reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam wszystkie mamusie!
Mam wielka prośbę do Was, poradźcie mi co można kupić 4-letniej dziewczynce na urodzinki, bo mnie brak pomysłów. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam:-)

reklama
Milka, książkę, to zawsze najlepszy prezent:-D

ja tak na chwilkę, mam ogrom pracy, a poza tym doły jakieś okropne, więc nawet nie piszę. ale mam nadzieję, że nastrój mi się nieco polepszy, jutro zmykamy na dwa dni do Torunia z młodym do mojej znajomej, ale przede wszystkim do planetarium i muzeum piernika. zwiedzanie Torunia to co najmniej kilka dni przy ładnej pogodzie, i tyle tam muzeów.. więc rozłożymy sobie na kilka wizyt mam nadzieję;-) a na razie muszę choć na chwilę się z domu wyrwać.

poczytam kobitki co u was i nadrobię jak wrócimy. buziaki dla wszystkich.

Hejka

Milka ja tez polecam książke, ja mam 5 letnia i ona tez uwielbia malowanki z naklejkami ;P :-)

Ja sie mecze z @, ;P Hania w szkole, a chłopaki łobuzują ;P do 9 maja oglądanie bajek a potem zabawa ;P

dzien dobry

mika ja poperam naje ksiazki sa super, a dla dziewczynek jest spory wybor.
moga byc jeszcze puzzle, cos plastycznego, jakis zestaw do robienia koralikow, jakas gra albo barbi:-) WYBOR MASZ DUZY.
zalezy od zainteresowan dziecka

naja super macie z toruniem:)

oliwka w przedszkolu, zakupy zrobione wiec trzeba ogarnac... a jakis len mnie dopadl

Witam i ja z rana :-):-)
Wczoraj wieczorem jeszcze fitness club odwiedziłam i dzisiaj rano z wielkim powerem się obudziłam :-D:-D:-D Maja chyba pokonała rozpoczynający się katar :tak::tak:
MamaGabisi jak tam oczko córci? :confused2::confused2:
Naja na doły i złe humorki najlepszy wypad w domu ale widzę, że już o tym pomyślałaś :tak::tak: jak wrócisz to zobaczysz będziesz jak nowo narodzona ;-);-);-) miłego zwiedzania Torunia :tak::tak:

ja jeszcze na chwilkę, sprawdzam pociągi, za godzinkę jedziemy. pogoda okropna, ale liczy się to, żeby wyjechać, no i nie planuję zwiedzania plenerowego. Toruń bardzo lubię, więc mam nadzieję, ze będzie ok. miłego dnia dziewczyny.

Mam wielka prośbę do Was, poradźcie mi co można kupić 4-letniej dziewczynce na urodzinki, bo mnie brak pomysłów. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam:-)

ja tez bym poszła w edukacje- książeczki do czytania, malowania z naklejkami...gra planszowa, puzzle.... :tak:

witam......ostatnio mnie mniej, ale starszak ma ferie,chodzi do szkoły na półkolonie, ale zaprowadzam go na 8.00 a odbieram juz o 14.00 więc w pracy jestem dopiero na 8.30 i wychodzę juz o 13.30 wiec mam mniej czasu na BB..... :tak:

Naja, przyjemności na wyjeździe....mi chyba tez przydałoby sie kilka dni poza domem, bo jakaś deprecha zimowa mnie dopada... czekam na słoneczko...... :tak::cool2::tak:

Moja i jej koleżanki lubią koniki Filly i kupiliśmy ostatnio jednej taką skrzyneczke ładną z dwoma konikamo w środku i czymś tak jeszcze, niecałe 30 zł. Podobało się.

jarzebinka nie daj się podłym nastrojom!
Buziaki!

wypatrzyłam na nk,że agatulka urodziła córunię 8.02.2012:tak::tak::tak: -mała śliczna a na imię jej Marta:-D!!!chyba sie nie pogniewa ze to ja sie pochwaliłam ta radosną nowiną...ale nie mogłam sie powstrzymać!!!
tak wiec zostałyśmy cioteczkami!!!:-DJUPIIII

GRATULACJE dla Agatulki............i Martusi..... :tak::-D:tak:

PS: oddałyście juz swój 1%/???

ja dopiero dziś odebrałam Pitaz pracy, więc może w weekend przysiądę i nas rozlicze.... ktos napewno 1% dostanie..... :tak:

jarzebinka nie daj się podłym nastrojom!
Buziaki!

własnie koleżanka z pracy, z innego działu przyszła i szuka chetnych na rowerek na sali przy muzyce... :tak: super pomysła jak dla mnie troszkę ruchu, w babskim towarzystwie i to przed wiosną......:-D może to pomoże na zimowa handre..... :tak:

reklama
Do góry