reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam i Ja
Atfk super że wsio sie udało impreza udana i wszyscy zadowoleni
Anaconda czyli teraz jak bede kabaret oglądac szukac cie na widowni musze heheheh tez bym poszłaaaa
Naju o tak by nas wywalili za przekleństwa po przeczytaniu tego artykułu
Jarzebinka jak mogę wypowiedziec sie o tego typu sprzecie niestety tez nei jestem zadowolona mamy taki z kulkami druty od razu sie połamały a w domu go rozkładaliśmy i teraz leży w kacie kulki w kartonie i tyle atrakcji ale jezeli chcesz to zobacz z czego sa te druty byle by nie z tworzywa bajlepiej by były metalowe wtedy posłuzy dłuzej
OLka czyli powoli widac koniec remontu
u nas wczoraj brat zabrał łózko w przyszłej sypialni taka jednoosobowa kanapa 2 materace zabrał wiec coraz mniej w graciarni a ostatnio tam posprzatałam wywaliłam kartony itp i ile miejsca sie zrobiło
moze pod nasza nieobecność kafelki kolega nam w przedpokoju połozy tylko kurde coś w między kafelki musze dokupić jakies małe elementy typu mozajka by nie było mdło w jednym kolorze

reklama
Witam :-):-)
U nas też pogoda się popsuła i rano było tylko 10st.C, teraz słonko wyszło i mam nadzieję że się ociepli :tak::tak:
Oj jak trudno nam się dzisiaj wstawało, wszyscy się odzwyczaili od rannego budzika :-D:-D
Jutro w przedszkolu dzień mamy i taty, biorę aparat i będę kręcić filmik z moją córą ;-);-):-D
Agatulka trzymam kciuki za dzisiejszy egzamin :tak::tak:
Jarzębinka my też mamy taki namiot i Maja lubi w nim siedzieć ale tak jak Naja pisała wykonanie tandetne i raczej długo nie posłuży :baffled::baffled:
Atfk super że Komunia udana i czekamy teraz na foteczki :tak::tak::tak:

agatulka ja tez trzymam kciuki.
co do namiotu, my miaysmy sam namiot i tez straszna tandeta to bylo. jak dla mnie 100 razy lepsze byly te z czasow jak bylam mala...

u nas jeszcze zaproszen na dzien mamy nie ma... wiem ze jedna grupa juz miala a jak reszta to nie mam pojecia. ale dzieci sa przygotowane bo codziennie slysze piosenki jakie beda tam spiewac:)

ja dzis na szybko bo lecę na 10.00 na zebranie ;-)

Atfk...super, ze impreza sie udała i najważniejsze,że syn zadowolony w końcu to jego uroczystość.... :-)

dziewczyny dziękuję za rady co do namiotu, przyjże mu się dokładnie :tak:

Witam z rana :-):-)
U nas od wczoraj przymusowe pobudki o godz.7 bo stawiają nam rusztowania za oknami i o tej godzinie zaczynają :cool::cool: więc o dłuższym pospaniu mogę tylko pomarzyć :dry::dry:
U Mai w przedszkolu dzisiaj przedstawienie na dzień mamy i muszę się wyszykować na godz.13.30 :tak::tak::tak:
A poza tym jakiś obiad trzeba sklecić i ogarnąć chałupkę :baffled::baffled:

U Mai w przedszkolu dzisiaj przedstawienie na dzień mamy i muszę się wyszykować na godz.13.30 :tak:

a cóż to za godzina? u nas takie imprezy są w popołudniowych godzinach... ja mam dziś o 16.00 ;-)ale zycze przyjemności

i miłego dzionka.....;-)

PS.a namiotu nawet nie obejrzałam, bo albo był mocno ukryty albo już wykupiony, byłam wczoraj wieczorem i nic z tego.... muszę pomyśleć o innym prezencie

Wszystkim Mamom slonca, pogody ducha, pociechy z dzidziusiow tych malutkich i tych trooooche starszych. Wszystkiego naj!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
biggrin.gif

Witam znów z doskoku,ale pochorowałam sie.. od wczoraj biorę antybiotyk mam anginę .A wcześniej kilka dni to byłam nie przytomna. Szykowałam urodziny Klaudii które były we wtorek ale mieliśmy wyprawiać w sobotę,tylko że ja nie za bardzo z tym gardłem i wogóle pogoda ma sie zepsuć.:dry:
Jeszcze dzis do przedszkola na 15:30 .Ma byc przedstawienie.
Faktycznie 13:30 to bardzo wczesna pora.....

Pozdrawiam wszystkie mamusie bardzo gorąco i życzę pociechy z dzieciaczków! :-)

Witam z rana :-):-):-)
My wczoraj po południu ćwiczyłyśmy jazdę na rowerze na dwóch kółkach, nie powiem słabo to idzie ale pierwsze koty za płoty i mam nadzieję że już dzisiaj lepiej pójdzie :tak::tak::tak:
Poza tym wczorajsze przedstawienie uważam za udane tylko chyba moja córcia trochę się zawstydziła bo po cichutku swój wierszyk mówiła a to u niej nienormalne :-D:-D
A dzisiaj wieczorkiem jedziemy do teściowej i liczę na piękną pogodę bo nie uśmiecha mi się siedzenie w domu :no::no::no:
Iwonka ale się dorobiłaś :szok::szok: dużo zdrówka życzę i spóźnione życzenia dla Klaudii z okazji jej urodzinek :tak::tak::tak:

reklama
spóźnione życzenia dla wszystkich mam!

myśmy wczoraj poszaleli z młodym. zoo, kino 5d, obiadek, lody, koziołki w Poznaniu i spacer po Gnieźnie. dziecko wieczorem przed kolacją pytało czy może iść spać:-D ale dzionek udany.

iwonka, dużo zdrowia!

anaconda, u nas początki na 2 kółkach, zwłaszcza że rower spory, beznadziejne. ale z czasem coraz lepiej.. Maciek jeździ, tylko nie umie jeszcze powoli tego robić. wiec spokojnie, Maja opanuje:tak:

Do góry