reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Hej!
I ja jestem z kawka i sniadaniem bo rano bylam u fryzjera i nie zdarzylam jeszcze zjesc
Agatulka my to sie chyba szybciej nad morzem zobaczymy niz w Krakowie :-D
Atfk zdrowia zycze, obys sie przed Komunia nie rozlozyla. A kielich fajny ja tez lubie minimalism i prostote
Jarzebinko oby udalo sie pobrac krew w piatek. U mnie Ania taka panikara po operacji jej zostalo i jak widzi strzykawke czy igle to w ryk
Naja ja bizuterie lubie sama robie...i jej nie nosze :-D zloty lancuszek z krzyzykiem i obroczke a reszta lezy w szkatulce

Pozdrawiam i jeszcze bede zagladac bo mam dzis leniwy dzien

reklama
w przyszlym tygodniu skocze zarejestrowac mlodego do dentysty a mloda do okulisty,tylko jeszcze nie wiem,gdzie tu jest i czy musze najpierw isc do mojego lekarza rodzinnego,czy moge od razu do okulisty.., a w tym tygodniu mam dwojke dzieci wiecej ,bo znajoma musiala leciec do pl.a dzieci zostawila z mezem,wiec obiecalam,ze bede do nich zagladala,a na czas jego pracy,posiedze z nimi,na zmaine z inna znajoma..
a tak wogole to kochane zaczelam bigac !! wkoncu,3 lata sie do tego zabieralam,az wkoncu ruszylam tylek !! na cwiczenia dalej chodze,ale dzisiaj sobie odpuscilam,pierwszy dzien @,nie dam rady,tym bardziej,ze ostatnio mam b.obfite i bolace..ale nie ma co sie dziwic,ja przez ostatni rok,mialam co 2,3 miesiace,teraz dopiero zaczyna sie regulowac i jest co miesiac..

A to ja po wizycie u fryzjera

ja.jpg Zobacz załącznik 353219

Ostatnia edycja:
jaka zmiana wow !!! wygladasz inaczej,ale pozytywnie !!,a co tak cie tkenlo,zeby sciac wlosy ?taki impuls,czy przymierzalas sie do tego od jakiegos czasu?super wygladasz !

ja wlasciwie od zawsze mam krotkie wlosy tylko raz krotsze taz dluzsze :-) a teraz w niedziele jedziemy na Komunie do siostry meza...

Zuza bardzoo ładnie ja w niedziele tez na komunie i musze podumac jak moje sobie zrobić -ułozyć
co do spotkania to licze wtedy na te morze hehehheheheh
moje dzieci obydwa na widok strzykawki beczą to po zastrzykach na zapalenie płuc bidulki
ja mam takie słonko w ogrodzie że zaraz Zuze odbieram i idę cycki opalać :pP

witam sie za rana....ooo dzisiaj pierwsza;-);-);-)!!!

ja nadal dycham:dry:-od wczoraj jestem na antybiotyku,pojechałam do doktorka bo juz nie wyrabiam z tym bólem głowy od tych zawalonych zatok-dzisaj niestety znowu wstałam z pękającą głową...ehhh mam nadzieję ze antybiotyk zacznie szybko działać i sie wykuruje do komunii!

tesć-jak go żartobliwie nazywamy "Jan NIEZBĘDNY:-)" wyspawał mi wczoraj taki kielich o którym mówiłam i juz zaczęłam go wczoraj oplatać pomarańczowo-zółtym sizalem-efekt pokażę jak juz bedzie;-) finisz!
zuza :-):-):-) superowo!!!jak dla mnie bomba!!:tak::tak::tak:
agatulka opaliłaś cyce???hahahah

gdzie reszta kobietek???

ach miałam sie pytać...czy Wasze szkraby pytają Was o śmierć??jak wczoraj byłam z Fifim na próbie to Kaja tak mężusiowi zaczęła w domu płakać i jak zaczął z nią rozmawiać o co chodzi to ona wyjechała z takimi tekstami typu"czy ją zakopią pod ziemią" ,:shocked2:"czy jak umrze to nas nie będzie" i w ogóle...ehhh co wtedy odpowiedzieć dziecku??porozmawiałam z nią jak wróciłam,uspokoiła sie ale czy nie wróci do tematu....nie wiem:blink:

Witam i ja w niezbyt dobrym humorku :baffled::baffled: a to dlatego że nasze super sąsiadeczki studentki zza ściany urządziły sobie w nocy jakieś potańcówki, mąż się wkurzył i o godz.24.30 ubrał się i zaczął do nich dzwonić do drzwi bo miał zamiar ich nieźle opierdzielić to się nasze dziewuszki przestraszyły i wreszcie ucichły, że też akurat musiały się koło nas sprowadzić :angry::angry::angry: a tak było spokojnie :dry::dry:
Atfk moja Maja też pyta o śmierć i np. płacze jak mówię że się starzeje bo mi mówi że jak się zestarzeje to umrę i mnie nie będzie, kiedyś czytałam ze dzieci w tym wieku już się zaczynają interesować tym tematem :confused::confused: też jej tłumaczę jak mogę że jeszcze będę długo żyła ale czasem o coś zapyta
Zuzkus super wyglądasz w krótkich włoskach :tak::tak:
Madlen mojej koleżanki synkowi zaczęła rosnąć jedynka stała a mleczak jeszcze nie wypadł to dentystka kazała go wyrwać bo nowy ząbek krzywo by rósł więc lepiej odwiedźcie stomatologa :tak::tak:
Naja ty nie znosisz upałów a ja je po prostu kocham :-D:-D i dla mnie najlepsza temperatura to taka ok.30st.C :tak::tak:
Agatulka powodzenia na piątkowym bilansie, mnie dzisiaj czeka wizyta u dermatologa :tak::tak:
Atfk jak idzie robienie kielicha? :confused::confused:

reklama
anaconda to mnie uspokoiłaś,ze moja Kajka nie jedna pyta o takie sprawy!Filip nie pytał nigdy dlatego teraz wydało mi sie za wcześnie na takie dosadne pytania...może rówieśnicy coś gadali-no zobaczymy!!dobrze że w ogóle sie zapytała a nie dusiła w sobie!

co do kielichu to zaraz sie zabieram za dalsze działanie;-)-będzie on wyglądał trochę inaczej niż ten wiklinowy-ale w końcu będzie to dzieło pełnej amatorki:-D:-D:-D!!!

co do upałów to ja tez jestem ZA:tak::tak::tak:....słonko to mój żywioł i takie 30st absolutnie mi nie przeszkadza!!

a z tymi sąsiadeczkami to sie faktycznie masz....:sorry2:

Do góry