reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

pozdrawiam z łóżka. ścięło mnie we wtorek z nóg, 39 i wszystko bolało, więc pewnie grypa. i mimo że mogłabym dziś już wstać to postanowiłam doleżeć. młody też kaszle, po lekcjach idzie do lekarza. głupio tak, że tuż przed feriami, ale może nic takiego mu nie jest. postaram sie na bieżąco zaglądać:tak:

reklama
naja duzo duzo zdrowka!

u nas dzis znow duzo zimniej niz wczoraj, my juz mamy zastrzyk za soba, na szczescie ostatni, teraz antybiotyk w tabletce.
eh, przydalo by sie ciut wiecej sniegu, mozna by an sankach poszalec

Witam :-):-)
My znowu do godz.9 pospałyśmy :-D:-D
Zaraz jedziemy do koleżanki na kawkę a wieczorem wybieramy się do mojej mamy na weekend więc jutro sklepy poodwiedzam i fajne okazje powynajduję :-D:-D
Naja zdrówka dla was :tak::tak:
Ollka zamiast śniegiem posypać to tu mrozi znowu coraz bardziej :szok::szok:

witam :-)
przyznaje bez bicia,ze was nie czytalam..nie do zycia bylam ostatnio..caly dzien zasypialm i nawet nie chcialo mi sie czytac i psiac na bb :no::zawstydzona/y:
a dzisiaj smyki maja ostatni dzien szkoly i przed nimi tydzien wolnego,teraz trzeba powymyslac im jakies zajecia,aby sie nie nudzily..bo jak dzieci sie nudza,to marudza..maz tez ma urlop,a co dwie glowy ,to nie jedna..oby tylko nie padalo..;-)
nie wiem,czy wam sie chwalilam..dostalam sms,ze siostra bierze slub i chca,abysmy byli..wszystko ladnie ,pieknie..ale slub w kwietniu..dzieci maja szkole,maz prace a ja nie mam tutaj tyle kasy,aby w ciagu dwoch m-cy,kupic bilety,prezent i ubrac 4 osoby..i chyba nawet nie mam ochoty tam byc..jak sie tyle czasu ze soba nie rozmawia,to tak jakby jechalo sie do obcych ludzi..i zero tematu do rozmowy..nie na moje nerwy !!!juz nauczylam sie zyc bez nich i niech tak zostanie..tylko smutno mi,ze moje dzieci na tym cierpia..bo nie maja kontaktu z babcia ,kuzynostwem,ciotkami..i teraz widze,jak to sie na nich odbija...i sie wkurzam,bo ja sobie poradze,ale dzieciom jest ciezko...

madlen, jakoś ci się nie dziwię że nie masz chęci jechać.. trochę to sztuczne, bo tak wypada, zeby być.. możecie chyba polecieć innym razem, bez takich kosztów, wtedy złożyć życzenia i coś kupić, sama nie wiem. mój młody też nie ma kontaktu z rodziną, bo i ja nie mam. nie wiem, czy to takie czasy czy co.. smutne.

Naja na slubie nie dalabym rady byc,bo brac udzial w tej calej farsie..,to nie dla mnie..ja nie lubie sztucznosci..bo jesli kogos lubie,to mu to okazuje,ale jak cos mi nie pasuje,to nie bede sie sztucznie usmiechala..nie potrafie..i nie chce !!!,mam z nimi siedziec przy jednym stole i o czym niby rozmawiac ?? przeciez nie bede im streszczala ostatnie miesiace mojego zycia,bo to smiechu warte !! ,kolezanka wysle kawiaty w dniu slubu i to wsio...tak sie miedzy nami ulozylo i nie wiem ,czy jeszcze jest szansa aby to naprawic..

reklama
Witam poweekendowo :-):-)
Oj jak ciężko się nam dzisiaj wstawało - zwłaszcza Mai która wczoraj padła dopiero o godz.23 :szok::szok: tak to jest jak dziecko przez ferie się rozreguluje :tak::tak: mam nadzieję, że już dzisiaj pójdzie spać normalnie czyli przed godz.20 :tak::tak:
Pobyt u mamy jak zwykle udany, w sobotę wyskoczyłam na zakupy i wreszcie obkupiłam Maję w getry do przedszkola a przy okazji mąż dostał dwie pary nowych spodni :tak::tak: tylko o sobie jakoś zapomniałam :baffled::baffled:
Madlen masz doskonałą wymówkę żeby nie jechać na to wesele ;-);-) ja też nie lubię robić czegoś na pokaz lub na siłę :angry::angry::angry: nie znoszę obłudy i udawania jak to się wszyscy "kochamy" :angry::angry:

Do góry