reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

naja -na wakacje zapraszam na mazury :)
moja ciocia z wujkiem własnie na jesieni skończyli domek dla gości i chętnie tanio podnajmą, a przy tym są przesympatyczni:-) 10 kom od gizycka, las i jeziorka pare kroczków
:rofl2:
Coś dziewczyny dajecie sie chorobom :cool:
Zdrowia wszystkim!!

martusia - dzięki i udanych walentynek u teścia!
My dziś w domku z lampką wina, a jutro do kina na środę z orange :laugh2:

A Gabisia była na urodzinach u koleżanki z przedszkola, oczywiscie nie chciała wychodzić o 20 i tak im dobrze (a koleżanka ma dwie siostry!), że dziś jej mama obie odbiera, zeby się trochę pobawiły. W przedszkolu są w różnych grupach i wczoraj akurat grupa tamtej była podzielona, to Gabisia aż wykrzyczałą mi radośnie, że Dominika była u niej w grupie :-D

reklama
mamo gabisi fajnie ze mala ma taka kolezanke:tak:

u nas zaproszenia na urodzinkiw wiekszsci rozdane, jeszcze zostala jedna kuzynka oliwi ale to juz sie telefonicznie zalatwi.

a tak poza tym wkoncu sie cieplej robi... oby juz mega mrozy nie wracaly

heja!!
ja tylko na chwilkę!!
wypatrzyłam na nk,że agatulka urodziła córunię 8.02.2012:tak::tak::tak: -mała śliczna a na imię jej Marta:-D!!!chyba sie nie pogniewa ze to ja sie pochwaliłam ta radosną nowiną...ale nie mogłam sie powstrzymać!!!
tak wiec zostałyśmy cioteczkami!!!:-DJUPIIII
u mnie Oki-dochodzę do siebie po jelitówce,ale jak poczytałam to większość z nas coś męczyło tak wiec zdrówka życzę!!
jutro jade z kaja na wyniki bo cos nie wyraźna jakaś...jakby znowu anemia...ehh
pozdrawiam!odezwę się jutro bo mężuś ma południe!

Witam z rana :-):-)
Wczorajszy bal mega udany :tak::tak: Maja o niczym innym nie mówiła przez resztę dnia :-D:-D
Bilans też udany, nawet się załapałyśmy na darmową szczepionkę przeciw ospie, wiedziałyście że dzieci przedszkolne maja refundowaną :tak::tak: bo ja nie :no::no: płatną na pewno bym jej nie szczepiła, ale jak zaproponowali darmową to się zgodziłam z czego Maja zadowolona nie była :-D:-D no i za 6 tyg dawka powtórzeniowa :tak::tak:
No i chyba wybiorę się z nią do ortopedy bo niby wszystko w porządku ale lekarka coś krzywo patrzyła na Mai nóżki, że to niby są proste i nie są, więc chyba to jeszcze skonsultuję z ortopedą :tak::tak:
Super że nasza Agatka już urodziła :tak::tak::tak: niech Martusia zdrowo się chowa :tak::tak:

reklama
dzien dobry

atfk super wiadomosc:tak:

anaconda a maja nie miala ospy? moja w pierwszym roku przedszkola zlapala.
co do nozek to jak cie niepokoja to spokojnie powinnas isc do przychodni wad postawy dla dzieci. u nas na szczepieniu ostatnim pani doktor tez sie cos nie podobalo, w przychodni powiedzieli ze wszystko ok, a mimo wszystko oliwka i tak od pierwszego roku chodzi na gimnastyke korekcyjna w przedszkolu.
pan Tomek jest bardzo wymagajacy wiec niech sobie pocwiczy:-D

ja jzu rano zaliczylam badania, jutro mam usg popoludniu wiec w pt moge isc z wynikami do lekarza.

Do góry