reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

nie zazdroszcze wam tych problemow z niejadkami, ja jakos szczegolnie menu pod oliwie nie dobieram... a spagetti tez uwielbia:)
za to nie jest fanka dan typu pizza, zapiekanki itp, zje raz na jakis czas...

ja mam jutro zajecia otwarte wprzedszkolu to podpytam pania, bo wiem ze mala bedzie zalowac ze nie byla na tej wycieczce z przyjaciolkami...
mam czas do konca miesiaca z zapalceniem to jeszcze spoorbuje ja namowic a jak nie to nie, na sile jej nie posle...

a tak pozatym od jutra obnizaja nam oplaty, z 2.4 na 1.5 za godzine przedszkola. no i wszyscy poza pania dyrektor sa szczesliwi:)

reklama
wow ollka a co to za zmiana ze obniżają...to niespotykane:-D:-D:-D
podpytaj Panią może coś sie dowiesz,ale racja że na siłe jej nie poślesz!

noo powoli bede sie zbierała a raczej zabierała za robotę:-D

atfk bo u nas rok nie bylo oplaty stalej wcale... teraz uchwalili 2.40 co odrazu skonczylo sie petycja rodzicow i czesci radnych do prezydenta.a
ten ze byl pod sciana to obnizyl stawke na bardziej ludzka.
no ale gdyby nie bunt to pewnie placilibysmy 2.4 i kazdy robilby wsyztko zeby dzieci jak najkrocej byly w przedszkolu

no to faktycznie,dobrze ze przypilnowaliście!!

ZMYKAM KOBIETKI!!
OBIADEK ZROBIĘ I SZKRABY WRÓCĄ ZA 2 GODZINKI!!
pozdrawiam póki co!

jarzębinka pracujesz??czy wolne dzisiaj?

pracuję, pracuje i to do 15.00 :-Da że dziś M zabrał mi samochód to mam nadzieję, że ten wiatr troszkę ustanie bo czeka mnie spacerek ze żłobka, niby tylko 2 przystanki autobusowe, ale zawsze to przyjemniej bez wiaterku niż z nim :tak:

a tak pozatym od jutra obnizaja nam oplaty, z 2.4 na 1.5 za godzine przedszkola. no i wszyscy poza pania dyrektor sa szczesliwi:)

a u nas od stycznia jeszcze podnieśli bo przeciez VAT się zmienił, więc teraz zamiast 2,5 płacę 2,7 ( czy coś koło tego) :wściekła/y: a obniżka........

co do niejadków- to starszak jest dość wybredny, ale je całkiem ładnie choć najlepiej jakby na obiad były dania czekoladowe :-)......... a młodszy zajada wszystko, dłużej chowany bez słodyczy i go w tym kierunku na szczęści mniej ciągnie .... :-)

Witam.Słonka brak,pogoda do spania......

Ja nie gotuje kazdemu co innego ale tego minusem jest to że w kółko jemy ciągle to samo,mamy tylko kilka dań,ktore wszyscy lubia:sorry:;-)A dzis zwykłe kotleciki z piersi:tak:

Nie wiem czy wasze dzieci czasami grają na tej stronie Ciuffcia.pl ,jeśli tak to na gruponie jest znizkowy kupon

Agatulka witaj :-) pytałas o ceny na wakacje jak kiedys gadałyśmy? Moze link jest do tego osrodka czy co tam to sie nazywa to podaj ,ja sie zorientuje ;-)

Olka 2,4 to było bardzo duzo.Szok.Ja płace stałą opłate chyba ze 150 nie wiecej....

Matko jedyna, ten wypadek co spowodował ten kierowca cięzarówki był straszny,a tak mi szkoda tego małego dzieciaczka co zginął...mała dziewczynka 2,5 roku
A zmarła tez dziewczynka 9 letnia,siostra tego chłopca co zmarł na miejscu przy tym niewybuchu... współczuje rodzicom bardzo...

Ostatnia edycja:
Iwonka spytam taty na jaki numer dzownic bo chyba strony nie mają
tu znalazłam w google fotki
http://mapy.eholiday.pl/galeria-uzytkownik-kasztan115,7103.html
Jarzebinka to chyba moja córcia z twoim za ręke by mogli na obiad czekoladowy chodzic hehehheheh nalesniki z czekolada itp wczoraj mówie ze sa placki ziemniaczane zwykle bardzo sie cieszyła ja robię ze śmietana kwaśna i cukrem posypuje a ta a moga byc z czekolada wrrrrrrrrrrrrrrr
okropne te wypadki ostatnio :(
[*]

Ostatnia edycja:
witam,poczytalam was,ale tyle zescie nadrukowaly dzisiaj,ze juz zapomnialam co ktora pisala..:sorry:
u nas ciepelko,ze az milo,wkoncu mozna pranie wywiesic na dwor :tak:,ktoras pisala,z ema pomidorowa dzisiaj..ja tez,bo chlopaki sobie zazyczyli,ale dla cory robie placki,bo ona do tej zupy ma dlugie zeby,wrr..jak i do innych rzeczy..masakra z nia..mam nadzieje,ze kiedys wkoncu z tego wyrosnie i zacznie jesc wszystko !
Iwonka czytalam o tym wypadku..smutne,zal dziecka
[*] i rodzicow tego malenstwa..:-(,ale tak naprawde to niewiadomo,czemu koles nie hamowal..moze mu hamulce wysiadly? cholera wie,a tam skad on jechal,jest gorka..wolno tez tam auta nie jezdza,wiec jak byl rozpedzony,to nie bylo szans,zeby sie zatrzymal..jedno szczescie,ze przed nim stala druga ciezarowka,to go zatrzymala..bo tak,to mogloby sie to skonczyc jeszcze gorzej.....a tak to zmiazdzyl tylko,a mozee az !!.. 2 auta....

Witam i ja!
Wczoraj mi net wylaczyli i dopiero teraz wlaczyli wiec ja z nudow i desperacji caly dom wysprzatalam ;-)

Evelinka tak jak pisze Atfk drugie zeby wychodza duze, jak wyjda nastepne to roznica zniknie
Atfk zdrowia zycze, oby Cie nie polozylo!
Iwonka wlasciciel "biedronki" powinien osobiscie z Portugali przyleciec i duuuze kosze kwiatow dac w podziekowaniu za darmowa reklame :-D A ja z tej biedoty kupujacej w "biedronce" :tak:
Agatulko witaj zapracowana kobieto :-)
Mozi zdrowia dla malej! Ja sobie zawsze pozyczalam inhalator do domu zeby z Mackiem nie latac do przychodni a od roku mam wlasny w domu
Olka ja chodze teraz do alergologa ktora ma wujka ordynatorem szpitala sanatoryjnego w Rabce. Nam moze uda sie nad morze w tym roku wyjechac...ale nawet jesli to pewno tylko na tydzien max 10 dni a tu przydalo by sie miesiac Agatulka szukaj mi taniego noclegu!!!
Naju Ty jakies zadanie nie odrobione :szok:

reklama
ja sie witam , u mnie mloda jeszcze buszuje bo po przedszkolu spala 2 i pol godizny, mnie mega boli glowa, wzielam juz 3 ibupromy i zero efektu, na noc wezne cos mocneijszego.

zuzkus ja jak pojade to do rabki bo my nie alergia ale zatokami musimy sie zajac i fakt przydaloby sie pelne 3 tyg z nfz ale to dosc droga opcja, poki co nie stac mnie na to.

Do góry