reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam przy porannej kawce :-):-):-)
A co tutaj takie pustki :szok::szok::szok:
Atfk no tak nasze dziewczynki niby w tym samym wieku a jednak rocznikowo różne :-D:-D:-D ja też się dałam na to nabrać :-D:-D:-D

reklama
hej hej!!
ja z kawusia jestem!!
anaconda Maja jaka duża!!fiu fiu panna!!
troche sie tez zgapiłam z tym wiekiem naszych dam!
co słychać?
u ans dzisiaj starsznei zimno od rana...6 stopni:sorry:

U nas też się ochłodziło a jeszcze zapowiadają jakieś zachmurzenie :crazy::crazy:
A ja mam od dzisiaj bezrobotnego męża w domu i jeśli się to szybko nie zmieni to chyba się nawzajem pozabijamy ;-);-)
Poza tym znowu zaczyna mnie wkurzać siedzenie w domu, oj muszę jak najszybciej znaleźć jakąś pracę bo inaczej oszaleję :wściekła/y::wściekła/y:

no wierze Ci ze takie siedzenie razem to na dłuższą mete meczące!
ja bezrobotna od niemal miesiąca...na razie jest oki- nie dluzy mi sie no ale mój mąż w pracy wiec to inna sytuacja!
powodzenia wam życze w znalezieniu czegos bo to nie łatwe!
ja w czwartek dostane pierwszego kuronia:szok:;-)

hahahah taaak jak diabli!!!chyba mi sie w głowie poprzewraca:-D:-D:-D
a tu moja lolucha!!!zdziwiona;-)

Załączniki

• DSC_0009 (768 x 1152).jpg
    DSC_0009 (768 x 1152).jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 36
lolucha to taka zabawka tylko żywa!!!:rofl2: śpi całe dnie i noce,pod wieczór trochę kursuje po domu ale ogólnie cuudna sprawa jak sie wieczorem na poduszce rozlozy:-D

szukam na allegro butów dla filipa na zime!moze jakies wynajdę taniej

Ja dla Majki na szczęście mam bo kupiłam jakieś 2-3 lata temu po przecenie świetnie śniegowce i teraz będą jak ulał, zresztą u mnie pełno takich butów czy ubrań "na wyrost" :-D:-D:-D

reklama
Do góry