reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
hejka :-)
melduje sie,z bolem glowy..chyba cisnienie u nas skacze,bo wypilam kawe i teraz mnie baniak boli,wczoraj mnie akc meczyl,a pon caly przeplakalam...te dwie trojki zle na mnie podzialaly..:-D
w piatek swietujemy z M. 10ta rocznice slubu i jak macie jakies pomysly,to dajcie znac..chce zeby bylo wyjatkowo..tylko pamietajcie,ze beda dzieci,bo niestety nie mam z kim ich zostawic,wiec kolacja w restauracji odpada..trza cos wykombinowac w domu..wiec wesprzyjcie kolezanke,bo mi pomyslu brak..

Witam :-):-):-)
Napisałam rano posta ale widzę że się nie zapisał :crazy::crazy:
Wczoraj na ostatnią chwilę zapisałam teściową do kardiologa i przyjechała do nas, a że wizyta wieczorem to nocowała u nas i dopiero niedawno pojechała :tak::tak: Maja wczoraj mega szczęśliwa bo babcię miała, no i babcia zaoferowała się dzisiaj że odprowadzi małą do przedszkola :tak::tak: a ja mogłam trochę dłużej w łóżku poleżeć, na dodatek wczoraj przywiozła ze sobą obiad i dzisiaj miałam wolne od gotowania :-):-)
Ollka dobrze że już po wizycie, aparacik na pewno pomoże :tak::tak: ciekawe jak przebiegnie jutro nasza wizyta :szok::szok: Ooo maja koniki w zestawach McDonald :confused::confused: to może jutro z Mają tam podjedziemy :tak::tak:
Atfk widzę że powera dostałaś na całego :-D:-D:tak::tak:
Madlen oby głowa przestała boleć :tak: a dla mężusia to chyba najlepszym prezentem będzie wspólnie spędzona noc ;-):-D:-p

madlen oby glowa szybko przestala bolec.

anaconda maja napewno bedzie dzielna.

my robimyz oliwka pozadek, tzn sprzedajemy jej kuchnie, i tak sie nia nie bawi, w zamian jest pudlo z ksiezniczkami na ubranka dla lalek.
i jakos znosnie to przyjela :-D:-D wiec mamy miejsce na sztaluge, bo tak nie ma jej gdzie postawic

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-)
Dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki bo idziemy do dentysty, Maję zostawiłam w domu, musi się dobrze najeść przed wyrywaniem bo później może mieć problemy z jedzeniem :tak::tak: zobaczymy jak będzie bo może i jutro będzie musiała zostać w domu :confused::confused:
Wczoraj się trochę wkurzyłam bo lekarka wypisała mi źle receptę i muszę znowu do niej iść żeby to poprawiła, spróbuję wejść z kimś tylko nie wiem czy te baby na poczekalni mnie nie zlinczują :cool::cool:
Ollka ja też pomału wyzbywam się zabawek które Mai nie interesują, np. ostatnio sprzedałam figurki littles pet shop bo wcale jej nie interesują a za te pieniążki kupimy kucyki pony bo one nadal królują :-D:-D:-D

dzien dobry
anaconda u nas babcie by cie nie wpuscily bez kolejki...:wściekła/y::wściekła/y:

my mamy troche zwierzatek, ale takich raczje mieszanych.
dzis przegalda lalek robie, zobaczymy co tam mmay do sprzedania, bow sumie ma kilka, nimi sie bawi, reszta lezy.

my czekamy na kase za kuchnie i po rolki jedziemy, inaczej pewnie kasa na spozywczym by poszla.

Witam :-):-)
My już po "operacji" i powiem wam że jestem normalnie w szoku - Maja nawet nie pisnęła i nie kapnęła nawet jedna łza, no podziwiam tą dentystkę za podejście. Najpierw posmarowała Mai dziąsełka znieczulającym żelem, potem kazała zamknąć mocno oczy i nic nieświadomej Mai zrobiła zastrzyk znieczulający, potem chwilkę porozmawiały i znowu kazała Mai zamknąć jak najmocniej oczy i wtedy wyrwała jej te mleczaki. Potem razem poszły je umyć, osuszyć i włożyły do specjalnego pojemniczka na ząbki na pamiątkę :tak::tak::tak: Powiem wam że byłam w większym stresie niż Maja :tak::tak: Potem oczywiście pojechałyśmy do sklepu po nagrodę i jeszcze o McDonalda zahaczyłyśmy bo w happy milk-ach są koniki pony w prezencie :tak::tak: No a teraz do domu wróciłyśmy i pora wypić jakąś kawkę :tak::tak:
A z rana poszłam jednak do przychodni i się wcisnęłam bez kolejki ale czekała tylko młoda rozsądna dziewczyna która bez problemu mnie na chwilkę przepuściła :tak::tak:
Ale mam teraz śmiesznego szczerbalka w domu :-D:-D:-D

anaconda super, duza i rozsadna dziewczynke masz w domu.
dentystke tez macie rewelacyjna:tak:

dobrze ze wizyta wam tak przebiegla:-D

my juz w domku, oliwka szczesliwa bo dziewczynki dostaly lizaki i kwiatki od chlocow na dzien kobiet:)

reklama
anaconda gratuluje dzielnej coreczki

miałam dzis robione usg i tyle sie dowiedzialam ze dziec zyje, sztuk jeden, lapalo sie co chwile za glowke na usg i machalo, dlugosc z nozkami 11,7cm co odpowiada 11tyg5dzien, lekarz sie tylko zasmial jak spytalam o plec, stwierdzil ze to po 20tygodniu,

Do góry