reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dni plodne

Skoro robiłaś 2 testy owulacyjne i wyszły pozytywne to znaczy że owu wystąpi lada chwila. Kobiecy organizm to nie komputer może mieć miejsce skrócenie cyklu o wiele dni i tym samym zmiana dni płodnych. Nie ma się czym stresować.
Jak staracie się o dzidzię to po końcu @ powinniście regularnie wspolzyc bez znaczenia na wynik testu. Dla większej pewności jak zobaczysz śluz płodny i poza tym wyjdzie pozytywny test owu kochajcie się codziennie. Ważne żeby seks był dla was przyjemnością A nie czymś wymuszonym pozytywnym testem owu czy sluzem.
My przez 1 mc starań bawiliśmy się w testy owu obserwacje śluzu pozycje które miały pomóc począć dziecko wstrzemiezliwosc seks po dniach płodnych bo gdzieś przeczytałam że to może utrudniać zagniezdzenie zarodka i lipa @ dostałam. W nast miesiącu kochalismy się co 2-3 dni nie obserwowałam śluzu itd pełen luz co ma być to będzie i......zaszlam w ciążę. Urodziłam synka
Tobie też radzę wyluzować. Odstaw te testy i kochaj się że swoim facetem regularnie. Z własnego doświadczenia wiem że to działa. Trzymam kciuki za 2 kreseczki na teście. 🤗

reklama
Skoro robiłaś 2 testy owulacyjne i wyszły pozytywne to znaczy że owu wystąpi lada chwila. Kobiecy organizm to nie komputer może mieć miejsce skrócenie cyklu o wiele dni i tym samym zmiana dni płodnych. Nie ma się czym stresować.
Jak staracie się o dzidzię to po końcu @ powinniście regularnie wspolzyc bez znaczenia na wynik testu. Dla większej pewności jak zobaczysz śluz płodny i poza tym wyjdzie pozytywny test owu kochajcie się codziennie. Ważne żeby seks był dla was przyjemnością A nie czymś wymuszonym pozytywnym testem owu czy sluzem.
My przez 1 mc starań bawiliśmy się w testy owu obserwacje śluzu pozycje które miały pomóc począć dziecko wstrzemiezliwosc seks po dniach płodnych bo gdzieś przeczytałam że to może utrudniać zagniezdzenie zarodka i lipa @ dostałam. W nast miesiącu kochalismy się co 2-3 dni nie obserwowałam śluzu itd pełen luz co ma być to będzie i......zaszlam w ciążę. Urodziłam synka
Tobie też radzę wyluzować. Odstaw te testy i kochaj się że swoim facetem regularnie. Z własnego doświadczenia wiem że to działa. Trzymam kciuki za 2 kreseczki na teście. 🤗
Ja nie sypiam z mezem dla zajscia w ciaze :)Pierwszy raz mam taka sytuacje, dlatego Test zrobilam z czystej ciekawosci, nigdy ich nie stosowalam bo nie widzialam takiej potrzeby :)
Mam juz 2 dzieci❤

Calkiem nie dawno stracilam kolejnego maluszka,moze to mi pomieszalo cykle🤷‍♀️
Jednak chcialam poznac opinie innych dziewczyn,ktore mialy podobna sytuacje.
Co ma byc to bedzie :) Dziekuje :)

Do góry