reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Hej,
Mati jednak został w domu. Szkoda tej wycieczki, ale pogoda nie fajna i mógłby sie całkowicie rozłożyć a tak to wychodzi na prostą.

Dzisiaj chyba nastał ten dzień kiedy trzeba zabrać sie za kuchnie :-p

reklama
witam sie ekspresowo kobietki!!
od jutra mam 3 dni urlopu wiec zajrze na pewno w czwartek i piątek:-D !
jutro mamy wizytę z Fifim u neurologa;-) ehhh zobaczymy co tym razem bo leki trzeba chyba zmienić wrrrr
jutro tez mój mężuś ma urodzinki:-D wiec będziemy świętować !
ogólnie u mnie oki,czas leci szkrby ogolnie ok
Kaja walczy nadal z tą lamblię-chyba trzeba bedzie podac drugą dawkę leku
ogólnie wporządku!
ja porzadki zrobiłam z grubsza-teraz na wolnym ogarnę bo i tak większość będziemy na wychodnym:-D
przyjeżdża moja ukochana siostrunia z rodzinką...ale sie cieszę bo sie stęskniłam nieziemsko!

agatulka jestesmy dumne że tak sobie radzisz!!ucałuj szkraby a Martunię w szczególności!

zdrówka życze Waszym chorowitkom!!!
Witam serdecznie nowe mamusie!!

pozdrawiam póki co kochane!!!
spływam ;-)

Witam z rana :-):-):-)
Wczoraj nie zaglądałam bo byłam u teściowej, ale z nią gorzej niż z dzieckiem - boli a do szpitala nie chce iść, dodatkowo babcię podwiozłam do szpitala na kontrolne badanie no a dzisiaj mus okna umyć bo jutro chyba znowu będziemy musieli wrócić na wieś, chyba że się zaprę że ja wszystko na święta przygotuję ale tutaj we własnym domu :tak::tak: teściowa niezbyt do tego pomysłu przychylna bo sama chce wszystko zrobić i moje tłumaczenia że z tym bólem nie da rady na nic się zdają :-:)-(
Atfk wszystkiego najlepszego dla męża z okazji urodzinek :tak::tak: a z robalami to tak łatwo nie jest, my glisty też się pozbyć nie mogliśmy :crazy::crazy::crazy:
Lorelain zdrówka dla synia, a wycieczek przed nim to jeszcze multum więc nie ma czego żałować :tak::tak:

atfk -trzymamy kciuki, by wizyta przyniosła pożądany efekt. Wyobrażam sobie jak sie dnerwujesz myśląc czy nowe leki tym razem pomogą...
Robale mnie przerażają lepiej podać drugą dawkę i jak najszybciej mieć to z głowy.

My wyjeżdżamy na Świeta znów do mojej rodzinki, bo M. nie rozmawia ze swoim ojcem już chyba miesiąc :/
Ale ja sie cieszę, że spędzę ten czas z najbliższymi, tym bradziej, że córka jedynej siostry mojej mamy ma dyżur w szpitalu i jej nie będzie, więc się martwili, że tak smutno bez młodych...

Miłego dzionka!

jarzębinka....a ile jest tej podstawy? ile wsumie muszisz płacić?....no i faktycznie byle do wrzesnia:)

podstawa była ok. 270 zł teraz jest 370 zl plus ok 100 zł wyżywienie......więc wychodzi ok. 470 zł za państwowy żłobek,:eek: w grupach 30 osobowych, więc jak ktos ma możliwości do przedszkola z dofinansowaniem dla 2,5 latka to jest to konkurencyjna oferta bo wtedy grupy sa mniejsze a opłata tylko minimalnie większa np. moja koleżanka ma 2 latka w takim przedszkolu grupy 10-15 osobowe a opłata ok. 600 zł

zdrówka wszystkim zycze i slonecznej pogody na te świeta oraz...nie wiem czy jeszcze zajrzę przed świetami bo wyjeżdzam juz dzisiaj do rodziców, a wiadomo, czasu potem brakuje na wszystko.....

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,
składam najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu
oraz samych sukcesów
składa...

Jarzębinka z chłopakami

Witajcie kochane!
zaglądam tak jak obiecałam...troche później niż z rana bo sie za porządki wzięłam:-) ale nie typowo świąteczne tylko tak ogólnie skoro mam wolne od pracy to w domku trzeba nadrobić!
Wizyta u lekarza z Fifim za nami-kolejna dawka zwiększająca lek bo docelowo on jest ponoć najskuteczniejszy tylko małymi krokami można go zwiększać żeby nie narobić problemów no zobaczymy
Jeśli chodzi o te dziadowskie robale to jutro skocze do lekarki i zobaczymy co dalej bo Kajulka nadal sie na bóle brzuszka uskarża niestety:angry:
Dziękuję kochane za życzenia dla mojego mężusia;-)
poza tym to pozdrawiam i zmykam na dwór z Kają bo skończyła obiad
jutro zajrzę

to oby ta większa dawka pomogła, nie zaszkodziła :tak:
/biedulka z tym brzuszkiem, u nas juz od wczoraj w ogóle lekarza ciężko dostać, bo juz wyjechali na Święta
:cool:

reklama
Z okazji Wielkiej Nocy
miłości mocy
jajka smacznego
tyłeczka mokrego
smacznej babeczki
dwa litry wódeczki
słodkiego baranka
imprezy do ranka
Wesołych Świąt!​

1zbyxrb.gif