reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Boszzzzzzzz nie wiem co i jak z tym spisem, siedze i nie wychodzi,podaja mi ze mam wiecej osob za,meldowanych w domu niz podaje a to nie prawda:wściekła/y: i nie dokoncze tego spisu za chiny

reklama
ja sie witam po ciezkiej nocy, wczoraj bylysmy z mala na spacerze, potem mala poszla spac a ja caly wieczor sie meczyl.
niby zaczelo sie od lekkoego bolu brzucha a skonczylo sie pogotowiem bo juz nic nie pomagalo...
paniz pogotowia uparla sie zebym pojechala przynajmneij na badania ale wkoncu odpuscila i mam w poniedzialek isc do lekarza.
na szczescie dala mocniejsze srodki przeciwbolowe i na rozluznienie.

tylko cholera znow zaczyna pobolewac...

piekny dzien nas czeka a znow jestesmy same...

ja tez juz jestem,mlody wstal dzisiaj o 7..a jak chodzi do szkoly,to o 7.30 jest problem zeby go z lozka wygonic :wściekła/y:..
Olka a skad te bole brzucha?,szkoda ze nie zrobilas badan,bo teraz bedziesz sie caly weekend meczyla..
Iwonka jak zameldowanych wiecej osob?,cos tu nie tak..
a te spisy ludnosci sa wszedzie,ja jakis czas temu tez to tutaj robilam.moglam na papierze albo przez internet,wybralam ta druga opcje,ale nie bylo zadnych problemow..ale fakt,my tu nie mamy meldunku,bo tu nikt nie ma..wiec moze dlatego nie bylo problemow.

madlen problem w tymze mala spala a moj tata bylw domu dopiero po 22... a samej jej nie zostawie...

mialam isc do lekarza ajkies 2 tyg temu bo cos takiego zlapalo mnie w parku... ale przeszlo po 20 minutach,a wcozraj po 2 godiznach i tabletakch efekt byl zerowy...

cos takiego mialam jak oliwia byla mala, byly badania, nic nie wyszlo...a ataki powtarzaly sie dosc czesto, ale chyba nie tak silne jak wcozrajszy.

iwonka ze mna pracowala babka ktora brala udzial w takich spisach i rozne rzeczy wtedy podobno wychodza, wiec moze sprawdz w urzedzie jak sprawa wyglada???

witam !
Olka i jak brzuch? przestal bolec?
a ja mam dzisiaj swoje swieto, w uk dzien mamy :tak:moje smyki zrobily mi niespodzianke i rano nie pozwolily wstac z lozka,bo chcieli mi przyniesc sniadanie,a po sniadaniu czekala na mnie piekna kartka i prezenty,rozowa poduszka-przytulanka z napisem BEST MUM i taka druga mala podusia ,ale bryloczek do kluczy..moja radosc byla ogromna..tym bardziej ,ze nic o tym nie wiedzialam,nawet sie nie spodziewalam..
milej niedzieli;-)

Witam sie w poniedziałkowy poranek;-)!!!
u nas dzisiaj pochmurno i pada:-(!
w weekendzik robiliśmy grilla...sezon otwarty;-)!!!i wszystko było by oki...gdyby nie malutki fakcik ze Kaja znowu zaczęła gorączkować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,tydzień przerwy mieliśmy - brak mi słów...
ide po kawę i poczytam co tam u Was!

madlen to Ci dzieciaczki zrobiły niespodziankę:tak::tak::tak: cudownie!!!

dzien dobry
ja bylam wprzychodni i mojej lekarki nie ma, dopiero w srode ebdzie anie chce isc doi innej

madlen ale masz super te dzieciaczki, jejku fantasycznie ze taka niespodzianka;)

atfk a jak kajka dzis sie czuje?
duzo zdrowka dla niej.

to ja znów nie nadrabiam - ale szczęśliwym życzę jeszcze więcej szczęścia, a chorym zdrowia:tak:

wróciłam po kilkudniowym maratonie podróżniczym, odespałam, można się brać za robotę. mieliśmy mieć dziś trening od rana, ale leje okropnie. młody w przedszkolu jako dziecko tygodnia, a matka leczy zatrucie kawą. przegięłam przez tych kilka dni i patrzeć na nią nie mogę:-p

Witam i ja :-):-)
Weekend udany, wczoraj na rowerach byłyśmy i słoneczkiem się delektowałyśmy :tak::tak:
Ollka to dziwne masz te bóle, powinnaś dojść jaka to przyczyna za wszelką cenę bo aż tak silne bóle muszą coś oznaczać :tak::tak:
Madlen super niespodziankę ci dzieci zrobiły aż się serce raduje :tak::tak:
Iwonka i jak tam? Wypełniłaś ten spis? A możesz podać linka do ich strony? I co z tym meldunkiem? Możliwe żeby jeszcze ktoś inny był tam zameldowany?
Atfk jejku ale wy się macie z tymi chorobami :szok::szok: dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:

reklama
no witam kobietki po weekendzie!

ollka no to musisz jakos do srody wytrzymac,kurcze powiem Ci ze ja też nie lubie chodzić do innych lekarzy niz nasz!
Kajulke zawiozłam do szkoły bo mają jakaś olimpiadę i płacz był nieziemski...ehh nie wiem czy dobrze zrobiłam ale trudno stało sie!!Gorączkę miała o 5 rano,dostał syrop i przespała do rana,generalnie na nic sie znowu nie uskarża-kaszle brzydko...nie dalej jak tydzień temu miała oskrzela:-(

naja no to kuruj sie herbatką;-)
wyjazd udany???
anaconda ...achhh daj spokój,załamka

Do góry