Brownie1992
Moderator
Jak mnie się Kluska całkiem podobaTy daj wreszcie temu dziecku jakieś imię Kluska nie przejdzie w urzędzie
Przynajmniej będzie jedyna na placu zabaw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mnie się Kluska całkiem podobaTy daj wreszcie temu dziecku jakieś imię Kluska nie przejdzie w urzędzie
U mnie była długo kropka XD aż się nie okazało, że to jednak drugi przecinek będzieJak mnie się Kluska całkiem podoba
Przynajmniej będzie jedyna na placu zabaw
Moje dziecko było Skwarkiem jeszcze chwilę po urodzeniu, więc jak najbardziej rozumiem kwestię KluskiTy daj wreszcie temu dziecku jakieś imię Kluska nie przejdzie w urzędzie
Ja 03.02. urodziłam synka Stasia - poród bajka, 3660g 10/10Up up może jeszcze któraś z ex-staraczek zechce się podzielić swoim szczęśliwym rozwiązaniem?
Moja dziecię miało ksywkę gdzieś od 10 tygodnia. I potem problem z imieniem. Ale minął już ponad rok od kiedy jest z nami i nawet już mówimy do niej po imieniuMoje dziecko było Skwarkiem jeszcze chwilę po urodzeniu, więc jak najbardziej rozumiem kwestię Kluski
U nas odwrotnie. Była Kropusiem, a została KluskąU mnie była długo kropka XD aż się nie okazało, że to jednak drugi przecinek będzie
Super że Wam się udało, ale byłabym ostrożna z szerzeniem magii odpuszczenia w gronie dziewczyn zmagających się z niepłodnością jaką diagnostykę mieliście za sobą przy 2,5 roku starań?My staraliśmy się 2,5 roku . Różne diety suplementy itd nie przynosiły skutku . Odpuściłam całkowicie stwierdziłam że nie jesteś nam dane i w koncu pewnego miesiąca wydarzyła się niespodzianka i zobaczyłam dwie kreski
Up up może jeszcze któraś z ex-staraczek zechce się podzielić swoim szczęśliwym rozwiązaniem?