reklama
naja
Fan(ka)
Milka, książkę, to zawsze najlepszy prezent
ja tak na chwilkę, mam ogrom pracy, a poza tym doły jakieś okropne, więc nawet nie piszę. ale mam nadzieję, że nastrój mi się nieco polepszy, jutro zmykamy na dwa dni do Torunia z młodym do mojej znajomej, ale przede wszystkim do planetarium i muzeum piernika. zwiedzanie Torunia to co najmniej kilka dni przy ładnej pogodzie, i tyle tam muzeów.. więc rozłożymy sobie na kilka wizyt mam nadzieję;-) a na razie muszę choć na chwilę się z domu wyrwać.
poczytam kobitki co u was i nadrobię jak wrócimy. buziaki dla wszystkich.
ja tak na chwilkę, mam ogrom pracy, a poza tym doły jakieś okropne, więc nawet nie piszę. ale mam nadzieję, że nastrój mi się nieco polepszy, jutro zmykamy na dwa dni do Torunia z młodym do mojej znajomej, ale przede wszystkim do planetarium i muzeum piernika. zwiedzanie Torunia to co najmniej kilka dni przy ładnej pogodzie, i tyle tam muzeów.. więc rozłożymy sobie na kilka wizyt mam nadzieję;-) a na razie muszę choć na chwilę się z domu wyrwać.
poczytam kobitki co u was i nadrobię jak wrócimy. buziaki dla wszystkich.
Liza
Fanka BB :)
Hejka
Milka ja tez polecam książke, ja mam 5 letnia i ona tez uwielbia malowanki z naklejkami ;P :-)
Ja sie mecze z @, ;P Hania w szkole, a chłopaki łobuzują ;P do 9 maja oglądanie bajek a potem zabawa ;P
Milka ja tez polecam książke, ja mam 5 letnia i ona tez uwielbia malowanki z naklejkami ;P :-)
Ja sie mecze z @, ;P Hania w szkole, a chłopaki łobuzują ;P do 9 maja oglądanie bajek a potem zabawa ;P
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
mika ja poperam naje ksiazki sa super, a dla dziewczynek jest spory wybor.
moga byc jeszcze puzzle, cos plastycznego, jakis zestaw do robienia koralikow, jakas gra albo barbi:-) WYBOR MASZ DUZY.
zalezy od zainteresowan dziecka
naja super macie z toruniem
oliwka w przedszkolu, zakupy zrobione wiec trzeba ogarnac... a jakis len mnie dopadl
mika ja poperam naje ksiazki sa super, a dla dziewczynek jest spory wybor.
moga byc jeszcze puzzle, cos plastycznego, jakis zestaw do robienia koralikow, jakas gra albo barbi:-) WYBOR MASZ DUZY.
zalezy od zainteresowan dziecka
naja super macie z toruniem
oliwka w przedszkolu, zakupy zrobione wiec trzeba ogarnac... a jakis len mnie dopadl
anaconda27
styczniówka2006
Witam i ja z rana :-):-)
Wczoraj wieczorem jeszcze fitness club odwiedziłam i dzisiaj rano z wielkim powerem się obudziłam Maja chyba pokonała rozpoczynający się katar
MamaGabisi jak tam oczko córci?
Naja na doły i złe humorki najlepszy wypad w domu ale widzę, że już o tym pomyślałaś jak wrócisz to zobaczysz będziesz jak nowo narodzona ;-);-);-) miłego zwiedzania Torunia
Wczoraj wieczorem jeszcze fitness club odwiedziłam i dzisiaj rano z wielkim powerem się obudziłam Maja chyba pokonała rozpoczynający się katar
MamaGabisi jak tam oczko córci?
Naja na doły i złe humorki najlepszy wypad w domu ale widzę, że już o tym pomyślałaś jak wrócisz to zobaczysz będziesz jak nowo narodzona ;-);-);-) miłego zwiedzania Torunia
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Mam wielka prośbę do Was, poradźcie mi co można kupić 4-letniej dziewczynce na urodzinki, bo mnie brak pomysłów. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam:-)
ja tez bym poszła w edukacje- książeczki do czytania, malowania z naklejkami...gra planszowa, puzzle....
witam......ostatnio mnie mniej, ale starszak ma ferie,chodzi do szkoły na półkolonie, ale zaprowadzam go na 8.00 a odbieram juz o 14.00 więc w pracy jestem dopiero na 8.30 i wychodzę juz o 13.30 wiec mam mniej czasu na BB.....
Naja, przyjemności na wyjeździe....mi chyba tez przydałoby sie kilka dni poza domem, bo jakaś deprecha zimowa mnie dopada... czekam na słoneczko......
mamaGabisi
Moja i jej koleżanki lubią koniki Filly i kupiliśmy ostatnio jednej taką skrzyneczke ładną z dwoma konikamo w środku i czymś tak jeszcze, niecałe 30 zł. Podobało się.
jarzebinka nie daj się podłym nastrojom!
Buziaki!
Buziaki!
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
wypatrzyłam na nk,że agatulka urodziła córunię 8.02.2012 -mała śliczna a na imię jej Marta!!!chyba sie nie pogniewa ze to ja sie pochwaliłam ta radosną nowiną...ale nie mogłam sie powstrzymać!!!
tak wiec zostałyśmy cioteczkami!!!JUPIIII
GRATULACJE dla Agatulki............i Martusi.....
PS: oddałyście juz swój 1%/???
ja dopiero dziś odebrałam Pitaz pracy, więc może w weekend przysiądę i nas rozlicze.... ktos napewno 1% dostanie.....
Buziaki!
własnie koleżanka z pracy, z innego działu przyszła i szuka chetnych na rowerek na sali przy muzyce... super pomysła jak dla mnie troszkę ruchu, w babskim towarzystwie i to przed wiosną...... może to pomoże na zimowa handre.....
reklama
mamaGabisi
super pomysł!!
przydałoby siię i mi trochę wiecej ruchu...
przydałoby siię i mi trochę wiecej ruchu...
Podziel się: