reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry

ja dolaczam do chorujacych w maju... goraczka i katar .... pewnie oliwka mi sprzedala bo ona calkiem dobrze wygalda
oddelegowalam ja do przedszkola.

my tez planujemy na dzien dziecka kino...

anaconda ja sie boje zalozyc buty ktore mnie obdarly... i nie dziwie sie ze weszlas po klapki..
maja pewnei ebdzie bardzo zadowolona na wycieczce...a pogoda tez super.
u nas wyjazd dzieci do teatru we wtorek jest.

cos mialam jeszcze napisac ale nie pamietam...

reklama
Witam kochane.Nie ma mniecałymi dniami,siedzimy na działce ;-)
Wczorak moja Nesska była w kinie na Gnomeo i Julia,w poniedziałek w muzeum.Myśle żeby iść z dziewczynkami do kina na ten film nowy o delfinach,bo moja Dusia je uwielbia ale jeszcze nie była nigdy w kinie.

Czas leci ,zaraz koniec maja i za miesiąc wakacje szok:sorry:

Atfk oby pogoda dopisała na komunie,ja w zeszłą niedziele przemarzłam,i zmokłam ,no ale ten weekend to ładny.Super że mama wszystko szykuje! Kielich piękny!

Anaconda ale córcia z tymi zębami miała .A jak teraz juz dobrze?

MYSZA witaj na tym wątku.Zapraszamy do klikania.Napisz coś o sobie :-) Jak masz problem z założeniem suwaczków to pisz śmiało.Na pewno pomożemy :-)

Zdrowka życze wszystkim!

Witam i ja :-):-)
Wy nie wyobrażacie sobie co wymyśliło dzisiaj moje dziecko, oczywiście nie samo tylko z pomocą kolegi :szok::szok::szok:
Przychodzi z przedszkola i mówi że do mnie ze Rafał dał jej plombę, więc ja pytam jaką plombę, a ona mówi, że językiem podważył i wyjął ze swojego zęba i dał Mai, a ta za pomocą paluszka wsadziła sobie do tego borowanego zęba i teraz ma w swoim zębie plombę kolegi, no myślałam, że padnę jak to usłyszałam, a najlepsze jest to że ona w tym zębie tak super siedzi że wcale nie można jej teraz wyjąć i powiedzcie mi że pomysłowość dzieci ma granice? :szok::szok::szok:
A dzisiaj pojechali z przedszkola na wycieczkę więc Maja od rana nie mogła się doczekać kiedy wreszcie pójdzie do przedszkola :tak::tak:
Atfk ale ci zazdroszczę tej twojej licznej rodzinki, będzie zjazd rodzinny jak nic :tak::tak:
Ollka no wiesz co?! To wstyd teraz chorować jak na dworku prawie 30st.C ;-);-) zdrówka podsyłam :tak::tak:
Iwonka wcale się nie dziwię że całe dnie spędzacie na działce, ja gdybym u teściowej na wsi mieszkała to zapewne też bym ciągle była na podwórku :tak::tak:

Zagladam i ja :-)
Anakonda oplulam komputer...ahhh te dzieci :-D
Olka u nas tez jakis wirus i gardlo wszyskich boli :szok: a maciej juz ma katar wrrrr
Pozdrawiam

PS w przyszlym tygodniu M ma urlop wiec...ale i tak bede zagladac :tak:

witam:0
anaconda dzieci sa faktycznie pomyslowe... jejku ale ten pomysl genialny..

wiemze normalnie wstyd chorowac... dzis juz lepiej, az mi sie do lekarza odechcialo isc...
a tak wogole zna sie ktoras na cisneiniu bo ostatnio miewam przewaznie takie ok 65/95... tak srednio i nie wiem czy to duzo za niskie??
bo chyba przez to taka ospala jestem...

Olka prawidłowe ciśnienie krwi wynosi nie mniej niż 100/60 mm Hg (milimetrów słupka rtęci) i nie więcej niż 140/90 mm
Niskie cisnienie jest mniej grozne niz nadcisnienie ale powoduje wlasnie ospalosc. Napij sie pol szklanki cieplego piwa...jesli oczywiscie nie zazywasz jakis lekow?

zuz-inka dzieki:) z piwem sporobuje jutro bo dzie jeszcze na fervexie ejstem
tylko cieple piwo... w taki upal... ale coz,trzeba sprobowac..

hej kobitki, wróciłam z konferencji i pewnie kilka dni w domu posiedzę, to będę znów pisać. a tymczasem tylko się żegnam, bo za niecałe 3 godziny koniec świata:-D

Naju i jak ten koniec świata z twojej strony ?

ja w końcu spokojnie usiadłam 3h szkoliłam parkowanie z każdej strony rękawy itp jutro od rańca na placu ćwiczę

niestety dzis nad ranem zmarł mi dziadek i chodze taka wybita że w ogóle sie dziwie ze dałam radę do auta wsiąść ale chcę zakonczyć te prawko i mam tylko te 3 dni do egazaminu więc musze wsio doszkolić

OLa jak zdrówko
Aga a jak ty sie czujesz pomogło cos na te twoje zatoki ??
Anaconda ja pikole ale pomysłyyyy
Iwonka chyba coraz wiecej nas się teraz wygrzewa jak tylko moze na zewnątrz oby pogoda nam dopisywała

reklama
agatulka, bardzo mi przykro z powodu dziadka. jednak w jakiś sposób świat się codzień kończy. niechże będzie mu lepiej na tym drugim ze światów, a ty na pewno gdy go teraz poprosisz o pomoc będziesz się mimo wszystko lepiej czuła na egzaminie. ci co odeszli opiekują się nami szczególnie mocno.

u nas cóż, świat za oknem trwa. ale jest jeszcze podobno szansa o 2.00 czy 3.00 w nocy, bo coś nie tak z różnicą czasu
wink2.gif

Do góry