reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dziewczyny mam pytanie tak troche z innej beczki jakie macie foteliki dla swoich dzieci? Zwracacie uwage na adac? Chodzi mi o taki dla 18kg dziecka. My musimy oliwce kupic nowy a jej bedzie dla dzidzi bo jest 0-18kg

ja mam na dłuższe trasy w podobnym stylu jak anaconda, na jazdę po Poznaniu mam podkładkę..... :tak: bo wtedy z fotelika Kacperka w aucie M korzysta Kamilek..... a ten fotelik chyba OK, choć dla 3,5 latki wybrałabym chyba fotelik jednak jeszcze z pasami wewnętrznymi w foteliku, tak jakoś wydaje mi się bezpieczniej.... :tak:

Atfk... zdrówka dla Filipka, aby dobrze mu dobrali dawkowanie.... :tak:

u mnie też wietrznie i deszczowo...... :no: i decyzja zapadła od 2 marca chodzę na ten rowerek..... spining fachowo...... :-D

reklama
do gina to ja bym sie musiala wybrac, trzeba by bylo wkoncu zadzownic, ostatnio @ mialam przed atakiem kolkiw grudniu... wiec juz dosc troche brak...
jarzebinka super z tym rowerkiem

witam piątkowo.... jutro już weekend..... :tak: jakoś nie mogę sie go doczekać, bo ten tydzień jakiś był dłuuuuuugi,męczący..... tylko ta pogoda taka nieciekawa...niby zrobiło się ciepło,ale jest wietrznie, deszczowo i pochmurno... gdzie jest słoneczko ??? :happy:

o tak weekend!!
martusia, to życze, aby bez nieprzewidzianych kolejek i problemów było!
a fotlik wygląda super, tylko własnie ja bym się bała, czy tan pas zwykły nie piłowałby w szyjkę, bo ja jestm niska i mi nawet czasem przeszkadza...

Ja też musze sie zapisac na kontrol :confused2:
Gabisie dopadła znów jakaś goraczka, ale podobno już chodzi i śpiewa, więc chyba lepiej :)

A wiecie co, mój m.zamówił jakoś 2-3 tygodnie temu jonizatro, nie byłam przekonana czy to coś daje, ale powiem,że chyba tak.
Nie ma takiego zaduchu, jak to często po nocy w zamkniętym pokoju, albo małej klitce, w której on pracuje :rofl2:
Ponoć są też do samochodu i już poluje
:cool2:

witam ,u mnie caly ten tydzien byl w biegu,bo u smykow w szkole byl tydzien dla rodzicow,zabawy,zoomba,malowanie etc..wszystko razem z dziecmi,ale super bylo ;-)
pogode mamy superrr,cielepelko,sloneczko..normalnie wiosna,az zyc sie chce..od razu humor lepszy :-),jeszcze dzisiaj kupilismy bilety na wakcje,to juz w ogole jestem mega szczeliwa :happy:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna i uciekam was poczytac ;-)

dzien dobry
u nas weekend sie juz zaczal:tak:

madlen ale twoj post nastraja pozytywna energia... slonko, cieplo, pogoda:-D i wakacje:-) super ze juz macie bilety.

my jutro wkoncu mamy imprezke urodzinowa malej, i od kilku dni o niczym innym od niej nie slysze;-)

reklama
Do góry