reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dni plodne

Madzia04071990

Fanka BB :)
Hej! Dziewczyny mam pytanie. Czy zaraz po miesiaczce moga wystapic dni plodne??? Jestem strasznie skolowana 🙈 jakis czas temu robilam test ciazowy,wyszedl cien,ale uznalam go za wadliwy, bo drugi wyszedl negatywny.
Dostalam miesiaczke w 24dc jak nigdy( zawsze byla miedzy 32-35) nieregularne cykle. Miesiaczka trwala 7dni- wiekszosc to brazowe plamienia, krwawienie mocniejsze trwalo 2 dni. Wczoraj zauwazylam przezroczysty sluz,bardzo duza ilosc,jeszcze tak nie mialam oraz pierwszy raz bol prawego jajnika, zrobilam test owulacyjny z ciekawosci i wyszedl pozytywny,dzis zrobilam ponownie i tez pozytywny. Czy mozliwe jest to,ze zaraz po okresie wystapily dni plodne? Nie wiem co myslec. Flo pokazuje mi dni plodne dopiero od 19dc, a dzis to moj 9dc. Dodam,ze po ostatniej stracie na wizycie kontrolnej lekarz stwierdzil u mnie PCOS🤔 Czy ktoras z Was byla w takiej sytuacji? Dziekuje z gory za odpowiedz.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Dziewczyny mam pytanie. Czy zaraz po miesiaczce moga wystapic dni plodne??? Jestem strasznie skolowana 🙈 jakis czas temu robilam test ciazowy,wyszedl cien,ale uznalam go za wadliwy, bo drugi wyszedl negatywny.
Dostalam miesiaczke w 25 dc jak nigdy( zawsze byla miedzy 32-35) nieregularne cykle. Miesiaczka trwala 7dni- wiekszosc to brazowe plamienia, krwawienie mocniejsze trwalo 2 dni. Wczoraj zauwazylam przezroczysty sluz,bardzo duza ilosc,jeszcze tak nie mialam oraz pierwszy raz bol prawego jajnika, zrobilam test owulacyjny z ciekawosci i wyszedl pozytywny,dzis zrobilam ponownie i tez pozytywny. Czy mozliwe jest to,ze zaraz po okresie wystapily dni plodne? Nie wiem co myslec. Flo pokazuje mi dni plodne dopiero od 19dc, a dzis to moj 9dc. Dodam,ze po ostatniej stracie na wizycie kontrolnej lekarz stwierdzil u mnie PCOS🤔 Czy ktoras z Was byla w takiej sytuacji? Dziekuje z gory za odpowiedz.
Hej zaraz po miesiączce niby nie ma dni płodnych zaczynaja się po ok 4 dniach gdzieś od słabszych do samej owulacji ale wiesz każdy cykl jest inny ja się kierowałam mniej więcej kalendarzykiem dni płodnych i w kwietniu zostanę mamą😊

Hej zaraz po miesiączce niby nie ma dni płodnych zaczynaja się po ok 4 dniach gdzieś od słabszych do samej owulacji ale wiesz każdy cykl jest inny ja się kierowałam mniej więcej kalendarzykiem dni płodnych i w kwietniu zostanę mamą😊
A test wyszedł mi ok 5 tygodni później co potwierdziłam badaniem krwi bo ma teście było dość blado

Poza tym są takie czasem fenomeny jak się cykl poprzestawia ze musisz poczekać poprostu bo u Ciebie nie będzie to takie łatwe „logicznie „coś wyliczyć

No mnie ostatnio kalendarzyk zawodzi, bo miesiaczke dostalam 11 dni wczesniej niz powinnam wedlug flo dlatego troche sie skolowalam 🙈

Poza tym są takie czasem fenomeny jak się cykl poprzestawia ze musisz poczekać poprostu bo u Ciebie nie będzie to takie łatwe „logicznie „coś wyliczyć
Przez te nieregularne cykle ciezko obliczyc, dlatego sprobowalam testow owulacyjnych, jednak nie wiem co o nich myslec skoro juz pokazuje pozytywne 🙈

reklama
Do góry