reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

jarzebinko no pogoda się spartaczyła i u nas....
wczoraj byliśmy na plaży a dziś już dupa.... nic tylko w domu siedzieć.

pozdrawiam wszystkie

reklama
Wpadam powiedziec ze zyje ale porzeczki maliny wisnie i ogorki pochlaniaja moj czas...nie mowiac o dzieciach ktore maja wakacje...kursuje wiec miedzy domem a rodzicami a na neta brak czasu

Pozdrawiam wszystkie!!!

Wpadam powiedziec ze zyje ale porzeczki maliny wisnie i ogorki pochlaniaja moj czas...nie mowiac o dzieciach ktore maja wakacje...kursuje wiec miedzy domem a rodzicami a na neta brak czasu
witaj:)

ja tam wszystko rozumiem.. :tak:
wpadaj w wolnym czasie do nas.

Pa
do jutra!

WITAM SIE I JA KOCHANE!!!

jak to w wkacje bywa...czasu na neta brak;-)
ja tez wpadam jak po ogień bo zaraz jade do miasta;-) na małe zakupy
u mnie wszystko oki,szkraby zdrowe-choc Filip uskarża sie na ból oka i ma jakby podpuchniete...hmmm musze poobserwować-mówi ze wczoraj chyba sie uderzył ale nie wiem czy to od tego!

Kajula spioch wstała dzisiaj po 11:-D...i tym sposobem i ja wyspana!!bo mezus od rana zająl se robotą...maluje-odświeża swoje królestwo:-D:-D:-D czytać.GARAŻ!!

poza tym pogoda średnia,raczej niekorzystna ale ponoc od jutra ma sie u nas poprawić!!
jutro moja psiapsiółka ma urodziny wiec jedziemy na imprezke;-)
obiecałam jej pomoc i zrobic sałatke wiec musze jechac na zakupy!

pozdrawiam WAS CIEPLUTKO KOBIETKI!!!

atfk i jak po imprezce? :) weekend udany?

co u reszty dziewczyn słychać? i jak wasze dzieciaki! :)))

pozdrawiam
u nas pogoda super teraz wiec mało mnie w domu ogólnie

Witam.Melduje siue że wróciliśmy z wakacji wczoraj.Opaleni mimo wszystko.W sumie jak policzyć wszystkie dni pochmurne to było ich 6 a reszta ze słońcem.Czyli na 15 dni dni to raczej dobry wynik:tak::tak::tak::-) tyle ze za krótko.ale jeszcze planujemy wypad,Foteczki jakięs może wstrawie jak sama sie ogarne.mam mnostwo prania a pogoda niestety nie sprzyja i tylko patrzeć jak lunie:angry:

Anna ale to zleciało i już za kilka dni ślub.....:-)
Agatulka a ty już skończyłas 1 trymestr ciąży.Wiesz już może co nosisz pod sercem?Jakies przeczucia?

Pozdrawiam cieplutko i witam nowe dziewczyny :-):tak::tak::tak::tak:

Witam od jakiegoś czasu nic nei ogarniam
dom jak po huraganie w dodatku kłada nam kafelki na korytarzu mam magiczne przejscia typu deski heheheh za tydzień tescie na wakacje przyjezdzają u nas na jedną noc będa chyba a potem na domkach wczasowych wiec luzik
basen stoi i czeka na słonko dzieci zawiedzione
piaskownica pomalowana czeka na skręcenie ale nie gonie bo kafelki naj ważniejszee bujawka tez czeka moze i kominek mi pomalują tzn obudowę
duzo roboty jeszcze jest

Agatulka,ale jest szansa,że się samo powiększy?U nas też żadnych problemów nie ma z siusianiem,także może lepiej faktycznie nie ruszać...:confused:
licze ze sie powiększy

Witam.Melduje siue że wróciliśmy z wakacji wczoraj.Opaleni mimo wszystko.W sumie jak policzyć wszystkie dni pochmurne to było ich 6 a reszta ze słońcem.Czyli na 15 dni dni to raczej dobry wynik:tak::tak::tak::-) tyle ze za krótko.ale jeszcze planujemy wypad,Foteczki jakięs może wstrawie jak sama sie ogarne.mam mnostwo prania a pogoda niestety nie sprzyja i tylko patrzeć jak lunie:angry:

Anna ale to zleciało i już za kilka dni ślub.....:-)
Agatulka a ty już skończyłas 1 trymestr ciąży.Wiesz już może co nosisz pod sercem?Jakies przeczucia?

Pozdrawiam cieplutko i witam nowe dziewczyny :-):tak::tak::tak::tak:

super ze wyjazd udany to najwazniejsze :))))))
suwaczek mam wedle miesiączki a wedle usg jest o tydzien do tyłu heheheh
w nast piatek mam wizyte moze coś bedzie widaćććććććććć bo mam okazje z wózkeim i jest koloru zielonego i nei wiem czy jak by była dziołcha czy brać :))

Agatulka no roboty trochę jest ale będzie super.Ja miałam zielony wózek z Klaudią:tak::tak:

Ja sie rozglądam za piecami kaflowymi....znalazlam fajne takie małe i chyba kupimy:sorry2:

I ja sie pokazuje ze u mnie wsio oki,leci jakoś i czasu na neta brak bo szkraby okupują komputery ...bo pogoda do bani ale o tym chyba żadnej z Was nie muszę pisać:dry:!!!

ja powoli poczynam zakupy szkolne -wiem ze jeszcze jest sporo czasu ale przy dwójce szkrabów łatwiej będzie jak juz kompletuje!
zakupiłam juz książki;-),niemal cała wyprawkę dla Kai no i najważniejsze z czego sie nie może nacieszyć...tornister:-D!
szperam na allegro za spodniami dla Filipa...ale póki co szału nie ma!
wczoraj wpadłam do PEPCO i była fajna wyprzedaż i kupiłam Fifiemu 3 czadowe bluzki z długim rękawem(juz pod kątem szkoły) za 38zł w sumie;-)-tak to można zakupy robić,niestety dla dziewczynek nic nie znalazłam!może następnym razem!

z innych to z praca na razie cisza,ale dzwonili do mnie ze szpitala...chyba na staż pójdę(ale póki co czekam na odzew z UP);-)

ZMYKAM DO TEŚCIOWEJ:-D!!!
agatulka BUZIOLKI DLA DZIDZI!!!jakiejkolwiek jest płci:-)!!!CIOTKOM Z BB JEST WSZYSTKO JEDNO!!
i oby sie szybko remonty zakończyły!!

ja miałam dla Filipa zielony wózek...i KAJULKA tez później w nim przejeździła pierwsze miechy!

reklama
Cześć,
My też mieliśmy zielony wózek i właśnie wczoraj go oddałam,bo Mateuszkowi już było niewygodnie w nim jeździć.Została nam parasolka i nie wiem,czy nie kupić teraz spacerówki,by do wiosny miał ciepło i wygodnie?O ile będzie chciał jeszcze jeździć...A u Was dzieciaczki kiedy rezygnowały z wózków?Co do koloru,to myślę,że zielony neutralny i dla dziewczynki i dla chłopczyka może być :tak:

Atfk ja wiem,czy tak sporo czasu jeszcze do września zostało.Myślę,że teraz to szybko zleci.My nie kupujemy nic.Dominik w zerówce będzie miał wszystko na miejscu,dzieci mają jednakowe przybory.Ale za rok będę kompletować szkolną wyprawkę:-)

Do góry