reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej kochane!!!
ja jak zwykle z doskoku;-)!!!
poczytałam!
agatulka super brzunio!!!!
zuza gratki:tak::tak::tak: odjazdowo!!!

z innych to witam WAS WSZYSTKIE!!!!

ZAJRZE Z RANA...JAK MI SIE UDA;-)

pozdrawiam

reklama
Naja nie bede tego komentowala..........
Olka i jak po zebraniu?..
przymierzalam dzisiaj mlodemu spodnie do szkoly..,dostalam jakis czas temu od kumpeli na 10 i 11 lat..bylam pewna,ze beda mlodemu za duze..i wiecie co..sa mu dobre !!!ja sie zalamalam,przeciez to moje dziecie ma dopiero 6 lat !!! troche sa mu nogawki przydlugawe,ale raz podwine i bedzie OK...dobrze,ze mu nie kupowalam,chcialam isc dzisiaj ale caly dzien pada....takze cale mundurki smyki do szkoly juz maja..wszystko wyprane,odswiezone i w srode moga ruszac !

madlen zebranie nic fajnego... same koszty... same podwyzki... az sie odechciewa tego panstwowego przedszkola...

madlen dobrze ze macie spodnie, to masz luz, my tylko dzis kapcie kupilysmy i to na tyle, jeszcze husteczki, szczoteczka i pasta i luz.
na reszte kasa daje sie wprzedszkolu.

dzień dobry
MAdlen fajne nieraz takie ciuchy u nas tez sporo takich ubraniowych podarków a to wasze smyki 31 zaczynaja ??

ja liczę że dziś wypłąta wpłynie bo jutro mogą byc tłumy ludzi w sklepach

u nas zero zebrania zobaczymy na rozpoczęciu co powie nauczycielka

Dzień dobry!!!
zaglądam póki Kaja jeszcze spi;-)!mężuś w pracy a Filip korzysta z ostatnich dni wakacji i poszedł spać do babci:happy2:!!!

co do rozpoczęcia roku szkolnego to ja tez jeszcze nie wiem na którą,
Wyprawka dla Kai niemal kompletna-pozostaly do kupienia ze 2 bloki,flet i buty na zmianę ale to juz w czwartek po rozpoczęciu pojadę-no a Filipowi też troche trzeba dokompletować ale to juz sie dowiem jak zajrzę w czwartek do szafki w szkole co tam brakuje!

z innych to u mnie w sumie wszystko oki!
najprawdopodobniej za pare dni rozpocznę prace-nie w zawodzie ale zawsze coś,pójdę na zastępstwo bo dziewczyna zaszła w ciąże i niemal od początku na zwolnienie poszła i nie będzie jej chyba w sumie z rok-jak dla mnie bomba,praca w sekretariacie,od 7,30-15,30 ....wszystko juz w toku ,teraz czekam na skierowanie na badania!
zobaczymy....:happy2:

poza tym to pojutrze obchodzimy z moim T....10 rocznicę ślubu:szok::-D:-D:-D nie mogę w to uwierzyć,chciałabym mu coś wyjątkowego podarować...ale pomysłu brak,moze macie jakies pomysły??

Mamo do Kwadratu może założymy kącik sekretarek na zastępstwo?
Mam dokładnie taką samą sytuację, tylko na 2/3 etatu :cool2:
Kończyłam dziennikarstwo, więc praca za biurkiem nie jest moim marzeniem, ale mam świetną ekipę dziewczyn i daję radę :-)
A jaki jest Twój *prawdziwy* zawód, jeśli można, jestem tu nowa...
Trochę brakuje mi kontaktu z mami, bo większość moich koleżanek jeszcze nie ma dzieci, albo dopiero zachodzą w ciążę. A mamy z przedszkola są raczej starsze i z daleka, bo dowozimy Gabisię spory kawałek...

witam nową mamę, a i wszystkie nasze bebaby.

zła. nadal zła. stan stały od wczoraj. raz że ta szkoła, a dwa sypnął nam się wyjazd za tydzień. bo chłopaki się zebrać z jednego miasta nie mogą i okazuje się że logistycznie nie udźwigniemy banalnych 300km jazdy:wściekła/y: kur.. alem się wściekła. żeby jeszcze była jakaś alternatywa to luz, a tak.. w tym tygodniu tylko jakiś smętny pokaz, a potem mi się robota zaczyna i nie wszystkie weekendy ogarnę. ughh.. zwłaszcza ze skończy się spanie w namiotach. jaka ja wkurzona jestem!

poza tym u nas czekania na książki, aż przyślą, bo młody nadal nie ma /ja jak to ja, matka wyrodna i na ostatnią chwilę kupiłam/

atfk, ja szukam pomysłu na prezent dla kumpla.. nie mam żadnego. chyba do empiku skocze po jakąś książkę, zawsze najłatwiej..

a za pracę trzymam kciuki!

mamoGabisi, też jestem po dziennikarstwie, nie był to mój podstawowy kierunek, ale robiłam je także. i kasy z tego wielkiej nie ma, ale dorywczo pisać można..

dzien dobry
atfk praca normalnie idealna... super...

10 rocznica... pieknie:)

mamaGabi u nas tez sporo mam starszych, dobrze ze mama najlepszej kolezanki oliwki jest mloda, spokojnie mozna z nia pogadac i kawke wypic:)

naja szkoda ze z wyjazdu nici, ja uwielbiam ogladac na fb twoje foto relacje... rewelacja jak dla mnie

reklama
ollka, poziom mojej złości sięga zenitu! zwłaszcza, że mi się oczywiście dostało od chłopaków z innej drużyny, jacy mieli z nami jechać, bo ktoś im musiał tę wiadomość przekazać. niby posłańca się nie zabija, ale... a że u mnie ogromne zmiany drużynowe to muszę siedzieć cicho i przystawać na to co się dzieje. kur.. mać. z moim charakterkiem to ciężkie, ale co mam zrobić.

ale fotki jeszcze jakieś jak się uda w tym sezonie będą..;-)

Do góry