reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

reklama
Rozyczke wczoraj obejrzelismy i tak, jak przypuszczalam, bardzo nam sie spodobala. Natomiast W Ciemnosci, to nawet probowalismy sciagnac ze 2 tygodnie temu, ale jeszcze nigdzie w sieci nie ma (nie dziwie sie, bo jeszcze nawet na ekrany kin nie wszedl). To jest moja tematyka i juz nie moge sie doczekac, kiedy go zobacze. A poniewaz to film Holland, to moze i w Edi pokaza...
Dzis robimy sobie seansik komediowy: Ile wazy kon trojanski....:-)

Dla mnie ile waży koń... To totalny niewypał nie podobał mi się wogole chociaż lubię wieckiewicza bardzo

Rozyczke wczoraj obejrzelismy i tak, jak przypuszczalam, bardzo nam sie spodobala. Natomiast W Ciemnosci, to nawet probowalismy sciagnac ze 2 tygodnie temu, ale jeszcze nigdzie w sieci nie ma (nie dziwie sie, bo jeszcze nawet na ekrany kin nie wszedl). To jest moja tematyka i juz nie moge sie doczekac, kiedy go zobacze. A poniewaz to film Holland, to moze i w Edi pokaza...
Dzis robimy sobie seansik komediowy: Ile wazy kon trojanski....:-)
Też czekam na ten film "W ciemności" a jak Ci się podobał "...koń.." bo mnie tak jak Roxi - bardzo :-)

Ones oba super Zreszta lubię brada pitta najlepszy film z nim to "uspieni"jeśli któraś nie oglądała to polecam
wczoraj ściągnęłam :-) teraz tylko musze trochę czasu na niego wygospodarować, bo on cos ok 2,5h trwa z tego co się zdążylam zorientować. Ale już nie mogę się doczekać aż go zobaczę. Widziałam trailer i zapiera dech w piersiach plus same dobre opinie o nim słyszałam :happy2: (poza tymi na BB of kors)

Kania, Roxi - Konia juz kiedys widzialam, ale mazl nie widzial, dlatego obejrzelismy. Mnie sie bardzo podobal, w sam raz na spokojny, zimowy wieczor, kiedy humory srednio dopisuja.

A jesli chodzi o Uspionych, to kiedy pierwszy raz ten film ogladalam (z 10 lat temu, albo wiecej), to nawet do WC nie wyszlam, bo tak wciagnal!!Baaardzo dobry film, swietna obsada, niezwykly scenariusz i piekna muzyka.

reklama
onesmile, kania, to widze, że mamy podobne gusta :-) "koń..." może nie jest komedią przy której śmiejesz się do rozpuku ale jest takim przyjemnym filmem, lubie takie :tak:

"Uśpieni" to jeden z tych filmów, które zapadają głęboko w pamięć, ja go oglądałam w podstawówce chyba i pamiętam że bardzo go przeżywałam, a teraz znam go na pamięć ;-)

Do góry