reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam weekendowo :-):-)
My wreszcie w domu zostaliśmy z czego bardzo się cieszę :tak::tak:
Z rana pojechałam do fitness clubu poćwiczyć trochę a potem kawka z koleżanką, obiad, mały spacer i tak zeszło do teraz :sorry2::sorry2:
Atfk kurcze już pół roku minęło - ale ten czas leci :szok::szok: ty narzekasz że Kajusia ci nie chce jeść a ja czasem uważam że moja to za dużo zjada, no i jej waga 27,5kg na bilansie trochę mnie przeraziła :szok::szok: a najlepsze ze ona wcale słodyczy nie jada ani fast foodów :confused::confused:
Ollka ale powera dzisiaj dostałaś :szok::szok: ja to z oknami poczekam na wiosnę :-D:-D:-D
U nas też odwilż i mega chlapa - jak ja nie lubię takiej pogody :no::no::no:

reklama
anaconda widac dzien super udany:)

u mnie sie paliw piecach wiec okna nie mogly juz czekac, mega brudne byly.

co do wagi majki chyba nie ma tak zle,ona chyba jest dosc wysoka?
moja wazy w granicy 23-24 i jest ok a tez nie jada slodyczy, pizze od swieta, ale to glownie tez sama robie.
dzis np mialysmy

witam, znów w przelocie. ale byle do poniedziałku. siedzę nad biurokracją i mam powoli dość. nie rozumiem tego co muszę zrobić nawet. pogoda u nas dziś cudna, ciepło, bezwietrznie, tyle, że mokro i ciężko spacerować było. no to poszliśmy na bal karnawałowy dla dzieci i młody się wyszalał chociaż. a poza tym ja mam jakąś niechęć do ludzi ostatnio. jak mi wreszcie czas pozwoli napiszę nieco więcej.

kurcze, widzę, ze temat wagi. moje dziecko waży niemal 33 kg:sorry: i żeby było śmieszniej wcale nie jest gruby. no ale też jest spory, bo ostatnio mierzył 137 cm, nie wiem, czy znów nie urósł, bo jakoś po spodniach sądząc możliwe to całkiem.

no to wracam do papierów i kretyńskich tabelek. idiotów w ministerstwach powinni pozwalniać, albo za karę kazać im robić to, co sami wymyślają. chory kraj, naprawdę. tyle biurokratycznych bubli to tylko chyba jeszcze w byłym ZSRR jest, bo cywilizowany świat od tego już dawno odszedł.

witam, miałam pracować, ale chyba się poddam. za oknem szaro, pada, o spacerze nie ma mowy. i co tu robić..

ollka, pewnie masz rację, że z waga nie jest źle - nie pisałyście, ile wzrostu mają wasze dzieci. poza tym jak sprawdzałam na siatkach centylowych jest na górnej granicy w obu przypadkach, a tak powinno być.

reklama
Do góry