reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dziewczyny mam pytanie tak troche z innej beczki jakie macie foteliki dla swoich dzieci? Zwracacie uwage na adac? Chodzi mi o taki dla 18kg dziecka. My musimy oliwce kupic nowy a jej bedzie dla dzidzi bo jest 0-18kg

reklama
Martusia co do fotelików samochodowych to my mamy taki
Eurobaby F16 9-36 kg HIT !! SUPER CENA !!! (2161105835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
my jeździmy w długie trasy więc podstawka odpada bo Mai zdarza sie zasnać w aucie a z takim "pełnym" fotelikiem jest jej wygodniej i ma gdzie główkę oprzeć, ale np. już w moim aucie na takie krótkie miastowe wypady mamy tylko podstawkę :tak::tak:
Jarzebinka super pomysł z tymi rowerkami, to to nawet chciałam sobie taki domowy kupić tylko u mnie w mieszkaniu nie ma miejsca gdzie go postawić :-:)-(

Cześć kobietki!!
no trochę naprodukowałyscie!!
ale juz poczytałam i mam chwilkę przy herbacie na bb...
zaraz muszę sie wziac za powieszenie pranka bo juz słyszę ze pralka wiruje!
Męzuś na służbie,synek poszedł do dziadka a u Kai jest koleżanka!

byłam dzis na kontroli u neurologa z Fifim i okazało sie ze trzeba zwiększyć leki bo wygląda na to ze sie juz organizm przyzwyczaił i młody ma nawroty tików...ehhh

moje szkraby tez trochę zakatarzone ale mam nadzieje ze to tylko tak bo sie w niedziele wybieramy do kina z nimi na alwina...i lepiej żeby były zdrowe!

ogolnie oki!

co do wagi naszych skarbów to moja kruszynka ma 118 cm i w największych porywach waży 20 kg...:-) mam nadzieję ze to taki jej urok;-). Fifi tez jest jednym z niższych w klasie ma 134 i ale wagowo nie mogę narzekać to taki nabity jest -33,5 kg:happy:!

zdrówka zycze!!!pozdrawiam

Martusia jak dla mnie w porządku ten fotelik, my patrzyliśmy żeby właśnie był zagłówek regulowany bo niby Majka już może jeździć na podstawce ale zawsze to bezpieczniej jak chociaż trochę główka bardziej zabezpieczona :tak::tak:
Atfk najważniejsze że dzieci się dobrze rozwijają a jeszcze jak dziewczynka mniej waży to wg mnie żadna tragedia, to ja będę miała gorzej jak Maja będzie tak rosła bo potem zacznie się ciągle odchudzać :-:)-( dobrze że Filipek pod stałą opieką to mu odpowiednio będą leki dozować - trzymam za was kciuki :tak::tak:
A ja dzisiaj na ploty z koleżankami się wybieram :tak::tak::tak:

Witam sie. :-)

martusia oj my tez bedziemy musieli niedlugo zmienic Mikołajkowi fotelik :tak: bo mamy do 18 kg choc on wazy dopiero 12,6 ;-)

U was tez dzis tak ponuro, wietrznie i deszczowo? :no:
Dzieciaki bierze choroba... juz mam dosyc, zimy i tych chorób ;/

dzien dobry
martusia jak dla mnie fotelik bomba, i cena naprawde fajna:)

atfk wiesz dziewczynki nie musza byc duze:) jak sie aptrzy na Kajke to ona wyglada ok:)

Liza oby dzieci nie rozlozylo chorobsko, zdrowka:tak:
u nas wietrznie i ponuro, w piecach sie nie chce palic, ale na szczescie bez deszczu. Oliwka w przedszkolu. w poniedzialek wkoncu mamy zebranie semestralne, ciekwe co panie beda mowic

reklama
Do góry