ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jarzebinka u mnie tez na dzis prasowanie... i chce czy nie musze to poprasowac wkoncu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie dzisiaj spóźniona...ale prądu nie było i nie miałam jak odpalić kompa;-) więc z nudów walnęłam sie pod kocyk i usnęłam;-),teraz wstawiłam obiad i zasiadłam z kawusią!!!
iwonka u doktorka byłam w środę i od środy jestem na antybiotyku;-)
co do pogody to właśnie słyszałam ze ma sie tyćkę zepsuć na weekend-oby nie ja im do końca nie wierzę;-)...ja sie martwię o przyszły tydzień-bo komunijny obiad Filipa zaplanowaliśmy w ogrodzie u rodziców...wiec oby nie padało i nie wiało jakos strasznie!
ollka dzięki-głowa trochę mniej boli,ale jeszcze nie widzę jakiejs znacznej poprawy!
jarzębinka ...no ja to prasowania nie znoszę...
agatulka no trzeba korzystać jak ktoś proponuje taniej;-) byle dobrej jakości-co by problemów z oknami potem nie było;-),wymienia sie je na lata wiec warto dobrze przemyśleć i brać sprawdzone!
anaconda ..teściówka powiadasz...to miłego urzędowania!!
poza tym to u nas tez sie ochłodziło i wieje,wieczorem mamy próbę!
wczoraj w nocy strasznie wiało u nas i padało-sąsiadom namiot ogrodowy połamało!
a tak poza tym to jakoś leci;-)
Witam i ja!
Wczoraj znowu zaginelam w akcji ale wreszcie poszlam na bilans z ania i z Krzysiem. Ania dostala skierowanie na badanie tarczycy bo powiekszona a u nas w rodzinie jest obciazenie, po za tym nie dowiedzialam sie nic nowego Ania kregoslup i zez Krzys niedowaga i stopa konsko-szpotawa, o nadpobudliwosci nie wspomne
Pogoda sie popsula i leje niby dobrze bo roslinki mi podleje ...byle nie za dlugo bo na weekend pogoda by sie sprzydala.
Pozdrawiam i zycze udanego w weekendu
zamawiam tez pogodę bo u nas była beznadziejna dobrze ze w kawiarni byłoWitam sie poniedziałkowo-porannie jako pierwsza;-)!!
I choć tylko na chwileczkę bo zaraz jadę malować dalej letnią altankę w ogrodzie rodziców co by na komunię było już gotowe to wpadam na chwileczkę sie przywitać!!
zapowiadam,ze troszkę mniej mnie będzie w tych dniach...same rozumiecie wielki dzień juz bliziutko
przygotowania idą pełną parą
pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!
ps: wielka prośba...zamówcie mi piękną pogodę na weekend;-)
Witam poweekendowo :-):-)
Sobota piękna ale już wczoraj pogoda nas nie rozpieszczałamam nadzieję że to tylko krótkotrwałe pogorszenie
W sobotę pojechaliśmy do Jacka kuzynki wreszcie zobaczyć ich 5m-czną wcześniaczkę, wcześniej się baliśmy żeby Maja im niczego z przedszkola nie zawiozła bo niby zdrowa była ale przy takim maluszku lepiej dmuchać na zimnepoprzytulałam tą małą kruszynkę - może coś i na mnie przejdzie ;-);-)
Poza tym zauważyłam że Mai spuchło dziąsełko od ząbka więc dzisiaj na gwałt trzeba jechać do dentysty -tylko ciekawe czy nas tak przyjmie bez terminuno i jak ta moja Maja da sobie borować tego zęba bo przecież nic innego się nie zapowiada - oj będzie ciężko
![]()
B]jarzębinka[/B] ...no ja to prasowania nie znoszę...