reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

jarzebinka, dzięki z góry, choć nie wiem, czy zdążymy się z Maćkiem i tak wybrać. w tym tyg. nie mam jak go zabrać z przedszkola, bo robi za to dziecko tygodnia, w sobotę mamy imprezę, a w niedz. nie wiem, czy nie pojadę do Lwowa. eh, ciągle czasu na wszystko brak.

anaconda
, u nas pogoda jak u jarzębinki, wczoraj brzydko, dziś od rana słonko.

młody tylko w przedszkolu, ale też się martwię czy nie zmarznie na spacerze w cienkiej bluzeczce z krótkim i cienkiej kurtce. wiatr po deszczach jednak wciąż chłodny. wiosna jest kłopotliwa z tym ubieraniem, nigdy nie wiadomo co dziecku dać.

atfk
, daj znać co z Kają!

a ja znów nie wiem co ze sobą robić, bo pisania mnóstwo, a za godzinę lecę na spotkanie ze znajomymi, w sprawie potencjalnie zawodowej, ale jednak znów dzień rozwala. potem ledwo przyjdę do domu tzreba będzie po młodego lecieć i tak ciągle coś.

reklama
dzien dobry

anaconda tak, mala chetnie poszla, juz chyba zapomniala ze nie chciala jechac...
u nas dzis chlodniej ale na krakow ladneijsza pogode zapowiadaja, ubralam ja na cebulke, wiec nie zmarznie i sie nie zgrzeje

rano Mozi podpytalam juz o pogode u nich:)

zaliczylam wyprzedaz na ciuchu, za duzo sie nie dalo poogaldac nawet bo ludzi multum.

zastanawiam sie jak ja wysiedze do 16...

Witam sie kobietki!!!
ja co prawda tylko na chwilkę;-)
...wracamy do żywych:zawstydzona/y:
Kajula ma zapalenie płuc:szok::szok::szok:...ehhh wczoraj z trakcie wizyty u doktorka akurat miała spadek formy i gorączka osiągnęła 39,6:angry:...przywiozłam ja do domku w pół przytomną,nafaszerowana lekami-przespała z okładami na główce i po 4 godzinach temp zaczęła spadać do 38,5:sorry2:,jak kładłam ją spać to miała 37,8 wiec dostała kolejną dawkę i poszła spać...temp powoli zaczęła spadać,ale kaszel nie dał nam spać i wymeczyłyśmy sie niemal pól nocy:-( z oklepywaniem plecków.
dzisiaj wstała...jest ciepła ale nie rozpalona wiec nie ganiam jej z termometrem co by jej dać trochę odetchnąć-jest na chodzie to najważniejsze!
ma 3 dni na to żeby antybiotyk zadziałał,doktorek przyjedzie ja osłuchać i miejmy nadzieje ze ominie nas szpital:dry:
to tyle...wybaczcie nie poczytałam dokładnie,tylko tak z grubsza!
ide kawke sobie zrobie to moze sie obudzę!

reklama
Atfk jejku współczuję ogromnie, myślałam że skończy się tylko na zwykłym przeziębieniu, dużo zdrówka życzę :tak::tak:
Ollka ja dzisiaj kopytka robię, właśnie studzą mi się ziemniaki :tak::tak::tak:

Do góry