reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

i ja witam w piątkowy poranek..... troszkę leniwy bo już przed weekendowy, a że do tego u nas słoneczko świeci to ja już chce 15.00 :-) choć rano się na to nie zapowiadało i dobrze, bo znowu wracam spacerkiem ze żłoba, choć plan był inny ale .....niestety mamy pod blokiem parking zamykany elektryczna bramą i nie chciała się ta cholera rano otworzyć :crazy:, więc musiałam zrezygnować z jazdy autem, choć już miałam chłopaków zapakowanych i wybraliśmy się wózkiem i komunikacją miejską, dobrze, że mam wózek w wózkarni na dole to sprawnie nam poszła przesiadka - tylko 45 minut spóźnienia do pracy ..... :tak:

atfk, faktycznie w krótkim odstępie czasu takie ponowne poszukiwania :-( oby owocne

moja sasiadka kiedyś tez zostawiła na placu zabaw córkę (7 lat) dziewczynka jest rozsądna i naprawdę OK, przyszła do domu i wytrzymała może z 3 minuty i poleciała z powrotem aby jednak z nią być...... :tak: córa może i była juz gotowa na odrobinę samodzielności ale niestety mam jeszcze nie ...... ;-)

reklama
napisałam wyżej...:-:)-:)-( wpadł do szamba :-:)-:)-(,tragedia!!

u nas jakoś mało słonka-choc na plusie temperatura!
wieczorem padał deszczyk...no ale jutro ma być już miodzio:tak:!
moje szkraby w szkole mają jakis sportowy dzień..kazały sie w dresy poubierać:-D...a to do KAI nie podobne bo ona raczej od spodni stroni...kieckowa dama;-)

właśnie w radiu tez powiedzieli o tej tragedii :-(

a mój dzisiaj poszedł z przedszkola do Palmiarni, był pod wrażeniem, że pani będzie musiała w autobusie kasować aż 24 bilety..... a mieć ich aż 48...... :-)

Atfk jejku szkoda dziecka, pamiętam ze jak chodziłam do szkoły podstawowej była ode mnie dziewczynka 3 lata młodsza, która miała brata w wieku 4 lat i ona razem ze swoim starszym bratem mieli go pilnować na placu zabaw a właśnie przyjechał facet wybierać w bloku obok szambo i ten malec jak to dziecko poszedł tam i chciał zobaczyć w wpadł właśnie do takiej studzienki z szambem, oczywiście uratować go się nie dało, ale wtedy była rozpacz na całą naszą wioskę

anaconda to straszne:-(-na sama myśl mam dreszcze!!

ehhh czekam na wypłatę;-) i trzeba będzie rachunki popłacić:baffled:...i sie zacznie co miesięczny kierat... oszczędzania!!
muszę podjechać na zakupy jakieś no i Filipowi za butami do komunii sie rozejrzeć;-)!!
a tak poza tym to obiad wstawiłam i biore sie za sprzątanko;-) powoli!!
wiec póki co miłego dzionka życzę i całego weekendu:-)

Tragedia straszna,słyszałam o niej....Witam i zmykam do lekarza z moimi chorowitkami.Jedna na kontrol a mlodsza na wizyte,w nocy goraczkuje,kaszel ,katar, leków nie przyjmuje. :dry:

Jarzębinka 100lat dla Kacperka! Niech rosnie zdrowo!

balony_dla_dzieci_sylwester.jpg

Jarzębinka 100lat dla Kacperka! Niech rosnie zdrowo!

balony_dla_dzieci_sylwester.jpg

my takze podpisujemy sie pod tymi zyczeniami.

atfk straszne to z tym chlopcem.

ja to jakas uczulona jestem, jakos balabym sie mala gdziekolwiek sama puszczac...
ale fakt jak ja bylam mala rodizce niezawsze nas pilnowali i nic takiego jak teraz sie nie dzialo...

my dzis dzien wolny i poszylsymy dodentysty a tam co... pani dentystka wziela wolne i nikogo nie poinformowali...no to sue wkurzylam, nastepna wizyta w srode dopiero

Jarzebinka wszystkiego najlepszego dla Kacperka !!!!:-):-):-):-):-):-)
nie czytam bo niedawno wrocilam i musze sie za obiad zabrac,bo zaraz po dzieci ide..ale nalog tak silny,ze trza zajrzec :-D,chociaz na chwilke.pozdrawiam i bede pozniej,a jak juz nie dzisiaj to jakos w weekend.papaski

reklama
Do góry