agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witam sie za rana....ooo dzisiaj pierwsza;-);-);-)!!!
ja nadal dycham-od wczoraj jestem na antybiotyku,pojechałam do doktorka bo juz nie wyrabiam z tym bólem głowy od tych zawalonych zatok-dzisaj niestety znowu wstałam z pękającą głową...ehhh mam nadzieję ze antybiotyk zacznie szybko działać i sie wykuruje do komunii!
tesć-jak go żartobliwie nazywamy "Jan NIEZBĘDNY:-)" wyspawał mi wczoraj taki kielich o którym mówiłam i juz zaczęłam go wczoraj oplatać pomarańczowo-zółtym sizalem-efekt pokażę jak juz bedzie;-) finisz!
zuza :-):-):-) superowo!!!jak dla mnie bomba!!
agatulka opaliłaś cyce???hahahah
gdzie reszta kobietek???
ach miałam sie pytać...czy Wasze szkraby pytają Was o śmierć??jak wczoraj byłam z Fifim na próbie to Kaja tak mężusiowi zaczęła w domu płakać i jak zaczął z nią rozmawiać o co chodzi to ona wyjechała z takimi tekstami typu"czy ją zakopią pod ziemią" ,"czy jak umrze to nas nie będzie" i w ogóle...ehhh co wtedy odpowiedzieć dziecku??porozmawiałam z nią jak wróciłam,uspokoiła sie ale czy nie wróci do tematu....nie wiem
![]()
Witam i ja w niezbyt dobrym humorkua to dlatego że nasze super sąsiadeczki studentki zza ściany urządziły sobie w nocy jakieś potańcówki, mąż się wkurzył i o godz.24.30 ubrał się i zaczął do nich dzwonić do drzwi bo miał zamiar ich nieźle opierdzielić to się nasze dziewuszki przestraszyły i wreszcie ucichły, że też akurat musiały się koło nas sprowadzić
a tak było spokojnie
Atfk moja Maja też pyta o śmierć i np. płacze jak mówię że się starzeje bo mi mówi że jak się zestarzeje to umrę i mnie nie będzie, kiedyś czytałam ze dzieci w tym wieku już się zaczynają interesować tym tematemteż jej tłumaczę jak mogę że jeszcze będę długo żyła ale czasem o coś zapyta
Zuzkus super wyglądasz w krótkich włoskach
Madlen mojej koleżanki synkowi zaczęła rosnąć jedynka stała a mleczak jeszcze nie wypadł to dentystka kazała go wyrwać bo nowy ząbek krzywo by rósł więc lepiej odwiedźcie stomatologa
Naja ty nie znosisz upałów a ja je po prostu kochami dla mnie najlepsza temperatura to taka ok.30st.C
Agatulka powodzenia na piątkowym bilansie, mnie dzisiaj czeka wizyta u dermatologa
Atfk jak idzie robienie kielicha?![]()
Hejka laski
po 1 moja Zuza pyta o smierc i rozmawiamy ponieważ nam zmarła babcia jak ZUza miała 2 latka i to była jej ukochana prababcia która sie nia opiekowała więc temat śierci jest u nas na bieżąco
ja jej tłumaczę że jak ktos jest chory to Bozia go bieże do siebie by nie coierpiał i tam nic nie boli itp
na cmentarz jezdzi z nami i wspomina troszke potem przeżywa ale oswaja się z tym wszystkim w końcu taka kolej losu naszego wrrrrrrrr
a co do cycków to nei oplaiłam bo potem dzieci chciały sie pluskać w wodzie wiec było pluskanie pilnowanie ale twarz mi się lekko opaliła
dzieci oidstawione porzadek przy kominku zrobiłam papiery popaliłam drzewko w kartonie niech se leży i schnie
mąz wróciłz pracy i kazał mi się z nim połozyć i przytulać hehehehehhehe zasnął to mogłam wyjśc bo co chciałam wstac było leż jak małe dzieckoooo
Aga a ibuprom zatoki nei działa?? nam zawsze pomaga