reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam sie kobietki weekendowo!!!
ehh następny tydzien zleciał...ale ten czas zapiernicza:-)...i juz zaledwie miesiąc do wiosny:-)!

my mamy na ten weekend sporo zaplanowane bo dziś jedziemy na urodziny do chrześnicy mężusia a jutro po siadaniu wybywamy do Szczecina do kina...i na szaleństwo w galerii handlowej!wiec zapowiada sie fajnie!

ogólnie to u nas oki,Filip jak sie okazało po czwartkowej konsultacji u ortodonty bedzie musiał nosic aparat by sie zębole pomiesciły no i czeka nas z tego powodu nie lada wydatek...szkoda ale cóż!
Co do neurologicznych kontroli to ja jestem pełna nadziei ze sie to uspokoi i ze się nie uzależni od tych cholernych leków !

Jesli chodzi o "grubość" naszych pociech to ja kurcze nie martwię sie tym że Kaja to chudzielec...jedynie tym ze nie chce jeść:sorry: za bardzo i co jakis czas ma w związku z tym problemy z wynikami i poziomem żelaza wiec co sie wiąże z anemią i średnim samopoczuciem.A z racji na jej serduszko musimy pilnowac zeby w kwestii wyników nie było problemów bo nie zamierzam znowu w szpitalu wylądować.

Poza tym kobietki to sie musze pochwalic ze niedawno zrobiłam cos fajnego...oddałam krew dla policjanta zcekającego na przeszczep serca i jestem z siebie dumna;-)...fajne uczucie!Niby nie a jednak!
Komenda Powiatowa Policji w Choszcznie, wypadki drogowe, wydarzenia kryminalne
tu mozecie mnie zobaczyc:-D(jakby co ...ja to ta w sukience w paski:-D)

Życze miłego weekendu

TU JESZCZE APEL NASZEJ KOLEZANKI Z BB:
"Kochani!
Na BB jestem od marca 2009 roku. Swoją "karierę" zaczynałam na wątku Ciąża po poronieniu - straciliśmy synka w 18tc..Przez prawie 2 lata staraliśmy się o dziecko i nastał cud. W grudniu 2010 roku urodziła się nasza Calineczka - Basia..Basia jest chora - urodziła się z rozszczepem kręgosłupa.
Zbieramy 1% na rehabilitację i leczenie dla Basieńki.
Poniżej wklejam adresy podstrony Basi na stronie Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą", której to Basia jest podopieczną.

Fundacja Dzieciom "Zd��y� z Pomoc�" - OPP

A tu jest tymczasowa strona www naszej Basieńki i opis: jak przekazać Basi 1%.

BASIA WIECZOREK
BASIA WIECZOREK

Jeśli możecie i chcecie przekazujcie proszę swoim znajomym naszą prośbę o 1% podatku na rehabilitację dla Basi. ( możecie poprostu przesyłać ten mój mail )
Wpisując w PIT Informacje Uzupełniające - BARDZO WAŻNE!!!! jest by wpisać :" 15050 Wieczorek Barbara " - i ten numerek i imię i nazwisko są bardzo ważne - tylko wtedy Wasz 1% trafi na subkonto Basieńki.

Ostatnia edycja:
dzien dobry

madlen dziekuje w imeiniu oliwki.
a imprezka udala sie bardzo:) oliwia zadowolona,a to najwazniejsze, kolezanki oliwi tez zadowolone:)
dzieci wyszalaly sie w 3 h soolidnie:tak:
do domu bralamw sumie tylko 3 dzieci poza oliwka wiec juz bylo spokojniej:-D
wczoraj wiekszosc dnia spedzilysmy na ogaldaniu i odpakowywaniu prezentow:)
dzis mala juz w przedszkolu a o 16 mamy zebranie

Witam poniedziałkowo :-):-):-)
Ja już chcę wiosnę i słoneczko i spacerki a ten śnieg wcale mi nie na rękę :crazy::crazy::crazy:
Wczoraj byliśmy w odwiedzinach u babci siostry - kobitka ma 97lat, babcia 92lata i "dziewczynki" kawki fusiastej się napiły a potem po kielichu normalnie jak dla mnie to szok :szok::szok: nie często zdarza się spotykać takie wiekowe osoby :tak::tak:
Ollka najlepsze życzenia dla córci z okazji wczorajszych urodzin :tak::tak::tak:
super że imprezka udana :tak::tak::tak:
Atfk mały gest a jednak bardzo duży, gratuluję :tak::tak: a z Filipkiem będzie wszystko dobrze, już wy tego dopilnujecie :tak::tak::tak: no i oby Kajusia miała zawsze dobre wyniki :tak::tak:

Hejka

olka22 wszystkiego co najlpesze dla córci :-)

Kurcze pieke kuraka na obiad ;P mniam ;P mam nadzieje ze tez wyjdzie ;P
Za oknem oki, ale tez juz chce wiosne i ciepełko.... a najlepiej lato i spacerki, spacerki, spacerki... ;-) moze uda mi sie wreszcie wrócic do swojej wagi ;P przez zime i przez proszi fanie przytylam ;] narazie wsio odstawilam:no: ehhhh

witam w deszczowy ale cieply poniedzialek ;-)
anaconda jak nie chcesz sniegu to wyslij do mnie ;-),a baulinki widac jeszcze "mlode",bynajmniej duchem,tylko im pozazdroscic :tak:
olka super,ze imprezka udana i dzieciaczki wyszalay sie,no i Oliwka zadowolona ;-)
liza komu jak komu,ale tobie pewnie ten kurczak wyjdzie :tak:;-)

reklama
madlen hehehe oby tak bylo ;-)

Kurde nic mi sie nie chce... do tego matka przyprowadzila mojego brata dzieciaki i tak mam na glowie 5 dzieci... :no:
Weny do sprzatania wogole bo jak sprzatac jak dzieciaki ciagle cos rozwalają... :no:

Do góry