reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

ja jestem, ale mam ostatnio takie dni, że się zawieszam okrutnie. potrafię jednej piosenki słuchać kilkanaście razy, albo siedzieć z pół godziny i gapić się na coś.. potem mi czasu brak na pracę i siłą rzeczy na forum. poza tym wczoraj pojechałam sobie na spotkanie nowodrużynowe i było fajnie, i się uśmiałam i dobrze bawiłam i w ogóle. no. nie narzekam, choć widzę, że jakby powinnam się ogarnąć..;-):-D nawet nie zapamiętuję przeczytanych postów, trzeba to poprawić.

reklama
Witam i ja.Zalatana,zabiegana.Niby dwoje dzieci w placowkach a ja mam mniej czasu a wiecej roboty:sorry2: dziś np zaprowadzilismy Klaudie do przedszkola,potem wrociłam z Vanesska do domu i dopiero na 11:50n zaprowadziłam ja do szkoły,wracajac odebrałam Klaudie z przedszkola i o 15ej znow do szkoły i potem na 17 zebranie:baffled::baffled:

Ogólnie to moja uczennica jest bardzo zadowolona ze szkoły , dzis nawet prawie płakała że nie poszła rano odrazu do szkoły i nie mogła sie doczekać.Mówiłą dziś że dostała 6tke, porownawczo do ocen ;-):tak::tak::tak:
Klaudia miała kilka dni załamania w przedszkolu i odprawiała rano cyrki.teraz jest ok ale i tak mam skargi na nią ,że np dziś była niesforna przy obiedzie i sobie śpiewała....

To tyle na razie.Pozdrawiam was i staram sie choc podczytywać.Czeka mnie troche bieganiny po lekarzach wiec tego czasu coraz mniej....Buziaki

Olka najserdeczniejsze życzenia,zdrowa i dużo miłości!!!! Chyba coś przeoczyłam,czy suwaczek oznacza że jest ktoś bliski twemu sercu? Jesli tak to powodzenia!!!
BOU10_61.jpg

atfk -miłego dnia w pracy :)

Śpiewanie przy obiedzie... :) słodka niesforność ;)

A Gabisia obudziła się dziś z katarem i kaszlem, więc zostajemy w domu... Do tego deszcz i ziąb za oknem -brrr, a muszę pojechać po świadectwo pracy -za ten krótki szczęśliwy okres ... Mam nadzieję, że babcia nie ma planów i zostanie z nią troszkę ...
Pozdrowionka kobietki

Witam i ja. Moja tez w przedszkolu.Ja sie zaczynam rozglądać za butami i kurtkami jesienno zimowymi..i to wszystko razy 2:sorry2: W lidlu od poniedziałku pokazują buty po niecałe 50zł zimowe...

Mama Gabisi zdrówka dla córci
Olka powodzenia w szukaniu pracy....

mamoGabisi duzo duzo zdrowka dla corci.

u nas w przedszkolu tez juz smarkajace i kaszlace dzieci sa... tragedia, ja juz malej daje witaminki.

iwonka u nas buty zimowe tez czas bedzie szukac, kurtke mamy, jedna moja mam kupila jedna ja wychaczylam za caly 1 zl na wyprzedazyw ciuchu wiec na poczatek zimnyc dni bedzie...

ja dziś odprowadziłam Maćka i położyłam się spać. zerwałam się po godzinie przerażona że już 9.00 i nie wiedziałam gdzie jestem, jak się nazywam i jedyna myśl to była 'młody dziś nie pójdzie do szkoły, zaspaliśmy!'. chyba jestem przemęczona. robię sobie kawkę i może czas się za robotę wziąć.

reklama
Żyję,wszystko oki,wdrażam się;-) hihih
szał;-)jakiś normalnie!! nie mogę się ogarnąć...pozdrawiam- w sobotę sie odezwę!!
BUZIAKI

Do góry