aurii_orelii
Fanka BB :)
Może stream z porodówki?Będziecie wiedzieć pierwsze zaraz po mężu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może stream z porodówki?Będziecie wiedzieć pierwsze zaraz po mężu
Gratulacje!To się dziele, że się szczęśliwie "rozwiazalam" 26 marca i mam już Piotrusia, którego zodyn lekarz nie domierzyl z mojego 3100 w dniu przyjęcia do szpitala wyszedł klusek 3980
Wspaniale, ale idź szerzyć te herezje gdzieś indziejMy staraliśmy się 2,5 roku . Różne diety suplementy itd nie przynosiły skutku . Odpuściłam całkowicie stwierdziłam że nie jesteś nam dane i w koncu pewnego miesiąca wydarzyła się niespodzianka i zobaczyłam dwie kreski
Matko jak ten czas leci GratulacjeTo też się podzielę. Moze nie długoletnie ale trochę czasu zajęło nam aby urodził się mój synek 3590g , 10/10 a jeszcze piękniejszy prezent bo urodzony 14.02. Poród szybki i jeżeli mozna tak w ogole nazwać dość przyjemny tak jak moja koleżanka z lutowych mam @Lilka92 mam w domu jeszcze córeczkę dlatego do szczęścia juz mi nic nie potrzeba
Matko jak ten czas leci Gratulacje
Wspaniale, ale idź szerzyć te herezje gdzieś indziej
Jak dobrze pójdzie to w sierpniu pochwalę się tutaj efektem starańDziękuję a jak u Ciebie?
Ja dalej uważam że to jednak kwestia statystykiMagia odpuszczania to herezja ale zdarza się, u nas po 3latach
Od razu mówię - mnóstwo badań, stymulacje, suple, leki itp były. I zaszłam jak odstawiłam bo stwierdziłam ze koniec walki z wiatrakami i odkładam na in vitro. Także tego... No zdarza się jednak