reklama
No właśnie. O ginekologach z Lublina jest stosunkowo mało informacji. Ja z kraśnickich nie znam nikogo. Sorry. Sama natomiast szukam informacji nt. SPK nr 4 na Lubartowskiej a dokładniej chcę się dowiedzieć czegoś o pani dr Ewie Jagniątkowskiej. Czy któraś z was miała styczność??? POMOCY :-[
Polecam dr Surmacza. Prowadził moją pierwszą ciążę i odbierał poród. Profesjonalny, taktowny, słyszłam w szpitalu o nim opinię, że ma "rengen w oczach". Szczegółowo odpowiada na wszystkie pytania. Każda wizyta u niego nastrajała mnie optymistycznie i uspakajała. Z tego co wiem w przychodni szpitalnej dosyć trudno jest się do niego dostać. Ja chodziłam prywatnie. Gabinet mieści się na Nadbystrzyckiej.
czarnula002
Aktywna w BB
Czesc dziewczyny jestem w 12 tyg. i tez dlugo szukalam dobrego gina z krasnickich bo tam chce rodzic. I siostra cioteczna mego meża ktora jest polożna poradzila mi zebym wybrala dr Mazurka. Jest bardzo rzeczowy w dodatku mily i podobno jest przy porodzie. jak szlam do niego pierwszy raz strasznie sie balam ale on rozladowal ta stresujaca dla mnie sytuacje. Jest naprawde super. Mozna go o wszystko spytac i w kazdej chwili zadzwonic.
Podam wam jego telefon 0 601 98 12 56. Przyjmuje prywatrnie na ul. Jutrzenki 10/16A pon.-czw. 17.30 do 20.00 czasami nawet dluzej. I w TOP-MEDICALU ul. T. Zana 29/XIX pon.-czw 15-17 i sob. 10-12. Dodam ze tam jest USG 4D.
Podam wam jego telefon 0 601 98 12 56. Przyjmuje prywatrnie na ul. Jutrzenki 10/16A pon.-czw. 17.30 do 20.00 czasami nawet dluzej. I w TOP-MEDICALU ul. T. Zana 29/XIX pon.-czw 15-17 i sob. 10-12. Dodam ze tam jest USG 4D.
czarnula002
Aktywna w BB
Z tego co mi mowila siostra mego meza ktora dobrze zna <azurka bo z nim pracuje to jesli chodzi sie do niego prywatnie to sie nie placi za pobyt przy porodzie. U niej byl i ona nic nie placila. U mojej kolezanki tez byl i tez nic nie placila. Ale zapytam sie go osobiscie ale to juz moze blizej porodu. Fajnie ze ty tez do niego chodzisz moze sie spotkamy razem w jego przychodni na jutrzenki.
Hm... A ja mam nie najlepsze doświadczenia z Mazurkiem, żeby nie powiedzieć, że fatalne. Znalazłam się na izbie przyjęć (podejrzenie pustego jaja płodowego) i tenże pan dr robił mi usg. Ja leżałam na łóżku, wiadomo w jakiej pozycji, załamana, czekałam aż mi coś wreszcie powie, a on... opowidał siedzącemu przy moich nogach stażyście kawał o jakiś cycatych babach, cały czas boleśnie we mnie majstrując sondą. Dla mnie to było obrzydliwe i poniżające. Ja przeżywałam jeden z największych dramatów w moim życiu, a on sobie tak po prostu głupio dowcipkował. Tak, jakby mnie tam nie było. Na moje pytanie co i jak odpowiedział po prostu: "nie no proszę pani tu nic nie ma". I koniec tematu.
No może jakbym chodziła do niego prywatnie byłoby inaczej, nie wiem...
Może miał "gorszy" dzień - ja w każdym bądź razie gorąco go nie polecam. Ale to moje zdanie.
No może jakbym chodziła do niego prywatnie byłoby inaczej, nie wiem...
Może miał "gorszy" dzień - ja w każdym bądź razie gorąco go nie polecam. Ale to moje zdanie.
reklama
Hej Wam przyszłe mamy może i mi pomozecie jesli znacie dr Widawskiego ze szpitala wojskowego w Lublinie?