reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

anaconda nie mialam pojecia o tej ospie a jakies 3 miesiace temu chcialam oliwke zaszczepic ale cena powalila na kolana no ale oliwka miala ospe w styczniu

reklama
martusia a jaka cena takiej szczepionki?

u nas w przedszkolu jest lista, a w sumie dekalracja czy rodzice puszczaja dzieci do szkoly czy nie, i wiecie co wpisanych jest juz ze 20 osob i tylko 2 dzieci jest wpisana na tak
u oliwki chyba wiekszosc grupy rocznik 2006 zostaje w przedszkolu

Witam z rana :-):-)
Dzisiaj przyjeżdża do nas kuzynka z maluszkiem wiec zaraz zmykam sprzątać i gotować :tak::tak:
Ollka jedna dawka szczepionki wynosi coś koło 200zł a potrzebne są dwie :szok::szok: ja odpłatnie też nie zamierzałam Mai szczepić ale jak okazja się trafiła,żeby za darmo zaszczepić to czemu nie :tak::tak:
U nas śnieżek prószy od wczoraj, niby dużo nie napadało ale zawsze coś :tak::tak:

dzien dobry
kosmiczna cena tego szczepienia.

u nas snieg sypie, sypie i sypie. ledwo sie da chodzic. oliwia wcozraj szalala na dworze jak bylysmy, szczesliwa:tak:

Dzisiaj przyjeżdża do nas kuzynka z maluszkiem wiec zaraz zmykam sprzątać i gotować :tak::tak:
Ollka jedna dawka szczepionki wynosi coś koło 200zł a potrzebne są dwie :szok::szok: ja odpłatnie też nie zamierzałam Mai szczepić ale jak okazja się trafiła,żeby za darmo zaszczepić to czemu nie :tak::tak:
U nas śnieżek prószy od wczoraj, niby dużo nie napadało ale zawsze coś :tak::tak:
anakonda dwoma dawkami na ospe szczepi sie dzieci powyzej 13 roku zycia

Mozi ale nam lekarka kazała przyjść za 6 tyg na drugą dawkę wiec chyba one wiedzą co robią
U nas nadal mrozi i niby zapowiadają odwilż ale w nocy nadal temperatura bliska -10st.C :crazy::crazy:
Poza tym zrobię sobie chyba dzisiaj jakiś dłuższy wypad coby się dotlenić porządnie :-):-)

reklama
dzien dobry
u nas ciagle sypie i sypie...
ja koncze powoli palic w piecach.

anaconda chce ci sie wychodzic w taka pogode?
ja pozniej po oliwie i troche z nia na dworze posiedze. niech sie cieszy sniegiem:)

Do góry