reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
witam, wymęczona nudą. u nas weekend w domu, na grach i tv, mało rozwojowo. ja jeszcze nie wydobrzałam, Maciek złapał wirusa i też siedział w domu, dziś mi się nawet wyjść nie chce. z drugiej strony trzeba by do pracy jechać, i ferie są u nas, więc coś wymyślić.. brak weny. może jednak spacer by mi dobrze zrobił na myślenie.

zaczynam kombinować co z wakacjami. brak pomysłów na ten rok. kto nas przygarnie?:-D

dzien dobry

madlen chyba wiekszosc z nas by nie pojechala.. wymowka dobra bo czasu nie wiele na sfinansowanie takiego wypadu...

anaconda super ze zakupy udane ale nastpenym razem trzeba tez o sobie pomyslec:)

naja u nas ferii koniec, nareszcze:)
mloda w przedszkolu,wstala juz o 6 zeby isc rozdac zaproszenia na urodziny.
ja ogrniam i na szczescie obiad z wczoraj zostal.

anaconda oplatek na tort kupowalas na allegro? bo kurde ogladalam cenowo i nie wychodzi to super tanioz przesylka.. musze sie po piekarniach przejsc.

poki co zamowilam malej kubek na urodiznki z jej zdjeciem i obrazkami z kucykow, dostalam juz projekt, super wyglada:)

Ollka tak opłatek zamawiałam na allegro, wiem że tanio nie wychodzi ale wiedziałam,że będzie mega szczęśliwa jak kucykowy tort zobaczy :tak::tak:

no wlasnie ogaldajac ceny oplatkow i patrzac na to ze do tego trzeba kupic wszystko do tortu to ja lepiej popytam w piekarni ile mnie to wyjdzie
imtaniej tym lepiej.

witam,
wczoraj mielismy dzien poza domem,bo pogoda byla cudna a dzisiaj pada ..caly dzien spedzilismy na grach,wiec nie bylo tak zle ..teraz dzieciaki sie bawia,a maz pojechal do wedkarskiego..a ja moge troszke poklikac :-D

ja dzis dopiero co oderwalam pupe od wc to zaraz musialam dostawic tam buzke, po domu chodze na czterech, jutro do pracy tez chyba na czterech pojde

Witam :-):-)
U nas dzisiaj bal karnawałowy w przedszkolu i na dodatek zadeklarowałam się,że pójdę porobić dzieciakom zdjęć więc dzionek mam wypełniony :tak::tak:
A jeszcze popołudniu zapisałam Maję na bilans sześciolatka :tak:
Kochajmy się dziewczyny bo dzisiaj święto zakochanych :-D:-D:-D
Martusia współczuję bardzo jelitówki :-:)-(

Ostatnia edycja:
dzien dobry
martusia zdrowka

anaconda kim majka jest na balu?

a ja wlasnie jestem po kolejnym ataku kolki, jak tak dalej pojdzie to wyladuje na stole operacyjnym szybciej niz planuje...
dobrze ze juz przechodzi, i ze mala mam w przedszkolu

reklama
Do góry