reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
agatulka bardzo mi przykro z powodu dziadka.

naja w nocy tez nie bylo konca swiata... wiec musza wyznaczyc kolejny termin:)

u nas wczoraj mala burza byla. a dzis juz widac slonko:)

reklama
hej kochane,wpadam jak burza..ale caly czas mysle o was !
jutro musze isc na cwiczenia,bo beda mnie poraz kolejny mierzyc i wazyc,ale we wtorek chyba zrobie sobie wolne i posiedze troszke z wami,bo ja jak nie usiade do poludnia,to potem nie mam czasu,poczytac to jeszcze dam rade,ale gorzej z pisaniem,bo dzieci stoja nad glowa i mnie rozpraszaja,a ja wtedy nie moge sie skupic !i ucieka mi watek.zeba Hubiemu nie dalam wyrwac,bo musieli by go uspac,a on juz tak sie rusza,ze pewnie na dniach sam wypadnie,a ja nie bede usypiala dzieciaka,zeby wyrwac ruszajacego sie mleczaka !!!u okulisty jeszcze nie bylam,ale to mam zaplanowane na jutro..teraz jeszcze wymyslilam sobie angielski,kolezanka (ktora poznalam na BB ),zadzwonila ze w jednym z kosciolow jest darmwoy kurs w srode wieczorem i bylam tam teraz,akurat maz mial wolne to moglam pojechac,a pozniej to kolezanka obiecala ,ze mi z dziecmi godzine posiedzi,a potem maz je od niej odbierze..moglabym ich tam zabrac,ale to jest od 18.30 do 20.30..zanim wrocimy,to juz po 21,niby pozno nie jest,ale mlody juz o tej godzinie spi,wiec nie chce ich brac..
Agatulka przykro mi z powodu dziadka..:((
[*]...
Anaconda pomysly nieziemskie maja dzieci,az sie usmaialm jak czytalam ,co wymyslila twoja Majeczka !! :D
atfk dzisiaj wasz wielki dzien,mam nadzieje,ze pogoda dopisala..

cala reszte pozdrawiam ,a tym co chore ,zycze zdrowka .buziaki !!

Dzień dobry dziewczyny
dziękuje bardzo dziadkowi teraz jest lepiej bo nie cierpi juz i to jest ważne chorób mu sie nazbierało ale z 2 strony on bardzo chciiał juz do babci dołaczyć więc jego sens zycia był bardzo mały :(

w nocy padało moze i burza u nas była ważne że ja nie słyszałam bo się boję heheheh
teraz słoneczko wychopdzi i oby tak dal;ej mam dziś wolne wiec testy testy cały dzień wrrrr
wczoraj wjechałam na plac egzaminacyjny oswoic sie z rękawami i górkami heheheh ale juz czuje sie bardziej pewna za kierownica i oby tylko nie walnac gupiego błedu

madlen w wakacje zawsze każda z nas zabiegana bo pogoda nie pozwala na siedzenie w domu
Atfk opowiadaj jak pogoda choc jak u mnei było pięknie to u Ciebie chyba tez :p jak młody zadowolony ??

Witam kochane.Nie ma mniecałymi dniami,siedzimy na działce ;-)
Wczorak moja Nesska była w kinie na Gnomeo i Julia,w poniedziałek w muzeum.Myśle żeby iść z dziewczynkami do kina na ten film nowy o delfinach,bo moja Dusia je uwielbia ale jeszcze nie była nigdy w kinie.

o te bajke z delfinami starszak tez mi dziure w brzuchu wierci :tak:

Witam i ja :-):-)
Wy nie wyobrażacie sobie co wymyśliło dzisiaj moje dziecko, oczywiście nie samo tylko z pomocą kolegi :szok::szok::szok:
Przychodzi z przedszkola i mówi że do mnie ze Rafał dał jej plombę, więc ja pytam jaką plombę, a ona mówi, że językiem podważył i wyjął ze swojego zęba i dał Mai, a ta za pomocą paluszka wsadziła sobie do tego borowanego zęba i teraz ma w swoim zębie plombę kolegi, no myślałam, że padnę jak to usłyszałam, a najlepsze jest to że ona w tym zębie tak super siedzi że wcale nie można jej teraz wyjąć i powiedzcie mi że pomysłowość dzieci ma granice? :szok::szok::szok:

pomysłowość faktycznie nie ma granic..... :-):-):-)

niestety dzis nad ranem zmarł mi dziadek i chodze taka wybita

współczuje
[*]

ja dzis tylko w przelocie, bo młodszy choruje i nie chodzi do żłoba, a moja p.Maria, która opiekowała się nim w razie choroby jest po szpitalu, wiec mam takie kukułcze jajo - dziś koleżanka, jutro i w środę sąsiadka a potem zobaczymy albo już żłobek albo urlop... a zostawiam tylko do 11.00 bo potem on chodzi spać, a najlepiej śpi u siebie....a u koleżanki i sąsiadki też po 2 dzieci, więc najlepiej w domku..... ;-)

atfk, pogoda chyba była śliczna...... ;-)

agatulka, czasem tak jest, że to, co trudniejsze dla nas, lepsze jest dla tych co odchodzą.

co do egzaminu to pamiętaj o jednym - niestety nie oddaje on faktycznych umiejętności, więc nie ma co się stresować, będzie co ma być:-D

poza tym witam tak w ogóle. roboty dużo, nie wiem za co się brać. za oknem jakoś zimno po nocnej burzy, nie wiedziałam nawet w co młodego rano ubrać. ale może się ociepli.. a ja próbuję się przełamać, żeby na policję zadzwonić. mamy zakodowane, ze się nie donosi, ale kurna pies sąsiadów wyje non stop całymi dniami od ponad 3 tygodni, ile można wytrzymać?!! poza tym może mu coś jest? niby właścicieli widziałam wczoraj z daleka, nie zdążyłam niestety dogonić ich zanim do samochodu wsiedli, wiec go nie głodzą raczej skoro z nim na spacer wychodzą. ale kto wie co się dzieje?

Witam :-):-)
U nas weekend bardzo udany, w sobotę byliśmy pół dnia w Skansenie Wsi Lubelskiej a wczoraj po obiadku pojechaliśmy do teściowej na grilla i przy okazji zawieźliśmy tam Maję a jutro odbierzemy bo dzisiaj wieczorkiem idziemy na kabaret "Ani mru mru" :tak::tak: no więc ja dzisiaj mam cały dzień dla siebie i wreszcie mogłam się wyspać do godz.9 :tak::tak:
Agatulka [*] dla dziadzia
Jarzebinka zdrówka dla młodszego synka, oby szybciutko wyzdrowiał :tak::tak:
Atfk jak tam po Komunii? Pogoda chyba wam dopisała bo u nas było pięknie :tak::tak::tak:
Madlen oj wzięłaś się za siebie widzę z każdej strony ;-);-)
Ollka jak masz niedociśnienie to współczuję bardzo bo ja też mam i dlatego ciągle mi zimno i jestem senna jak ciśnienie spada :baffled::baffled:
Naja a może warto przejść do sąsiadów i powiedzieć że ich pies co noc wyje i spać nie daje :sorry2::sorry2:

anaconda, no kurcze właśnie się nie da! trzy tyg. ich szukam i przez ten czas raz widziałam i mi uciekli! ci ludzie po prostu kupili dom, nie mieszkają w nim, nikt ich nie zna, a psa trzymają w kojcu. sadyści jacyś.

fajnie wam się weekend udał, aż miło poczytać:tak:

no opory jakieś mam, chyba zakodowane że donosić jest brzydko. ale w sumie o psa chodzi, bo ja to tam hałasy zniosę jakoś..

reklama
jarzebinka to zdrowka dla malego, oby szybko przeszlo...

naja ja bym pierw poszla do saisiadow zapytac cosie dzieje...
u nas wczoraj nie padaloa dzis tez taka pogoda ze nie wiaodmo co dziecku rano zalozyc...

atfk jak po komuni?

anaconda fakt kiepskoz ta sennoscia... nawet kawa nie pomaga.

kurde wczoraj bylam na zakuapcha przed chwila mi glosniki od kompa wysiadly... i znow wydatek...

w weekend sie wkurzylam chcialam na allegro zamowic ta tropikalna wyspe polly pocket i jak sie okazalo za kazda szt musialabym osobna wysylke placic...a to mi sie juz nie oplacilo.... a spokojnie kurierem mozna by to wyslac w 1 paczce... ale sprzedajacy mial chore zasady

Do góry