reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Cześć,
U nas po dwóch dniach zajęć 1/3 dzieci mniej.Moje też meeega katar,ale gorączki na razie nie ma,to go puściłam,jak prosił.Oby tylko na tym sie skończyło.Wiedziałam,że będą choroby,nie wiedziałam,że tak szybko :no: Wasze po przedszkolach,to się pewnie wychorowały,a mój pierwszy rok,to będzie teraz nadrabiał...

Zdrówka chorowitkom!
Ja robię pizzę z przepisu z drożdżami w proszku -mniej roboty, a pełna rewelacja!
1 paczka drożdży w proszku na400-500 g mąki
1/3 szklanki mleka i 1/3 szkl. ciepłej wody -wymieszać
3-4 łyzki oliwy extra virgin1 lyżeczka soli i cukru :)

Ja w końcu zrobiłam kurczaka -pierś w słodko-ostrym sosie i owocami z brązowym ryżem ;p

Hejka!
Daje tylko znac ze zyje. na razie wdrazam sie w nowy podzial godzin a za kazde ma na inna godzine...sajgon. Maciek na 8.00 Ana na 9.30 a Krzys na 11.30 i powrut M o 13 A o 14 i K o 16...masakra Ania wychodzi i wraca sama ale Macka i Krzysia musze odprowadzac. Ale bede miala kondycje ;-) Do tego daja znac o sobie pierwsze oznaki mdli mnie, nie mam apetytu i jestem non-stop spiaca...
Jest juz jedna osoba ktora wie :-) poszlismy z M zwyczajowo do kawarni na piwo i znajomy barman "jak zwykle to samo" a ja mowie ze dla mnie free. No i on na to nooo to gratuluje :-D bo on wie ze ja nawet w poscie w weekendy jedno wypije.
Bylismy tez w rodzinnych stronach meza nie wstepowalismy do nikogo bo wieceie jakie tam stosunki tylko bylismy na cmentarzu...chcial mamie osobiscie powiedziec...:-( bardzo przezywa to ze kolejnego wnuka juz nie uscisnie osobiscie ale pociesza sie ze z nieba na pewno ma nas w opiece

Tyle o mnie. Postaram sie poczytac co u Was. Pozdrawiam

Hej,
Dzięki za życzenia zdrówka.Przydadzą się,bo dopadło też i mnie ...:/
Dominik dziś na 7;20,ale dał radę.Wstał i nawet nie marudził.Myślałam,że gorzej będzie :)

Zuzinka wow,to ładnie z tymi godzinami.Masz chodzenia...
Atfk jak wrażenia po pierwszym dniu w nowej pracy?:-)

Cześć,U nas po dwóch dniach zajęć 1/3 dzieci mniej.Moje też meeega katar,ale gorączki na razie nie ma,to go puściłam,jak prosił.Oby tylko na tym sie skończyło.W.

ja polecam cos takiego właśnie na te zachorowania przedszkolno-szkolne:

MULTIVITAMOL 1+ płyn 500ml | Witaminy i minerały | Witaminy dla dzieci | i-Apteka.pl

i zdrówka życzę oczywiście.... :-)

Ale bede miala kondycje ;-) Do tego daja znac o sobie pierwsze oznaki mdli mnie, nie mam apetytu i jestem non-stop spiaca...
pociesza sie ze z nieba na pewno ma nas w opiece

zbiegło ci sie wszystko naraz, poczatek ciązy i poczatek szkoły, ale pewnie jak już wpadniesz w rytm to będzie lżej....ja mam tylko dwójkę ale od 1 września też musiałam sobie cały poranek przewartościować i poukładać na nowo..... grunt to dobra organizacja ;-)

a pomoc z nieba napewno zapewniona.... :tak:

ja wczoraj byłam na zebraniu w szkole 17.00-20.00 a tyle było jakichś zasad, reguł i wytycznych, ze tak naprawdę mało było czasu na sprawy typowo klasowe.... sporo zostało odłożone na październik.... :-( ale najważniejsze, że udało się utrzymać 4 klasy pierwsze ( bo była wizja 3 klas po 28 dzieciaczków) i u Kacperka jest tylko 19 uczniów..... super:-)

ja sie tylko z wami witam,jak bede miala troche wiecej czasu to wpadne na dluzej..poczytam co u was,bo na razie to doba jest dla mnie za krotka..,chyba ze w jakis dzien nie pojde na fitness i wtedy zjrze do was z poranna kawka,ale na razie szkoda mi opuscic zajecia,bo pogoda ladna,wiec chodze..
Olka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!! suwaczek masz sliczny !!..duzo szczescia i milosci..!!
pozdrawiam was wszystkie ;))

reklama
Olka i ja dorzucam moc najserdeczniejszych życzeń..... ;-)

madlen dobrze cię rozumiem,:-) ale ostatnio tez czas jest u mnie na wagę złota....

ale mogę się pochwalić, ze udało mi się wczoraj wyrwać na spotkanie z tego forum z wątku regionalnego na sushi, było nas aż 10 kobitek i było super.... kolejny plan na wyjście za miesiąc tym razem kuchnia grecka.... ;-)

Do góry