reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Atfk no to musze do pepko tez sie wybrać :p
dla wszystkich BB cioteczek brzusio choc pokażę :p

Zobacz załącznik 374349

co do wyprawki to ja tez dumam by zamówić ksiązki dla Zuzi bo ponoć tańsze sa w necie zeszytów pewnie nie trzeba bo połowa tej wyprawki to ćwiczenia piórnik kredki i plecak jest wiec uff cosik mniej

Iwonka Atfk Evelinka przekonałyście mnie moze serio zakupimy ten okazjonalny to go choć pokażę :p
wózek 3-funkcyjny.okazja gratisy Wejherowo • Ogłoszenia Tablica.pl

co do remontu to jutro zostanie tylko dokończyc małe kawałki przy ścianach i potem fugowanie w poniedziałek prawdopodobnie wiec uffff potem jeszcze tydzień przed przyjazdem teśció by coś doszlifować wiadomo tescie hehehehehhe

reklama
Agatulka ładny,zgrabny brzusio :) A wózek wygląda solidnie i od razu cały zestaw z fotelikiem.Dalej rozmyślam nad tą spacerówką,ale chyba kupię,bo ja lubię łazić,a nie wiem,czy malutki mi dotrzyma kroku,jak się zimno i chlapowato zrobi.

A u Was nie zamawiają hurtowo książek w szkołach?Ponoć tak wychodzi najtaniej...:confused:

Witam!
Nie bylo mnie bo maz samochod zostawil to do rodzicow scignelam, pozbieralam sobie malin porobilam soki...i poodwiedzalam chyba wszystkich sasiadow i znajomych. Wrocilam bo jutro mamy rodzinna impreze to znaczy polowa miedzy meza a moimi urodzinami rocznica slubu Krzysztofa Anny...tylko Macius pokrzywdzony bo ma w styczniu
laugh.gif
ale i tak wszyscy o nim pamietaja. Zamarynowalam mieso kupilam napoje jutro zrobie salatki...tylko maz przed chwila dzwonil ze bedzie dopiero jutro kolo 15.00 bo ma pilna robote wrrrrrrrrrr.

Pozdrawiam wszystkie!

witam:-)
widac,ze wakacje w pelni,bo pustki tutaj..nam jakos tez wakacje mijaja,ale pogoda moglaby byc lepsza..czekam az maz bedzie mial urlop,a to juz niedlugo,bo wtedy nawet jak bedzie padalo,on w domu nie usiedzi,a my razem z nim:-D
agatulka ale ci brzusio rosnie,a na kiedy ty masz termin?..wozek super,uniwersalny i dla chlopca i dla dziewczynki :tak:
Zuzinka widze ,ze imprezowo u ciebie,no i super bynajmniej cos sie dzieje;-)
pozdrawiam wszystkie !:blink:

Witam
dziś okropny dzien pogodowy głowa mi pęka przespałam chyba 2h i nadal czuje się fatalnie brzuch mnei bobolewa
co do wózka to dziś zupełnie przypadkiem weszlismy do komisu też 3 funkcyjny ciut droższy ale porzadnej firmy a tamten wózek okazał sie w całkiem innej miejscowości niż na ogłoszeniu czyli prawie 1h drogi więc weżmiemy ten z komisu jak go w sobotę mąż przywiezie to pokaże
ta wakacje sa a kurde pogoda jak jesienią juz doła załapuje
w sobote mąz zrobił już sypialnie na razie tak by było jka spać a z czasem coś sie pozmienia
do Zuzi poszła sofa i u Maksa sie wiecej mniejsca zrobiło a my od soboty nie musimy w salonie spać jaka wygoda nie musieć ścielić łóżka jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hehehhe

kapustka sie zaparza na gołabki i jak siły starczy to i leczo zagotuje :))

Aniu jak po ślubie ????

Witam:-),Coś mi Vanesska gorączkuje i net mi muli lub komp nie wiem.:wściekła/y:
Aniu25 spóznione ale szczere najlepsze zyczenia z okazji ślubu,oby wzajemna miłość nigdy nie opuszczała waszych serc:tak::-)

Zuzinka Tobie i męzowi z okazji imienin,urodzin, z okazji Waszej rocznicy,i wogole z okazji waszych świąt ,również życzę wszystkiego najlepszego ,dużo zdrowia, miłości i spełnienia marzeń!:tak:

Agatulka brzuszek śliczny :-)

Pozdrawiam Was wszystkie,pogoda do bani ale mimo to i tak pustki na wątku....a któraś w końcu jedzie do Zuz-Inki?

Ostatnia edycja:
Hej kobiety. My jeszcze na wakacjach nad morzem do końca tyg. Potem 2 tyg mazury i wracam do domu- nareszcie :)
agatulka25 ładny brzuszek. Tez taki chciała bym mieć. :)

Witam.Czy u was też tak ciągle pada,co za pogoda? Woda już nie wsiąka w glebę,błoto,piaskownice mokre szok.a do tego komary ze hej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
K8sad ale ci fajnie taki długi urlop:tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: my może jeszcze wyskoczymy na mazury w ta niedziele lub nastepną.Ale ta pogoda mnie przeraża wiec mi nie śpieszno:sorry2: a w jakiej dzielnicy mieszkasz jeśli można na wiedzieć?

reklama
Do góry