reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Olka trzeba wykorzystać ten pochmurny dzień, bo jak przyjdzie słoneczko, to znowu prasowanie będzie odłożone.... ;-)

Witam sie dzisiaj spóźniona...ale prądu nie było i nie miałam jak odpalić kompa;-) więc z nudów walnęłam sie pod kocyk i usnęłam;-),teraz wstawiłam obiad i zasiadłam z kawusią!!!
iwonka u doktorka byłam w środę i od środy jestem na antybiotyku;-)

co do pogody to właśnie słyszałam ze ma sie tyćkę zepsuć na weekend-oby nie ja im do końca nie wierzę;-)...ja sie martwię o przyszły tydzień-bo komunijny obiad Filipa zaplanowaliśmy w ogrodzie u rodziców:happy2:...wiec oby nie padało i nie wiało jakos strasznie!

ollka dzięki-głowa trochę mniej boli,ale jeszcze nie widzę jakiejs znacznej poprawy!
:sorry2:
jarzębinka ...no ja to prasowania nie znoszę...
agatulka no trzeba korzystać jak ktoś proponuje taniej;-) byle dobrej jakości-co by problemów z oknami potem nie było;-),wymienia sie je na lata wiec warto dobrze przemyśleć i brać sprawdzone!
anaconda ..teściówka powiadasz:happy2:...to miłego urzędowania!!

poza tym to u nas tez sie ochłodziło i wieje,wieczorem mamy próbę!
wczoraj w nocy strasznie wiało u nas i padało-sąsiadom namiot ogrodowy połamało:sorry2:!
a tak poza tym to jakoś leci;-)

Witam i ja!
Wczoraj znowu zaginelam w akcji ale wreszcie poszlam na bilans z ania i z Krzysiem. Ania dostala skierowanie na badanie tarczycy bo powiekszona a u nas w rodzinie jest obciazenie, po za tym nie dowiedzialam sie nic nowego Ania kregoslup i zez Krzys niedowaga i stopa konsko-szpotawa, o nadpobudliwosci nie wspomne :-D
Pogoda sie popsula i leje niby dobrze bo roslinki mi podleje ...byle nie za dlugo bo na weekend pogoda by sie sprzydala.

Pozdrawiam i zycze udanego w weekendu

Witam sie poniedziałkowo-porannie jako pierwsza;-)!!
I choć tylko na chwileczkę bo zaraz jadę malować dalej letnią altankę w ogrodzie rodziców co by na komunię było już gotowe to wpadam na chwileczkę sie przywitać!!
zapowiadam,ze troszkę mniej mnie będzie w tych dniach...same rozumiecie wielki dzień juz bliziutko:tak:

przygotowania idą pełną parą:laugh2:
pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!
ps: wielka prośba...zamówcie mi piękną pogodę na weekend;-)

Ostatnia edycja:
Witam poweekendowo :-):-)
Sobota piękna ale już wczoraj pogoda nas nie rozpieszczała :confused2::confused2: mam nadzieję że to tylko krótkotrwałe pogorszenie :cool::cool:
W sobotę pojechaliśmy do Jacka kuzynki wreszcie zobaczyć ich 5m-czną wcześniaczkę, wcześniej się baliśmy żeby Maja im niczego z przedszkola nie zawiozła bo niby zdrowa była ale przy takim maluszku lepiej dmuchać na zimne :tak::tak: poprzytulałam tą małą kruszynkę - może coś i na mnie przejdzie ;-);-)
Poza tym zauważyłam że Mai spuchło dziąsełko od ząbka więc dzisiaj na gwałt trzeba jechać do dentysty -tylko ciekawe czy nas tak przyjmie bez terminu :confused2::confused2: no i jak ta moja Maja da sobie borować tego zęba bo przecież nic innego się nie zapowiada - oj będzie ciężko :baffled::baffled:

bym zapomniała(sory że nie przez edycje i tak post po poście ale inaczej nie chce mi foty wejsc)
Zdjęcie1313.jpg
Zdjęcie1310.jpg
ale sie wgrało...krzywo;-)-ehhh czas mnie goni!!
a to kielich :-)
anaconda OBY SIE UDAŁO DOSTAĆ A MAJUNIA NA PEWNO DZIELNA BĘDZIE!!DOBRZE,ŻE JA NIE BOLI!POZDRAWIAM

Ostatnia edycja:
Witam sie dzisiaj spóźniona...ale prądu nie było i nie miałam jak odpalić kompa;-) więc z nudów walnęłam sie pod kocyk i usnęłam;-),teraz wstawiłam obiad i zasiadłam z kawusią!!!
iwonka u doktorka byłam w środę i od środy jestem na antybiotyku;-)

co do pogody to właśnie słyszałam ze ma sie tyćkę zepsuć na weekend-oby nie ja im do końca nie wierzę;-)...ja sie martwię o przyszły tydzień-bo komunijny obiad Filipa zaplanowaliśmy w ogrodzie u rodziców:happy2:...wiec oby nie padało i nie wiało jakos strasznie!

ollka dzięki-głowa trochę mniej boli,ale jeszcze nie widzę jakiejs znacznej poprawy!
:sorry2:
jarzębinka ...no ja to prasowania nie znoszę...
agatulka no trzeba korzystać jak ktoś proponuje taniej;-) byle dobrej jakości-co by problemów z oknami potem nie było;-),wymienia sie je na lata wiec warto dobrze przemyśleć i brać sprawdzone!
anaconda ..teściówka powiadasz:happy2:...to miłego urzędowania!!

poza tym to u nas tez sie ochłodziło i wieje,wieczorem mamy próbę!
wczoraj w nocy strasznie wiało u nas i padało-sąsiadom namiot ogrodowy połamało:sorry2:!
a tak poza tym to jakoś leci;-)

te okna to z innej firmy i po rozeznaniu po znajomych maja niskei ceny a chwalą i gwarancja jest jak zakładają sami wiec mi pasuje czekam teraz na wycene bo facet ma za godzinke wpaśc

Witam i ja!
Wczoraj znowu zaginelam w akcji ale wreszcie poszlam na bilans z ania i z Krzysiem. Ania dostala skierowanie na badanie tarczycy bo powiekszona a u nas w rodzinie jest obciazenie, po za tym nie dowiedzialam sie nic nowego Ania kregoslup i zez Krzys niedowaga i stopa konsko-szpotawa, o nadpobudliwosci nie wspomne :-D
Pogoda sie popsula i leje niby dobrze bo roslinki mi podleje ...byle nie za dlugo bo na weekend pogoda by sie sprzydala.

Pozdrawiam i zycze udanego w weekendu

u mnie a bardziej Maksowi po bilansie wyszło że kolana krzywe i kuffa stulejka i mamy skierowanie fuck a bylo wsio oki z siurkiem a tu klops

Witam sie poniedziałkowo-porannie jako pierwsza;-)!!
I choć tylko na chwileczkę bo zaraz jadę malować dalej letnią altankę w ogrodzie rodziców co by na komunię było już gotowe to wpadam na chwileczkę sie przywitać!!
zapowiadam,ze troszkę mniej mnie będzie w tych dniach...same rozumiecie wielki dzień juz bliziutko:tak:

przygotowania idą pełną parą:laugh2:
pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!
ps: wielka prośba...zamówcie mi piękną pogodę na weekend;-)
zamawiam tez pogodę bo u nas była beznadziejna dobrze ze w kawiarni było

Witam poweekendowo :-):-)
Sobota piękna ale już wczoraj pogoda nas nie rozpieszczała :confused2::confused2: mam nadzieję że to tylko krótkotrwałe pogorszenie :cool::cool:
W sobotę pojechaliśmy do Jacka kuzynki wreszcie zobaczyć ich 5m-czną wcześniaczkę, wcześniej się baliśmy żeby Maja im niczego z przedszkola nie zawiozła bo niby zdrowa była ale przy takim maluszku lepiej dmuchać na zimne :tak::tak: poprzytulałam tą małą kruszynkę - może coś i na mnie przejdzie ;-);-)
Poza tym zauważyłam że Mai spuchło dziąsełko od ząbka więc dzisiaj na gwałt trzeba jechać do dentysty -tylko ciekawe czy nas tak przyjmie bez terminu :confused2::confused2: no i jak ta moja Maja da sobie borować tego zęba bo przecież nic innego się nie zapowiada - oj będzie ciężko :baffled::baffled:

witajj
uu oby nei borowanie ja chyba w srode czy czwartek z Zuza jak wolne bede meic do dentysty idę

Atfk o to chodzi właśnie że ją boli ten ząb tylko ja cały czas myślałam że ją boli dziąsło bo jej szóstka będzie się przebijać i tak już ponad 2 tyg mi narzekała na tego zęba jak tylko coś twardszego zjadła a ja głupia matka zamiast od razu biegnąć do dentysty to zwlekałam aż jej się stan zapalny zrobił :-:)-(
Kielich bardzo ładnie ci wyszedł :tak::tak:
Agatulka widzę ze i u ciebie małe problemy z Maksem :confused2::confused2:

reklama
B]jarzębinka[/B] ...no ja to prasowania nie znoszę...

dlatego ja prasuje tylko minimum.....czyli koszule swoje i M..... i praktycznie nic poza tym..... ;-)

anaconda....oby nie bolało za mocno, bo sie córa zrazi do stomatologa.... :sorry:

atfk... ja pogode tez zamawiam.... tym bardziej, że 21 w sobotę mam majówkę w pracy i przydałoby sie oby w kńcu pogoda dopisała,bo przez poprzednie 2 lata było nieciekawie na plenerową imprezę....:tak: a kielich bardzo łady.....

Do góry