reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam sie ja obiecałam!!
załatwiłam co miałam załatwić-trochę "głośniejszy ton" i juz net chodzi jak trzeba:-) i mam chwileczkę bo mężuś urzęduje w garażu a szkrabiki jeszcze w szkole!obiad podszykowałam!

naja jak dla mnie takie wrotki BOMBA!!!sama co prawda nie mam zapedów do takich urządzeń-zdecydowanie wole rowery:-)...ale wiedząc ze sie naucze na tym jezdzic skusiłabym sie!!
jestem zwolenniczką aktywnych chwil spędzanych ze szkrabami wiec to jka najbardziej sie nada!

iwonka ode mnie tez spóźnione ale szczere życzonka dla urodzinkowej niuni!!!:-):-):-)
anaconda achh te Twoje sąsiadeczki!!!współczuję...może trzeba by właściciela mieszkania zagadać:dry:???

a co do upałów...to ja jestem za:tak::tak::tak:
agatulka przykro mi z powodu śmierci jednej z najbliższych osób-to zawsze powoduje refleksje!

a z innych to moze bys wpadła w moim ogródku ogarnąć??bo ja jakoś lenia mam ostatnio:-)

dziewczyny spisywałyscie sie przez net???
z tego co kojarzę to Iwonka sie spisywała:blink:-do mnie rachmistrz zadzwoniła i powiedziałam ze sie spisze -ale jak weszłam na stronę i ujrzałam,że karzą tam na dzień dobry żeby podać swój pesel żeby pobrać formularz to sie zastanowiłam:sorry:... i sie nie spisałam!
myślicie ze to bezpieczne tak sie przez net spisywać???
tym bardziej ze własnie w radio mówili ze bnyła jakas kontrola w GUS-ie i nie do konca mają sprawny i dobry system ochrony danych:sorry2: i zdurniałam!

z innych to u mnie oki!!komunia i po komuni!
ja w piatek pojechałam do wojewódzkiej stacjii pogotowia ratunkowego w Szczecinie z i złożyłam swoje papiery do pracy i czekam na odpowiedz!
nie wiem czy pisałam ale moje sprawa o której pisałam na @ została zakończona pozytywnie i odzyskałam utracony status:tak:!

pozdrawiam bardzo serdecznie i cieplutko:-)

i ja witam po weekendzie..... ;-) pogoda była mało ciekawa, ale i tak cały weekend na podwórzu, bo byłam z chłopakami u rodziców na wsi więc sobie poszaleli, starszak tylko niezadowolony, bo niestety pogoda na basen nie dopisała:wściekła/y: ale kolejny wyjazd na Boże Ciało, więc może wtedy mu się uda.... :-)

naja, wrotki fajna sprawa, jako dziecko naszalałam sie na wrotkach ;-) choć przyznam, ze mój preferuje rolki, bo wszyscy na około jeżdzą na rolkach...... on już ma, M tez teraz pora na mnie... kupiłam sobie na allegro, ale za duże, więc czekam na kolejne.... :-)

a dwa kołka Kacper ma już opanowane..... :-D M się poświęcił w zeszłym roku i na jesień z nim ćwiczył ...... ;-)

Iwonka... najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Klaudii..... :-)

atfk... ja spisałam sie przez neta.....

kupiłam te wrotki;-) i sobie, i dziecku. a co tam. my rolki oboje z młodym mamy i żadne nie chce jeździc. ja jeździłam kiedyś, od dłuższego czasu mam awersję. a mam takie wypasione że ranyyyy.. sam szpan:-D i też za duże, ale w ogóle to w niczym nie przeszkadza. a na wrotki jakoś mnie wzięło, może właśnie dlatego, ze wszyscy dookoła śmigają na rolkach? ja zawsze na przekór;-) już się nie mogę doczekać jakie będą. a rower też lubię, tylko że po mieście żeby nawet na plac zabaw się wybrać wrotki fajniejsze nieco;-)

upał jest taki, że z przedszkola uciekliśmy do domu. ponad 30st. obrzydliwie. czekamy aż zelżeje i na plac może. jak będzie nam się chciało jeszcze w ogóle wyjść.

co do spisu nie spisywałam się. przez net jakoś się też obawiam. nawet coś takiego zniechęca:
Niepokojące błędy w spisie powszechnym - Wiadomości w Onet.pl

Witam!
Wpadam najpierw napisac ze jestem i co u mnie. tydzien minal super...ale za szybko. Bylismy na dniach rodziny u Krzysia i u ani...poryczalam sie oczywiscie
Moja znojoma urodzila coreczke...cudna!!! juz zapomnialam ze dzieci moga byc takie mlae
shocked.gif
laugh.gif

Lece nadrabiac co u Was.

Pozdrawiam!

PS przelecialam Was ;-) i tak

Agatulka dla Dziadka
[*] Bardzo mi przykro

Atfk swietnie ze pogoda sie udala i impreza komunijna odbyla sie w sprzyjajacych warunkach

Naja tekstu o ksiedzu nie skomentuje...bo slow mi brak...

Na dzin dziecka Ania ma obiecane MP4 a Krzys hulajnoge, Maciejowi podoba sie kosiarka ale typu podkaszarka bo teraz jak Tomek kosi to on chodzi za nim z kijem...nie moge tylko na taka trafic, musze polukac na necie

Ostatnia edycja:
Dzień dobry jestem 1 hehehehh

Zuza witaj widze lista prezentów porządna heheheh u nas nie ma na razie próźb rzadnych
Atfk super ze przywrócili i widze niezła siła głosu musiała byc hehehhe
Naja ja mam rolki i musze sie zebrac i zacząć jezdzić bo kurde w rybaczki z tamtego roku wejśc rano nie mogłam :wściekła/y::szok::szok:
co do spisu czekam az ktos przyjdzie u nas to na wsi się zna ludzi i będe spokojniejsza niż przez neta
Jarzebinka oby w końcu pogoda na basenowe zabawy pozwoliła moje tez juz czekaja na basen heheheh
a ja lekko wściekła jestem bo potrzebuje zaświadczenie na ślub i chrzest wrazie czego gdyz jestem jako rezerwowa gdyz światkowa z Francji ma lot tego samego dnia teraz ten pył itp a matka chrzestna nie wiem do dnia ślubu i chrztu czy mąz dostanie wolne a bbez niego nie przyjedzie i błedne koło
więc poszłam do parafi gdzie miałam chrzest i bierzmowanie wiocha obok a proboszcz do mnie ze mam isc do swojej parafi troszke mnie zaskoczył bo jak w mojej nowej parafi będą wiedziec jak akta sa w tej starej ale no trudno dobijam sie tel do wikaregoi bo u nas wikariat jest i czekma na odbieranie tel bo może byc w szkole gdyz naucza i wyjdzie mi załatwiac coś na ost chwile
waliza już spakowana to jzu plus dozucam jakieś piertdoły i środki chigieniczne

dzien dobry
my juz powoli konczymy, teraz juz tylko skrecanie mebli i postaram sie jzu normalnie zagladac.
atfk super ze impreza tak sie udala:) pogoda faktycznie byla piekna...

naja wrotki jak dla mnie super:) tez musze pomyslec nad czyms co bym mogla razem zmloda robic bo forma u mnie fatalna...

u nas tez nei ma specialnych zyczen na dzien dziecka, dzis kupilam podusie w beidronce, sliczne sa:)
a tak to jutro kino ma byc, chociaz mloda juz myslize moze pojdziemy kiedy indziej bo ona by na rynek poszla bo koelzanki beda...

Witam i ja :-):-)
Wczoraj na wieczór mąż mnie opuścił bo lewizna mu się trafiła więc z racji tego musiałam sama odprowadzić dzisiaj Maję do przedszkola :cool2::cool2: zbytnio nie chciało mi się wychodzić ale jak mus to mus, dobrze chociaż że cieplutko i nawet niepotrzebnie brałam koszulę z długim rękawem :tak::tak:
A na godz.15 idziemy z Mają do stomatologa i raczej bez borowania się nie obejdzie - oj chyba ciężki dzień mnie czeka :szok::szok: trzymajcie kciuki żeby chociaż nie zamykała buzi :tak::tak:
Ollka poduszeczki w biedronce widziałam - bardzo fajne, Maja właśnie chciała jedna z WINX, a co do dnia dziecka to teściowa dała jej 100zł i kupiłam jej kask rowerowy i to by było na tyle, w biedronce są jeszcze rolki po 59zł i tak się właśnie nad nimi zastanawiam :confused::confused:
Naja wrotki ekstra sprawa - sama miałam i super wspominam jazdę na nich :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam, na chwilkę, bo spać idę. normalnie mi się oczy zamykają mimo kawy, muszę sobie z 15 minut drzemki zafundować. chyba przez te upały. dobrze, że wieje, bo po 8.00 było 28st, koszmar.

wrotki kupiłam. czekam teraz aż przyślą, i jak nikt nie będzie widział idę potrenować jazdę:-D a na dzień dziecka u nas z mojej strony chyba już nic młodemu nie grozi. zaliczyliśmy w ub. tyg. atrakcje, więc była umowa że nic nie dostaje. i tak dziś jest festyn strażacki, więc pewnie coś kupię, jutro mamy pokaz na jakimś festynie do tego.

anaconda, trzymam kciuki, żeby obyło się bez wiercenia, a jeśli jest konieczne niech Maja to dzielnie zniesie:tak:

ollka, to skoro ma być dzień dziecka może niech będą koleżanki, skoro córka tak woli;-)

agatulka, jak widać biurokracja wszędzie, kościoła nie omija;-)

Zuza, mało cię tu ostatnio.. pisz co u was!

reklama
anaconda maja anpewno bedzie dzielna,a moze uda sie wam bez wiercenia dzis:)

naja jak mloda wybeirze festyn to kino odlozymy na nast tydzien i bedzie luz:)

u nas tez dzis upal..

Do góry