reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dni plodne

reklama
To owulacja powinna przypadać na 10dc bodajże.
Dzis mam 10dc, ale wczoraj bolal mnie prawy jajnik i mialam bardzo duza ilosc przezroczystego sluzu przez te 2 dni po @ dodatkowo test owulacyjny pozytywny przez 2 dni ehh... dzis juz duzo, ale bialego sluzu juz sama nie wiem co myslec, chyba pozostaje czekac 🙈

Dzis mam 10dc, ale wczoraj bolal mnie prawy jajnik i mialam bardzo duza ilosc przezroczystego sluzu przez te 2 dni po @ dodatkowo test owulacyjny pozytywny przez 2 dni ehh... dzis juz duzo, ale bialefo sluzu juz sama nie wiem co myslec, chyba pozostaje czekac 🙈
U mnie na odwrót. 😂 7 dc śluz, dzisiaj 10 dc też dalej śluz i wczoraj ból lewego jajnika, który zazwyczaj nie boli 🤷‍♀️ Ja też nie wiem na co się nastawić, bo to z zaskoczenia 😂

U mnie na odwrót. 😂 7 dc śluz, dzisiaj 10 dc też dalej śluz i wczoraj ból lewego jajnika, który zazwyczaj nie boli 🤷‍♀️ Ja też nie wiem na co się nastawić, bo to z zaskoczenia 😂
U mnie zawsze lewy jajnik bolal i to zazwyczaj okolo 20dc,wczoraj pierwszy raz prawy i odrazu po @ az sie skolowalam bo pierwszy raz tak mam 🙈🤣 nigdy nie stosowalam testow owulacyjnych dlatego jeszcze nie do konca je ogarniam, ale zrobilam w 8 i 9 dc i odrazu pozytywne 🤦‍♀️ badz tu madrym 😂

U mnie zawsze lewy jajnik bolal i to zazwyczaj okolo 20dc,wczoraj pierwszy raz prawy i odrazu po @ az sie skolowalam bo pierwszy raz tak mam 🙈🤣 nigdy nie stosowalam testow owulacyjnych dlatego jeszcze nie do konca je ogarniam, ale zrobilam w 8 i 9 dc i odrazu pozytywne 🤦‍♀️ badz tu madrym 😂
Noooo, ja rozumiem bo mam teraz to samo i nie ogarniam jakim cudem to się pośpieszyło 😂 A że lewy jajnik nigdy się nie odzywał tak go nagle natchnęło. 🤣 Łączymy się. 😂🥳

reklama
Do góry