reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej dziewczyny,ja juz po urlopie,fajnie bylo,ale sie skonczylo, jeszcze w czw mnie zaczelo gardlo drapac i zle sie czuc,ale polykalam lekarstwa i mi przeszloa tak mloda do szkoly za chwiledzis chlodniej wczoraj bylismy ze znajoma i jej synkiem w parku na plac zabaw,mloda dwie wiewiórki wypatrzyla

reklama
hejkaa

jeny zaa kilka dni bedziemy tu klikać chyba bardziej częsciej :pP

u nas tez jasna podeszwa była bardziej proszona :p
we wtorek liczę ze juz zakupimy ksiązki by było wsio zaliczone

aha @cioteczki brzuszek rośnie i pozdrawia :))

CIMG3247.jpg

Witam sie po wakacyjnie..kurcze jeszcze 3 dni i koniec:-(ale szybko minelo:-(

Agatulka ale masz slodziutki brzunio:-):tak::-)

ehhh dawno tutaj nie pisalam:-(mam nadzieje ze jeszcze mnie ktos pamieta;-):tak:

Witam sie po wakacyjnie..kurcze jeszcze 3 dni i koniec:-(ale szybko minelo:-(

Agatulka ale masz slodziutki brzunio:-):tak::-)

ehhh dawno tutaj nie pisalam:-(mam nadzieje ze jeszcze mnie ktos pamieta;-):tak:
pisalas???zarcik ;):)
pamietamy,pamietamy,jak ja i reszta tez, odzywa sie druga marnotrawna co rzadko sie udziela

no koniec wakacji koniec,Jula do zerowki juz,
a co tam u Was slychac??

AGATULKA DZIEKUJE ZA FOTKE :) sliczny brzuszek i sukienka

Ostatnia edycja:
Cześć,
Goście pojechali,teraz odliczamy powoli do 1-go.Im bliżej,tym synuś traci entuzjazm.A ja jeszcze nawet nie wiem,na którą rozpoczęcie :zawstydzona/y: Jutro zadzwonię,albo osobiście się dowiem :)
Agatulka ale fajnie brzuszek rośnie i na sukienkę też zwróciłam uwagę :tak: Super.

Evelinka wszystkiego najlepszego dla Dominika !!!:-):-):-)
Agatulka brzusio sliczny..sukienka tez..:tak::tak:
Joanna pamietamy;-)
Mozi moj mlody do 3 kl.idzie i troche sie tego boje,bo on ma ciezka reke do pisania,a w 3kl.juz duzo pisza..mam nadzieje,ze sobie poradzi i nie bedzie zadnych fochow..;-)
milej nocki ;-)

Evelinka o kurcze nie dopatrzenie spóźnione szczere życzenia

100 lat dla Dominika
images balony.jpgZobacz załącznik 385713

jak juz pisałam Mozi ta sukienkę miałam ubraną na Zuzi urodzinach na których Agnieszka była heheheh
sukienka w grzebciuszku kupiona teraz sie przydaje i ładnie brzuszek pokazuje :p

Madlen ja nie wiem jak Zuza będzie reagowała na pisanie itp niby lubi to robić w domu często pisze i liczy już liczy sama chce więc może to będzie jej plusem że juz potrafi

Evelinka ja mam ten plus na wsi meiszkam i na sklepie zawiesili nawet rozkład jazdy autobusów heheheh

Agatulka to masz fajnie z mloda,ze tak ci chetnie pisze..
u mnie Martyna tez zawsze lubila pisac,rysowac,czytac..ale mlody juz jest inny..uwielbia jak mu ksiazke czytam,ale jak sam ma cos przeczytac,czy napisac to jest ..uuu ciezko..ma twarda reke i jak zaczyna pisac na gorze kartki,to na dole konczy..te jego literki tez sa bardzo koslawe..a z tego co pamietam,to cora w 3kl.juz normalnie musiala pisac,nawet zadania domowe byly,zeby napisac kilka zdan..Mlody to bardziej woli liczyc,na kompie cos pokombinowac,albo jak tata cos naprawia,to wtedy Hubcia nie ma..siedzi,patrzy i sam probuje robic..jak ide do szkoly,to mijam mechanika samochodowego..mlody zawsze musi tam stanac,popatrzec,zadac kilka pytan...takze blado widze to jego pisanie..no ale bedzie musial..czuje ,ze ten rok bedzie dla mnie ciezki..bede musiala zachecic mlodego do pisania i czytania,a core do nauki matematyki,ktora jest jej zmora...az sie boje tego roku..

reklama
Madlen to kochana mnie to czeka za 2 lataaaaaaaaa
Maks taki sam jak twój jest

nie lubi rysować nawet kolorowanei tez mu cięzko idzie malowac farbami ostatnio nawet lubi
musze go teraz powoli zachęcać do pisania literek w formie zabawy

ja dzis mam ambitny plan sprzatac przed domem bo tam były posadzone choinki róznych rozmiarów i gatunków kolega wpadł z piła wyciął wszystkie i teraz tzra opszatnac plac i bedzie plac zabaw piaskownica i bujawka z bali czeka na złożenie i moze choć we wrzesniu jak bedzie ciepło to maluchy sie wybawią

Do góry