reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
u mnie tez czasu brak na wszystko
nie wyrabiam sie z niczym
czekam brutalnie jak dzieci do szkoły/przedszkola pujda to zajmę sie bardziej domem bo co tu ogarnę to zaraz sajgon i mam już DOŚĆ

Agatulka ja juz przestalam jakies wiekie porzadki robic,bo to nie ma sensu,robota glupiego..ogarniam zawsze tyle o ile i wsio..
ale jeszcze troche i zacznie sie szkola,moja ziutka juz przezywa,bo przed nia ostatnie dwie klasy szkoly podstawowej,gdzie w 6 bedzie miala wiecej nauki,a w 7 egzaminy do sredniej..ostatnio mi powiedziala,ze jeszcze nie czuje sie na 6 klase..,ze sie boi..czuje ,ze to bedzie ciezki rok..gl.chodzi o ta jej matematyke,bo choc nie wiem jak czlowiek by jej tlumaczyl,noga calkowita te moje dziecie..ojjj duzo cierpliwosci bedzie mi potrzeba...
a ty jak sie czujesz,brzusio rosnie?

Brzusio rośnie nie ma nikogo by foto zrobić a foto samemu robione nie to samo
a czuje sie jak na razie oki czekam na wizyte 26 08 zobaczymy co tam pan Dr. powie
moja juz chce do szkoły zobaczymy jak to bedzie

i ja sie witam po dłuższej przerwie, ale urlop juz dobiegł końca i dopadła codzienność czyli praca..... :tak:

wczoraj mały dramat w żłobku, Kamil poszedł po 1,5misięcznej przerwie i pomimo, że lubi żłobek musze zacząć przyzwyczajanie od nowa, czyli dziś odbieram go juz o 14.00 czyli juz w momencie jak zaczynają przychodzić pierwsi rodzice, bo wczoraj od 14.15 do 15.20 na każdy sygnał domofonu biegł do drzwi i mnie szukała.....
unhappy.gif
mam tylko nadzieję, że pójdzie mu to sprawnie....

starszakowi skompletowałam już prawie całą wyprawkę do szkoły, brakuje już tylko drobiazgów i ......książek.... :tak:

atfk...kciuki za pracę zaciśnięte...:-):tak:

Ostatnia edycja:
Jarzębinka czyli czeka cię chyba najgorszy moment czyli oswajanie na nowo z placówką żłobek u nas tez pamietam było to najgorszee wspólczuje

u nas Zuza po za ksiązkami ma chyba wszystko o nie czarna spódniczkę chce jej zakupic by miała prawdziwy strój galowy na rozpoczęcie czyli czarna spódniczka i biała bluzka jak było kiedyś

Ostatnia edycja:
Ja tez nie daje rady utrzymać porządku przy 3 facetach :) Do tego wczoraj miałam wypadek na rowerze i skończyło się w szpitalu. Na szczęście to nie złamanie. Ale sprawna mam tylko 1 rekę a dzieci 2 :( z czego młodszy z rak nie schodzi.

Jarzębinka czyli czeka cię chyba najgorszy moment czyli oswajanie na nowo z placówką żłobek u nas tez pamietam było to najgorszee wspólczuje

u nas Zuza po za ksiązkami ma chyba wszystko o nie czarna spódniczkę chce jej zakupic by miała prawdziwy strój galowy na rozpoczęcie czyli czarna spódniczka i biała bluzka jak było kiedyś

w żłobku na szczęście z dnia na dzień coraz lepiej, dziś nawet rano wejście na sale odbyło się bez płaczu, jak to "ciocia" określiła na 4 + i w tej kwestii żałuję, że jutro już weekend bo jeszcze dwa dni by się przydały i byłoby OK, a tak to do poniedziałku penie zapomni,że był dziś taki dzielny....:tak: ale ogólnie to cieszę się,że dziś już piątek..... :-D

mój starszak białą koszulę też już ma przygotowana i czarną kamizelkę.... zostały mi spodnie i zastanawiam się czy materiałowe czy jeansy, zobaczę co będzie do wyboru ....tylko brakuje mi dnia na zakupy..... :tak:

Do tego wczoraj miałam wypadek na rowerze i skończyło się w szpitalu. Na szczęście to nie złamanie. Ale sprawna mam tylko 1 rekę a dzieci 2 :( z czego młodszy z rak nie schodzi.

czyli szczęście, że skończyło się bez złamania.... ale współczuję " tej niesprawności"..... :-( i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-)

reklama
Witam sie i ja po mega przerwie...wczoraj wróciliśmy z urlopu nad morzem;-),opaleni,zadowoleni...szkoda ze juz po!
odezwe sie jak chalupke doprowadzę do użytku...prania mam na tydzień;-)

pozdrawiam!

Do góry