reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witajcie
zdrówka dla chorowitków bo podczytuje ze się porozkładały ostatnio
u nas dziś blee okopna pogoda wczoraj piekna wiosna była dzieci biegały po ogrodzie obiad był na podwórku aż miło
w tym tygodniu mam na 14 wiec uda mi sie tu zajrzeć czasem

Naja odtruj sie tym czym się zatrułas:p na kaca działa hehehhehe oby przeszło
Madlen ale masz kochane dzieci a rodzinkę do diabła wyślij okropni sa
Agnieszka zdrówka dla Kajuni
Ola do lekarza szybko biegiem
Iwoka jaki spis??? ja nic nei wiem

Ostatnia edycja:
reklama
my wcozraj rano na rowerze a popoludniu na placu zabaw, mloda sie z majaka wyszalala.

agatulka fajnie ze zajrzalas:)
a do lekarza pojde, tylko jakos do innych nie lubie chodzic, wole swoja

Ostatnia edycja:
straszna ściema z tym spisem. znajomi rodzimowiercy, poganie, chcieli zaznaczać swoje wyznanie z spisie, bo teoretycznie każdy ma do tego prawo. miała być opcja przy religii inne, dalej też zaznaczać się miało inne, a następnie wpisywało pogaństwo. i co? i nie ma takiej możliwości! znajomi jacy chcieli spisywać się przez net nie dostali nawet pytania o wyznanie w formularzu! teraz wszyscy pytają jak ten spis ma oddać wiarygodnie prawdziwy stan chociażby wiary w Polsce. jak zwykle w tym kraju oszukują.

herbatka wypita, szukam po necie paru rzeczy do stroju. a wyjazd bardzo udany, jak się zbiorę kiedyś na @ coś popiszę. ale przede wszystkim jestem zadowolona z warsztatów na jakich byłam, moje wykłady chyba się spodobały, a najważniejsze, żeby przydało się to co mówiłam.

AGATKA a co tam??moze za duze??
ja bym chciała wstawić tak jak naja bez zbednych ramek...ale nie umiem:zawstydzona/y:...a nie chce mi sie przerabiać;-)

Jest w spisie o wyznaniu,było duzo opcji do zaznaczenia,lub odpowiedz ze nie chce odpowiedziec na pytanie.

Agatulka a jaki masz komunikat?

czerwony znak
a jak juz wstawie fotki to potem strona jest pusta cała BB CIMG2868.jpg
zabaczymy czy wiosne wklei :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry