie tyję niż chudnę więc lepiej za dużo nie przytyć ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia chudzinka z Ciebie.

Xmamuska no prosze jakie pozytywy cukrzycy można znaleźć ;-)

Mam 7kg na plusie czyli po 1 kg na miesiąc. Stawialam ze prxybiore ok 15kg jak prxy dziewczynach ale jest szansa na mniej. Zobaczymy jeszcze 2 miesięce pozostaly. W obwodzie ma 92cm

Do góry