reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
anaconda u ans tez dopiero poczatki nauki... zoabczymy jak to ebdzie dalej
ze remont dalejw toku to cizeko czas na cos innego miec...

przez weekend chce jakos wszytko ogarnac bow pon maja juz meble byc.

a tak pozatym u nas ok:)
przedstawienei na dzien mamy dopiero 2 czerwca jest...

reklama
Witam przy popołudniowej kawce wkur... na maksa. Byłam dzisiaj ostatni raz na testach alergicznych no i pytam się doktorki co dalej więc przepisała mi tabletki po 35zł opakowanie które starcza na m-c i do tego krople do nosa i do oczu, a na odczulanie umówiłyśmy się na jesień, no ale ja do niej że strasznie kurz i roztocza mi dokuczają to ta mi przepisała szczepionkę doustną za ponad 300zł a tych szczepionek w roku będzie mi potrzebnych 4-5, noż kur.. mać a skąd ja mam na to wszystko pieniądze brać, czy bank mam obrabować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po co ja się zgadzałam na to odczulanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i takim sposobem popsułam sobie resztę dnia i mam wszystkiego dosyć

witam i ja
prawko będzie się ciagneło za mną niestety 1 bła za duzo na tescie zrobiłam i dziura w głwoie co to były za 3 pytania na których mogłam byka walnąć 9.06 mam kolejne egzaminy czas mam do dokucia i zobaczymy
wczoraj pogrzeb wiec ... wiecie nie dałos ie mysli ogarnąć
dziś juz wyjełam walizę i powoli nas pakuje bo weekend w pracy i moze byc ze poniedziałek i wtorek etz w pracy wiec nie chcę nerwów musze dzis poprac by wyschło co nieco

Anaconda o pikole ale kwotyyy
Olka ja dzis na stronie deccoria znalazłam wizje przedpokoju tzn jak układac kafelki bo nei wiedziałam czy nie dodac dekorków jakis ale odpuszczam kasy brak u nas bedzie podobnie jak na foto tylko fuga mniejsza
Galerie w Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza
a uklad kuchni prawie jak u nas tylko tam gdzie jest okno u nas jest wejscie do kuchni z przedpokoju a barek edzie na całosci od ściany do ściany teraz mysle nad kolorem mebli chyba ciut ciemniejsze chce niz te
Galerie w Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza

wiec ja sprzatanie bede miec tez nei długo hehehehhe
bo po powrocie wymiana okien przedpokój moze kolega nam zrobi jak nas nie bedzie nikt mu nie wlezie na kafelkę a kuchnia we wrześniu jak dobrze pujdzie

wczoraj na zabicie myśli wyczysciłam w ogrodzie przy rożach i mam przyjechałą i mówi jeny całekim inny oród tyle chwastów zagłuszało rózę mąz wywalił wszystkie kartony i smieci i mamy w końcu czysty kącik

u nas rower Zuzi ciagle na 4 kolach
Iwona zdrówka życze

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-)
Dzisiaj miałam masakryczną noc bo moje "koleżanki" zza ściany gadały i chichotały do godz.3 nad ranem, normalnie mam ich tak dosyć że wzięłabym za te puste głowy i przez okno wywaliła prosto na chodnik :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co do odczulania to jest to szczepionka podjęzykowa i dlatego taka droga, ale przemyślałam to i daję sobie spokój z nią, nie będę 1500zł wydawała na rok :wściekła/y::wściekła/y: poczekam do jesieni i może wtedy wykupię jakąś tańszą w zastrzykach :cool2::cool2:
Dzisiaj mamy spotkanie lubelanek więc ja się szykuję :tak::tak::tak:

Ja na momento!
ostatnio mało obecna...net mi szwankuje:sorry2:(zaraz jadę do dostawcy:wściekła/y: zrobić dym:-D),poza tym Filip miał biały tydzień po komunii wiec wszystko podporządkowane pod to no i jeszcze mój mężuś na zwolnieniu ;-) do środy i tak jakoś schodziło ze mało czasu było na cokolwiek!

melduje tylko,że wszystko oki:happy2:!
nie poczytałam-nadrobię!
pozdrawiam i życzę mega udanego dzionka bo pogoda...mmmm miodzio:tak:!

to ja z przeciwną refleksją - pogoda obrzydliwa:sorry2: gorąco jak diabli, o 8.00 już ponad 20st. koszmar. nic tylko zamknąć się w domu, lub kupić bilet na wakacje w Irlandii. biorę się do pracy, choć przysypiam, bo pisałam do 2.00 w nocy, a o 7.00 pobudka do przedszkola.

Witam i ja.Wczoraj była imprezka urodzinowa Klaudii,pogoda dopisała a dzis i jutro z racji tych uapałów jade do R pracy czyli teścia działkę pluskać sie w baseniku ;-)
W piatek mam zebranie w szkole dla pierwszaków.

Pozdrawiam i zycze miłego dnia!

anaconda, jest wstrętnie i zdania nie zmienię!!

iwonka, ja chyba przegapiłam - spóźnione życzenia dla małej!

reklama
Witam i Ja
od rana porządki smażenie naleśników koktajl owocopwy bo zaraz do pracy pranie męzowi nakazałam wynieśc na zewnatrz bo kisi się na suszarkach w domu a piekna pogoda się szykuje Maks pojechał zwiedzać dziś park dinozaurów kurde tylko o czapce zapomiałam bo byłam pewna że jutro wycieczka
powoli nas pakuje i jednoczesn ie chcę zostawic w domu porządek więc mam roboty ze hohooo
ale kominke umyty bo w te zimne dni przepalaliśmy lodówka lśni wiec porobiłam swoje prace i zaraz do sasiada bo ma mnie podwieśc do pracy

Anaconda o tak ja tez radośc wielka ze słoneczka
Naju wspólczuje nie dospania i nie lubisz ciepełka hmmm
Iwonka spóźnione zenia urodzinowe dla Klaudii

Agmieszka jak sie odkręcisz od codziennych spraw zajrzyj :p

Do góry