reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam z rana :-):-)
Wczoraj wieczorem dopiero wróciliśmy od teściowej ale niestety ze złymi wiadomościami, dla "niewtajemniczonych" wczoraj woziłam babcię z teściową po lekarzach i niestety nie jest dobrze, niby nic konkretnego się nie dzieje ale wiek swoje robi i lekarka się poddaje, po prostu trzeba być dobrej myśli że babcia będzie chciała żyć jak najdłużej :-:)-(
Witam nowe mamusie i zapraszam do częstego pisania :tak::tak::tak:
Muminka witaj po przerwie, super że zajrzałaś i napisałaś co tam u was :tak::tak: pozdrawiamy gorąco :-):-)
MamaGabisi a to czemu córcie oddałaś na tydzień do dziadków :confused::confused:
Atfk moja Maja miała glistę ludzką i nie wiem czy się tego do końca pozbyłyśmy bo niby badania dobrze wyszły ale dziecko nadal się skarży na bóle brzuszka :-:)-(

anaconda no tak to juz niestety jest ze na uplywajacy czas nie wynaleziono jeszcze leku, mi sie zawsze chce smiac jak czytac na np badaniach rtg moich rodzicow, ze maja cos tam zgodnie z wiekiem, no, ale oby babcia zyla jak najdluzej

HEJ KOBIETKI!
ja znów tylko na chwilkę bo lukam na konto!

właśnie odebraliśmy aparat Filipka;-) teraz parę dni na przyzwyczajenie i potem wytrwałość młodego i nasza!
jeśli chodzi o te cholerne pasożyty to istnieje 99% szans ze sie ich pozbędziemy tym lekiem
ale zawsze 1% zostaje...ehhh
mam nadzieje ze będzie oki!

pozdrawiam kobietki!
ja od wczoraj na diecie -robie moją kopenhaską jak co roku na wiosnę!ojj cieżko ale trza sie przemęczyć;-) bo w portkach ciasno!3 pierwsze dni najgorsze;-)

no i do tego szkraby mi cos zaczynają dychać...:crazy:

dzien dobry
jarzebinka jak po rowerku??

po rowerku bez wiekszych problemówh, jednak ćwiczenia rozciagające na koncu spełniły swoja role i zakwasów nie było ....:tak:

a mi Fifi znowu zaczął ujawniaz nowe oblicza swojego choróbska...nie wiem!
niedawno leki miał zwiekszone a tu odwrotny skutek póki co:szok:

obu udało sie mu dopasować odpowiednie dawki leku.....:tak:

powodzenia w diecie i oby wymarzony efekt na wadze sie pojawił :rofl2: zdrówka dla dzieciaków

Witam :-):-)
My już po "operacji" i powiem wam że jestem normalnie w szoku - Maja nawet nie pisnęła i nie kapnęła nawet jedna łza, no podziwiam tą dentystkę za podejście.

Ale mam teraz śmiesznego szczerbalka w domu :-D:-D:-D

dzielna dziewczynka......:tak: te nasze dzieciaki często nas zaskakują...... :tak:

ale ruszyłyście z tymi porządkami, jak pogoda dopisze mam w planie porządki na czwartek/piatek, bo siedzę w domu z młodszym bo ma zapalenie oskrzeli, więc w czasie drzemek ogarnę sobie co nie co..... :tak:a co do tych kontenerów na odzież to one juz nie sa PCK, tylko jakiegoś innego dzierżawcy :-(

witam nowe mamusie, zapraszam na nasze rozmówki.....:-);-):-D

martusia jaka niecierpliwa jesteś, ale najważniejsze, zę wszystko OK u dzidzi... niech zdrowo rośnie .... :tak::-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-)
Dzisiaj przyjeżdża do nas właścicielka mieszkania więc ja od rana sprzątam coby nie mówiła że syf mam w domu :tak::tak:
Pogoda się popsuła, mży od rana, całe szczęście że nigdzie nie muszę z domu wybywać :tak::tak:
Atfk jejku podziwiam cię, jak ty dajesz radę na tej kopenhaskiej :szok::szok::szok:
No i oby Filipek szybko przyzwyczaił się do aparatu, pokaż jak on wygląda? :confused2::confused2:
Jarzębinka zdrówka dla synia :tak::tak: i oby na twoje porządki ładna pogoda była - zawsze to przyjemniej ;-);-)
Ollka a ty gdzie zaginęłaś?

dzien dobry
anaconda melduje sie... jakos sie ostatnio nie wyrabiam...
w sobote mnie jakas grypa albo zatrucie scielo z nog... caly dzien mialam wyciety...

w niedziele bylysmy z mala u dizadkow, byl stres ale ogolnie wizyta przebiegla ok:tak:
oliwka zadowolona, wiec ja tez
poznalam swoje dwie przyrodnie siostry, bawily sie razem.
ogolnie oliwka pytala keidy znow pojedziemy, mam nadzieje ze uda nam sie jakos w okolicy swiat.

muminka ale fajnie ze do nas zajrzalas:-D:-D

jarzebinka zdorwka dla malego.

dziewczyny cyz wy tez amcie tak paskudna pogode za oknem??

reklama
u mnie pogodowo całkiem znośnie, choć troszkę słoneczka by się przydało :tak: właśnie rozmawiałam z moim M,który od poniedziałku siedzi z młodszym na opiece i on uznał naszego malucha już za zdrowego, od rana już broi, dokazuje czyli jest już sobą,a ma siedzieć w domu 2 tyg czyli jeszcze 1,5 tyg przed nami... jak my to wytrzymamy.... :rofl2: bo goraczki już nie ma teraz tylko kaszel i katar, wiec wraca do zdrowia..... :tak:

Do góry